מישהי צופה ב"אמריקן פסיכו"?!?!?!

רחלילי

New member
מישהי צופה ב"אמריקן פסיכו"?!?!?!../images/Emo5.gif

בן הזוג שלי חזר מהעבודה היום ממממש מאוחר ואני רואה שהוא צופה בסרט הזה... אז ניסיתי לראות גם, אבל זה פשוט מזעזע. צר לי אבל זו ההזדמנות שלי לשאול אתכן: איך אתם עם סרטים מזוויעים? אני חייבת לדעת אם זו רק אני או שיש עוד כמוני. שלא יכולות לראות מראות מסויימים בטיוי. כמו, לפני כמה ימים היה בהולמארק איזה סדרה על כל מיני צעירים מעורבים בארה"ב ה"ישנה" והיתה סצנה של מישהי ממש יפיפיה שכולם רוצים אותה וחברה שלה לוקחת אותה לאיזה מגדת עתידות/צועניה שנותנת לה איזה משקה ומייד ההיא מאבדת שליטה על גופה ואחכ לוקחים אותה לאיזה חדר שם ממש מתואר לפרטי פרטים איך קושרים אותה למיטה ו-עדת גברים מחכה בצד למילה של אותה צועניה...לא יכולתי להמשיך להביט. וזה די מטריד אותי- משהו דפוק בי או מה? כמו בפסיכו הזה עכשיו. אני לא אכנס לתיאורים. הקיצר מישהי כאן מזדהה איתי?

רחלילי

New member
בינתיים...

הוא הרגיש רע שאני אל שם אז העביר בשבילי לדארמה וגרג... זה הסטייל של מה שאני רואה.... המצב קשה?@!

יעלי2

New member
ראינו אותו בזמנו ב DVD ופשוט

לא הבנו מה רוצים מאיתנו. אחרי שהבנו, כבר נשארנו בסלון וצפינו בו עד הסוף. הז´אנר היחיד שאני לא אוהבת במיוחד זה סרטי מלחה עם יריות מהתחלה עד הסוף, אבל ראיתי גם את הסרט עטור הפרסים של שפילברג, והוא נפתח בסצנה של 30 דקות יריות. אז... אני מתגמשת בשביל איכות. אני אוהבת סרטי מתח (אם הם טובים-מאוד). אני מתה על קומדיות (שנונות) סרטי דרמה (שבוכים בסוף) סרטים זרים (עם תרגום לאנגלית) מתקבלים בברכה לא מתנגדת לסרטי המשך חיה עם סרטים מחולקים (סיפורי ניו יורק, סיפורי תל אביב). בקיצור אני מאוד מאוד אובת סרטים ובעיקר בקולנוע. לפני כשנתיים כשקנינו DVD עשינו מנוי מטורף שבו יכולנו לקחת כל יום סרט. זה היה בתקופה די פנויה של שנינו אחה"צ כך שכמעט לא ראינומ טלוויזיה, רק סרטים. כמה שראינו רצינו לראות עוד (עם האוכל בא התאבון). אמריקן פסיכו היה אחד הלא טובים שבהם-ובכל זאת נשארתי עד הסוף. בסלון.

אתי@

New member
אני ממש נגעלת מסרטים שיש בהם דם

ובמיוחד סרטים שהם גם מגעילים באופן מיוחד. רונן חושב שלא צריך להתיחס כי זה סתם קטשופ, אבל אני נגעלת מזה ברמה הפסיכולוגית - המחשבה על מה כביכול עשו לבן אדם מגעילה אותי, ולא משנה אם זה באמת או בכאילו
מאוד מאוד מאוד מזדהה איתך

limor 2

New member
אני לא הצלחתי לראות

את "התפוז המכני" אבל למשל "רוצחים מלידה " סרט גאוני לדעתי !

יעלי2

New member
את "רוצחים מלידה" ראיתי כ

6-5 פעמים. לפני 7 שנים אהבתי אותו והתחברתי אליו מאוד. במהלך לימודי תקשורת, עשיתי עליו עבודה בקורס קולנוע וקבלתי ציון מעולה. היום כשאני שומעת באוטו במקרה את ליאונרד כהן בשיר מהסרט (ואני לא חובבת ליאונרד כהן גדולה), זה עדין עוש לי את ז ומזכיר לי סצנות שניתחתי לגורמים. אבל אני לא בטוחה שייתי רצה לראות אותו היום באותה התלהבות. השתניתי.

Ronnie*

New member
את זה לא יצא לי לראות...

