מישהי פה מעודכנת לגבי תמרה?

חן123

New member
מצטרפת לשאלה

גם אני חושבת עליה הרבה, ולא מצאתי עדכון. מקווה שהכל בסדר

תמרה מתאוששת מההרדמה.

מיכל מוסרת שהיה קשה, יש לחץ תוך-גולגלתי. לא יודעים למה. אני מניחה שמיכל תעדכן בהמשך.

תודה על הענין ../images/Emo140.gif

אנחנו בבית. אני מותשת. בגדול - יש לחץ, אבל לא קיצוני. עדכנתי בבלוג למי שיש כח לקרוא. תודה לכל מי שהתקשר, התמסר והסתמס

מירל36

New member
אויי..בריאות לתמרה ../images/Emo201.gif

אני מקווה שהכל יסתדר במהרה,אני מקווה להתפנות בלילה ואני יקרא. בנתיים מאחלת רק בריאות והתאוששות מהירה.

עכשיו חזרתי ומיד נכנסתי לראות מה אתכן

טוב שאתן אחרי הבדיקה יותר לא תהיו בחוסר וודאות מאחלת לכם בכל ליבי בריאות בריאות ושוב בריאות ששנת 2008 תהיה שנה טובה ודי, כל התלאות שישארו מאחור

chompi1

New member
../images/Emo24.gif איזה מזל שזה מאחוריכן

איזה סיפור. מזל שהתעקשת ושהכל עבר בקלות יחסית (חוץ מהעירוי, אבל אי אפשר הכל). שמחה לשמוע שהיא התאוששה בקלות ואתן כבר בבית וזה מאחוריכן. לא הבנתי לגמרי מה אומרות התוצאות. מה זה אומר שבכל זאת היה לחץ תוך גולגולתי? על מה זה מעיד? אבל לפי מה שאני מבינה זה לא מדאיג במיוחד, רק מחייב מעקב. אז מקווה שכל הסיפור הקשה הזה נגמר ומעכשיו רק בריאות. הרבה
ים לאמא ולילדה הגיבורות.

מ י כ

New member
לביאה שכמותך../images/Emo24.gif

(אפשר כבר לשים אייקון קצת מחייך?) אז בסופו של דבר-נשאר "רק" מעקב?מתי ידעו ואיך ש"יובשו הביצות"? ששלחת לי ת'מסר על מזכרת בתיה הייתי בטוחה שהתבלבלתי בשבוע עם הבדיקה-את לא נורמלית את

קראתי בבלוג ואת מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

איזו אמא לביאה שאת, אפשר לקבל שיעורים ממך?! אילו עוצמות יש לך עבור הילדים שלך. ברי מזל קטנים
מקווה שהמצב מעתה ואילך ילך ויתבהר. ושתדעו רק בריאות

נועם@בת

New member
בהחלט מתיש ../images/Emo4.gif

עכשיו צריך רק לחכות שתגענה תשובות טובות
. חוצמזה אין ספק שזאת הילדה הכי יפה בגן, ממיסת לבבות אמיתית
. הרבה בריאות ונחת יקירה
. בתיה

baby4me

New member
שמחה שזה מאחוריכן....

ברוך שפטרנו!!! נהנתי כל כך לראות את הוידאו שלה, אחרי שקראתי את כל מה שעברתן אתמול, סיימתי עם חיוך ענק וטונות של אהבה את הפוסט!

רוית ב

New member
לא מפסיקה לחשוב עליכן עליכם

מתפללת ומחכה לחדשות טובות את אריה.

למעלה