מישהי פה עובדת במשרה חלקית ?

אביטלתל

New member
מישהי פה עובדת במשרה חלקית ?

מישהי פה עובדת במשרה חלקית בעקבות הלידה ? אני רוצה לחזור לעבוד במשרה חלקית במקום שבו עבדתי מקודם דיברתי היום עם מי שאחראית עם ענייני כ"א בחברה והיא הציעה לי קודם לגבש לעצמי מה אני בדיוק רוצה - כמה שעות, איזה משכורת וכו' עד הלידה עבדתי 9 שעות ביום במשכורת גלובלית אני חושבת לעבוד 4 שעות, מקסימום 5 שעות כמה נהוג לשלם ביחס למשכורת המלאה ?

ילדונט

New member
אני

עבדתי 9-14 שעות ביום במשכורת גלובאלית. עכשיו אני עובדת 7.5 שעות 4 ימים בשבוע ועוד יום אחד 5.5 וחצי שעות, עד ספטמבר, אז אני אחזור ללפחות 8 שעות ביום. בינתיים המשכורת שלי תהיה באחוזים, לפי היחס בין שעות השהות שלי במשרד לבין שעות משרה מלאה לפי חוק. ואני מתכוונת לקרוע ת**ת בשביל שכשאני אחזור למשרה מלאה זה יהיה במשכורת יותר גבוהה ממה שהיתה לפני הלידה.

גמני

דומה, השעות קצת אחרות - 8:30 -13:00 לחודשיים שלושה הבאים ואח"כ עד 16:00 בחזרה. בשבילי זו תהיה המשרה המלאה אז המשכורת תחזור לעצמה די מהר. לאיודעת כמה ישלמו על החלקית - לא דיסקסנו את זה עדיין.

wieci

New member
הלוואי אני, אבל אין סיכוי כזה ../images/Emo4.gif

לפחות עש שניצן תהיה בת שנה אני אעבוד שעה פחות ביום

sipor

New member
ואני שעה וחצי פחות!!!

כי אני גרה רחוק !!! נו בטח.. את מאמינה שבאמת נעבוד ככה פחות ?!!! קשה לי להאמין.. מה תעשי.. תצאי באמצע עם נסעת עם משהו ? לא נראה לי... אבל עדין לא חזרת וגם אני לא.. אז נחיה ונראה.. מקסימום תמיד תוכלי לבוא אלי !!!!

wieci

New member
נכון!!

אבל כמו שחברתי לצוות עושה (נוסעת בנפרד כל הזמן) אז נראה לי שאני אנסה להקפיד. למה מישהו משלם לי על אינסוף שעות נוספות שאני עושה גם בעבודה וגם בבית??ונכון, כשאני אעבוד מחוץ לחיפה זה באמת שעה וחצי. ואולי אני אגיע עם הבוס שלי להסכם של ימים קצרים רגיל ב- 15:00 (ואז אני אסע עם כולם) וימים ארוכים ב- 14:30!!! נקווה שזה יילך.

ענתש

New member
אני.

לפני עבדתי מצאת החמה עד צאת הנשמה (9-12 שעות ביום). עכשיו 7.5 שעות ביום (7:30 -15:00) 5 ימים בשבוע. מבחינת המשכורת - אצלינו עשינו ערך משולש: שעות שיוצא לי בחודש, כמה זה מתוך משרה מלאה המוגדרת בחוק ואת התוצאה מכפילים במשכורת....

odeia

New member
אני עובדת פחות שעות ממה שעבדתי

קודם עבדתי 7 שעות ועכשיו 5. הבוסית שלי חילקה את המשכורת למספר ימי העבודה בחודש, חילקה ל-7 שעות והכפילה ב-5 והכפילה שוב במספר ימי העבודה. אם תצליחי להשיג יותר - מה טוב.

אני עובדת מ- 08:00 עד 15:00 כבר

יותר מארבע שנים, מאז שהגדולה נולדה. לפני שהיא נולדה עבדתי עד 17:00. המשכורת בהתאם לאחוז המשרה.

ayush

New member
אני עובדת 7 שעות..זה נחשב חלקי ?

עדיין נהנית מ"שעת הנקה"
(עוד מעט העולל בן שנה...)

למעלה