אבל באופן כללי, די פיתחתי סבילות לסרטים "קשים" ואני מוכנה לראות אותם אם הם גם מעניינים וטובים בעיני (לא סתם אלימות לשם האלימות). לדוגמה, "מועדון קרב" הוא סרט שמאוד אהבתי, למרות הזוועות, וגם "שבעה חטאים". ובכל זאת, אנחנו מתפשרים... אני באה איתו לסרטי מתח והוא בא איתי ל"לילו וסטיץ´" (מומלץ בחום לחובבי דיסני כמוני).

danaziv

New member
גם אני מתפשרת

למען שלום בית סתאאאאם... אנחנו בדר"כ לוקחים בסוף שבוע סרט אחד אקשן ושני דרמה או קומדיה. לי די קשה עם סרטים פסיכופטים או מפחידים,הבעיה היא שבאותה מידה שאני מפחדת זה גם מושך אותי,לכן מה שקורה זה שאני רואה וחצי סרט הפרצוף שלי בתוך הכרית. דרך אגב כשהייתי קטנה הייתי נלחמת בעצמי באותו עיניין אם לראות או לא בשידור חוקר (או איך שקוראים לזה עם רפי גינת)

יעלי2

New member
דנה-אני מצאתי דרך לראות סרטי מתח

מבלי להסתתר מאחורי כפות הידיים או כרית. בקטעים של מתח שניבנה, שברור שבעוד 4 שניות הגיבור/ה מאוד יבהלו (הם לא אני
), אני פשוט מסירה את ה
משקפים. פתאום הדם לא נראה מפחיד (כי הוא לא ברור), ועל הצרחות מהמסך אני מתגברת מצויין כשאני רואה מטושטש. ומספר שלי אפילו לא גבוה במיוחד

אתי@

New member
../images/Emo132.gifומה עושה מי שאין לו משקפיים?

(הידד לניתוחי לייזר
)

rinutza

New member
או מי שהולך עם עדשות ../images/Emo6.gif

אבל זה אחלה רעיון.

יעלי2

New member
על זה לא חשבתי../images/Emo68.gif../images/Emo132.gif../images/Emo6.gif

זה כמובן פתרון לאבו ארבעים

danaziv

New member
../images/Emo11.gifמי שאין לו משקפיים

צריך לשים ורצוי עם מס´ גדול

רחלילי

New member
אפרופו בשידור חוקר

יש תמיד את כל התקלסרונים האלה. תהרגו אותי, לא יודעת למה, זה כל כך מפחיד אותי להסתכל עליהם! השיא היה פעם שהיה את האנס מהדרום. מנשה קדישמן (צייר) ישב עם הנאנסת בבית החולים וצייר את האנס לפי התיאור שלה. זה לא היה קלסתרון רגיל, זה היה ציור ממש. בפחם או משהו. ושמו את זה בשער של מוסף של אחד מעיתוני השבת. יום שישי . לילה. רחלי חוזרת הביתה מבילוי. נכנסת הביתה, ואיפה שההורים שלי גרים גם ככה זה סיוט להכנס לבניין ההוא שכל מטר יש נישות וכאלה מקומות שמי שרוצה יכול בכייף להתחבא. אז תמיד אני גם ככה עם תפילות וחוסר נשימה עד שמגיעה אל הדלת (הייתי בתיכון). הקיצ, אני נכנסת כל הבית ישן וחשוך, פותחת את האור, והדבר הראשון שהעיניים שלי קולטות זה את אותו עיתון ובשער-התמונה, מונח על הספה בסלון. זהו. זה הספיק. אני עד היום זוכרת פרט פרט איך זה נראה וזה היה לדעתי לפני איזה לפחות 10 שנים. יותר בטח. רע. רע מאד.

rinutza

New member
אני אוהבת כמעט את כל סוגי הסרטים

חוץ מסרטים לא איכותיים כמובן - כל הזבל שלפעמים מראים בערוצי הסרטים. לא מתה על מערבונים בכלל ולא משתגעת על סרטים אלימים במיוחד אבל אם הם טובים אז אני אשמח לראות: מועדון קרב, שבעת החטאים, ממנטו, רוצחים מלידה - כולם סרטים שמאד אהבתי. למזלי, בן זוגי אוהב סרטים עוד יותר ממני והוא בזמנו קנה מערכת קולנוע מדהימה - אז אנחנו נהנים לראות סרטים יחד - וכמעט שאין חילוקי דעות בנושא.

ניקול3

New member
אוי כמה שאני שונאת סרטים אלימים../images/Emo70.gif

ממש שונאת. בשביל מה צריך לראות את כל האלימות והרציחות האלה
הבאסה היא שארז מת על הסרטים האלו, וזאת באמת נקודת חיכוך בינינו. לפעמים אם הוא ממש נהנה אני פשוט פורשת לאינטרנט, וכך נחסך ויכוח...
אני יודעת שזה ישמע נדוש, אבל באמת - אין מספיק מכל החרא הזה בחדשות
צריך גם לראות את זה כשיושבים בכיף בבית
לא מבינה את זה... מה שכן, פתרון טוב לסרטי האימה (הטיפשיים האלה...) זה לכבות את הווליום בקטעים המותחים
ככה זה הופך להיות מבדר ולא מפחיד

למעלה