מישהי עשתה מי שפיר לפני גיל 35? בבקשה כנסו
שלום לכולן,
חייבת לשתף בסיפור וההתלבטות שלי כל עצה יכולה לעזור.
הריון ראשון, שבוע 16, עשיתי השבוע סקירה מוקדמת,
כל הבדיקות שעשיתי מתחולת ההריון עד כה כולל הסקירה היו תקינות
בסוף הבדיקה הרופא שטיפל בי אמר לי, ״אז מה עם מי שפיר?״
הייתי מופתעת, מי שפיר? אני בת 34, כל הבדיקות תקינות, אין במשפחה או בגנים חשד לשום דבר מיוחד...
הוא ענה לי: זה לא קשור לגיל או בדיקות, כל אישה צריכה לעשות, מה מאוד חשוב, יש סיכוי של 1:200 שלהריונית יהיה עובר עם פגם כלשהו, זה טיפשות לא לעשות, אם את מעוניינת אני מבצע את הבדיקה באסותא.
יצאתי ממנו די בהלם, בכי, דיכאון (לא יודעת למה הגבתי ככה, שנייה לפני הוא מבשר לי את מין היילוד ושהכול תקין ואני אמורה להיות בשמיים!!)
כל הימים האחרונים התלבטתי, בכיתי וקוב התלבטתי, ואמרתי לעצמי שאולי באמת אני אעשה מי שפיר ואגמור עם זה...
אז רציתי לשאול (כאן הפואנטה, סליחה על החפירה מקודם) האם מישהי לפני גיל 35 עשתה כאן מי שפיר כי היא רצתה להיות בטוחה ורגועה ב100% שהכול בסדר?
ואשמח לשמוע אצל מי עשתה וכמה עלה? אני במכבי
אמרו לי (חברות) רק ליפיץ או מייזנר, אבל אני לא חושבת שהם בהסדר עם מכבי בכלל...
שלום לכולן,
חייבת לשתף בסיפור וההתלבטות שלי כל עצה יכולה לעזור.
הריון ראשון, שבוע 16, עשיתי השבוע סקירה מוקדמת,
כל הבדיקות שעשיתי מתחולת ההריון עד כה כולל הסקירה היו תקינות
בסוף הבדיקה הרופא שטיפל בי אמר לי, ״אז מה עם מי שפיר?״
הייתי מופתעת, מי שפיר? אני בת 34, כל הבדיקות תקינות, אין במשפחה או בגנים חשד לשום דבר מיוחד...
הוא ענה לי: זה לא קשור לגיל או בדיקות, כל אישה צריכה לעשות, מה מאוד חשוב, יש סיכוי של 1:200 שלהריונית יהיה עובר עם פגם כלשהו, זה טיפשות לא לעשות, אם את מעוניינת אני מבצע את הבדיקה באסותא.
יצאתי ממנו די בהלם, בכי, דיכאון (לא יודעת למה הגבתי ככה, שנייה לפני הוא מבשר לי את מין היילוד ושהכול תקין ואני אמורה להיות בשמיים!!)
כל הימים האחרונים התלבטתי, בכיתי וקוב התלבטתי, ואמרתי לעצמי שאולי באמת אני אעשה מי שפיר ואגמור עם זה...
אז רציתי לשאול (כאן הפואנטה, סליחה על החפירה מקודם) האם מישהי לפני גיל 35 עשתה כאן מי שפיר כי היא רצתה להיות בטוחה ורגועה ב100% שהכול בסדר?
ואשמח לשמוע אצל מי עשתה וכמה עלה? אני במכבי
אמרו לי (חברות) רק ליפיץ או מייזנר, אבל אני לא חושבת שהם בהסדר עם מכבי בכלל...