מישהי קוראת צרפתית?

מ ש כ י ת

New member
מישהי קוראת צרפתית?

אני יכולה להבין הכל רק מתרשים ואם יש אתר בשפה זרה אני מתרגמת בעזרת תוכנות אבל מה עושים כשהקובץ שמור בצורת תמונה ואין תרשים? מאד רוצה להבין איך ומה, מי יכולה לעזור לי?

zivat

New member
משכית -לדעתי אותה צורת חריזה כמו...

תליון מ-5 לבבות רק כאן זה 12 לבבות ובסיום החיבור בין ההתחלה לסוף נוצר תליון עגול

wildspirit

New member
בעקרון אין דרך אחרת חוץ מאשר

להעתיק את המילים כמו שהן לתוך המילונים השונים כמו לינגו כדי לתרגם את מה שכתוב ם אני קוראת צרפתית אבל לא כל כך טוב
אני מבינה חלקית ואני לא רוצה להטעות אותך
עדיף להשתמש במילון

doritafy

New member
טוב , נסביר כמובן 12 לבבות , 12

חרוזים 4 ממ סברובסקי וחרוזי רוקאי ( ונציה הקטנים ) . מתחילים מהשחלה של לב אח"כ בצד ימין משחילים: 1 רוקאי , 1 4ממ , 1 רוקאי בצד שמאל כלום . (את יכולה להשחיל רוקאי עד לאותו גודל של צד ימין הסיבה היא שצד שמאל נמצא על הגוף וחרוזי סבר' לא נעימים במיוחד ). עכשיו את מצליבה עם לב נוסף ושוב אותו התהליך, עד ללב האחרון כולל . עכשיו נשאר לך להשחיל את החרוזים של וו התליה כרצונך . מקווה שעזרתי דורית

Iris G

New member
קוראת צרפתית שוטף

ולא מבינה אף מילה. בקיצור: במרכז החוט משחילים חרוז לב, בצד אחד משחילים ונציה קטנה, סברובסקי ומצליבים בלב, הם עשו 12 לבבות, את יכולה לעשות כמה שאת רוצה. רק להקפיד שכול הלבבות יהיו בצד החיצוני (זה הם אמרו לא אני). חריזה נעימה, תראי איך יצא, מישהו ראה פעם לבבות לא אדומים???

למעלה