מישהי קנתה שואב אבק איי-רובוט? או דייסון? מחפשת המלצות.

אד י

New member
יש ברשת כל מיני השוואות

תעשי חיפוש.
לי יש איירובוט ישן, ואם מקבלים באהבה את השגעונות שלו, אז הוא בהחלט תורם את חלקו לניקיון.
לכל רובוט יש חסרונות ויתרונות, את צריכה למצוא את זה שהכי מתאים לצרכים שלך.
&nbsp

אמאנחל

Member
מנהל
לי יש דייסון V6+

הוא לא שואב רובוטי אלא שואב נטען. אני ממש ממש מרוצה ממנו. יש לו מברשת מסתובבת בראש ששואב את השטיח/רצפה והוא עושה נפלאות. העובדה שהוא נטען ולא צריך להסחב עם המיכל הכבד והחוט היא נפלאה. אני בפרוש שואבת יותר מאז שהוא "נכנס לחיי".

adelina2

New member
לי יש דייסון V8

מאוד מאוד מרוצה! שואבת תוך 5 דק את כל הבית. היתרון שהוא נטען ואפשר להסתובב איתו 40 דק'! ללא חוטים ובאלגן.
מומלץ!!

a morph

New member
יש לי דייסון עוד מהישנים

כלומר לא נטען, כזה שצריך לגרור עם המיכל וכבל החשמל וכו'.
אני עדיין מרוצה ממנו עד הגג, יש לו סט מברשות שמתאימות לצרכים שונים, כולל מברשת ספות שעושה פלאים גם באוטו ומצליחה להיפטר אפילו מהשערות של הכלב.
בגלל שאני מרוצה ממנו, אני מתקמצנת לשדרג לדגמים החדשים, הנטענים, אבל הם נשמעים פצצה.
עם איירובוט אין לי ניסיון אישי, הבנתי שזה יותר מתאים למי שאין שטיחים וצריך גם להקפיד להרים דברים מהרצפה לפני שמפעילים אותו וזה פחות התאים לי.

fialka3

New member
לי יש איי רובוט

רק בזכותו בדירה שלי עדיין נעשה קצת איזשהו ניקיון. אחרת הייתי כבר טובעת בלכלוך כי אני לא מסוגלת כבר לעשות כמעט כלום בגלל הריון מאד מתקדם והוא דורש רק לחיצה על כפתור

אני רוצה את זה שגם שוטף, אבל בשלב הזה של חיי הסיכויי

שאכין לו את הבית כל כך נמוך, שחבל לקנות

לי יש גם וגם

את הרובוט קיבלתי במתנה ליום ההולדת לכבוד סוף ההריון כשכבר היה לי קשה לעשות ניקיון לבד.
מאוד אוהבת אותו אבל גם אין לי המון דברים להרים... מצד שני, יש לי חיית מחמד. משתמשת בו לניקיון יומיומי.
בדייסון משתמשת רק כשעושה ניקיון כזה של יום שישי פעם בשבוע-שבועיים.
זה מאוד תלוי בצרכים שלך. אם זה בשביל ניקיון שבועי כזה אז דייסון.
אם לצורך יומיומי לניקיון "חפיף" (ולא כי הרובוט מחפף) ואין לך 80 כסאות, 20 שטיחים והרים של ספרים על הרצפה...אז רובוט.
ועכשיו יש מבצעים על שתי האופציות:
- דייסון v8 באמזון בכ-1800 שח עם שליח עד הבית
- איירובוט שוטף מתנה בקניית איירובוט שואב

אין מס על הקנייה באמזון

הי
הרכישה היא ב 1800 אבל אין מכס או משהו דומה?
והאם יש אחריות?
יש לך לינק של המוצר לצרף ...?
המון תודה

או, הדייסון נראה שווה !

.. אבל בעצם, תגידו -
כשהוא עומד כמו מטאטא,
בעצם מחזיקים את כולו ביד
(בניגוד לשואב נגרר שבו סוחבים רק את המברשת)
- הוא נוח לשימוש ? לא כבד / מציק ביד ?

אמאנחל

Member
מנהל
לא כבד בכלל

מפעילים פחות כוח מאשר בגרירה של השואב הרגיל. לפחות זאת ההרגשה שלי.
כדי שיעבוד לוחצים על ההדק. אין כפתור הפעלה/כיבוי. כשקראתי על זה חשבתי שזה מציק שצריך להחזיק את ההדק לחוץ בכל מהלך הפעולה, אבל זה דווקא נוח שלא צריך ללחוץ על שום מפסק במעבר מאזור לאזור, אלא פשוט להרפות מההדק.
את יכולה לגשת לחנות מוצרי חשמל כמו נניח מחסני חשמל/אבי סופר ולהרגיש את המשקל שלו ביד שלך. אם תבואי עם ידע מוקדם של מחירים מהרשת אולי הם יורידו לך מחיר ותוכלי לקנות במקום.

למעלה