מישהי ראתה מקרה ביס וויקאנד

lulyK

New member
מישהי ראתה מקרה ביס וויקאנד

את הריאלטי "חילופי נשים"? (נשים="as in "wives). על קצה המזלג: ג'ודי, מיליונרית ממנהטן, אם ל-3 ועובדת במשרה מלאה בשופינג, מניקור וחדרי כושר, התחלפה לשבועיים במשפחות עם לין, אם ל-2 מניו ג'רזי, עובדת בשתי משרות מ-5 בבוקר, בנוסף לעבודות הבית (מנקה, מבשלת ומגדלת בעצמה ללא עזרה. גם לא מבעלה). עניין אותי מה דעתכן.

עמית@

New member
לא ראיתי, נשמע מעניין אבל

קצת בגדר ה"פריק שואו" המודרני (הרי בסוף כל אחת חוזרת לג'יפה שלה, תהיה אשר תהיה, אז מה הערך?) אני טועה? היו תובנות מרתקות?

lulyK

New member
את לא טועה.

התחושה שלי היתה שהעריכה היתה מגמתית וכל מה שרצו להראות זה שכסף לא עושה אותך מאושר (ושילדים צריכים את אמא שלהם בבית. בעיקר אם מה שהיא עושה מחוץ לבית זה, שומו שמיים - מםפנקת את עצמה).

עמית@

New member
אז האינטואיציה שלי צדקה.. נשמע מדכא

אני אקרא את ג'ניס ג'נטל, מייד כשאגיע לחנות ספרים לרכוש אותו..

בלינקה

New member
ואולי כמה מכן תקראנה את

ג'ניס ג'נטל ודרכה אל המין? כי יש לי תחושה שיש הרבה על מה לדבר, אבל אני אחד משלושת האנשים היחידים שקראו

בלינקה

New member
לפני הלידה הבאה שלי

אני מעריכה שיש לך בערך שנתיים, מה שאומר שנה ואחד עשר חודשים כדי לאתר אותו, ועוד יום וחצי כדי לקרוא. ברצינות, ספר מצויין.

yaelia

New member
ספר חמוד

ובאמת מעורר מחשבה. בטח אפשר למצוא אותו ביד שניה בזול.

בלינקה

New member
באמת קראת?

ידעתי שיש סיבה לזה שאני מסמפטת אותך
אגב, גם ביד ראשונה רכשתי אותו בזול (20 ש"ח...).

yaelia

New member
אז בכלל שווה לך.

עוד לא עלית על זה שאני קראנית קומפולסיבית? בגלל זה הלכתי להיות ספרנית

cookie1

New member
זה שיש לך yes weekend אומר שיש

לך זמן לראות טלוויזיה בוויקנד ?

lulyK

New member
בוויקנד הזה היה לי זמן לעצמי,

הייתי אמורה לעבוד (ובחלק מהזמן מצאתי את עצמי מול הדבר הזה)

ענתש

New member
זו סידרה קבועה ! כשהערוץ היה

פתוח חינם הייתי רואה. כל שבוע מחליפים נשים משתי משפחות שונות מאד. ראיתי כמה וכמה פרקים והמסקנה הכללית מכל העניין - המפיקים מנסים נורא לעשות פרובוקציות דוגמת "מי שעשיר אין לו זמן לילדים שלו" או "מי שיש לה משפחה גדולה היא סופר-אמא" אבל הרבה פעמים נכשל להם. זכורה לי במיוחד אמא אחת עשירה מאד מאד מקליפורניה שבאה מבית עם בריכה ומשרתים ושני ילדים שנראים כמו ברבי וקן אל משפחה ממעמד בינוני-נמוך מאד חמה ואוהבת לכאורה עם שלושה ילדים ופשוט הפכה את חייהם בזה שהיא פשוט הקשיבה למה שהילדים רוצים לעשות לשם שינוי וזרמה איתם. ואילו האמא השניה, ה"סופר אמא" לכאורה היתה שנואת נפשם של הילדים העשירים שהתגעגעו לאמא שלהם (הבאמת מקסימה כמו שזה נראה) נואשות. היה גם את הפרק על המשפחה המאד נקיה ומסודרת ששלחו להם אמא שאוהבת "לעשות כיף" והמטרה של העריכה היתה נורא ברורה - לחנך אותם שכיף זה חשוב. והם כל כך סבלו, מסכנים... והאישה הזו התנהגה כמו סטודנטית בקולג' מפגרת ופשוט חירבה להם את החיים למשך שבוע כולל להכריח אותם לעשות קרבות באקדחי מים ופיקניקים והם פשוט לא אהבו את זה. המסקנה ? עוד סידרת ריאליטי. לומדים ממנה שיש אמהות טובות ורעות בכל שכבות החברה ובכל סוגי האוכלוסיה ולא כל קלישאה היא נכונה.

sipor

New member
על האמא חולת הנקיון ראיתי..

האמת לקראת הסוף.. והמסקנה שלי קצת שונה, החולת נקיון מאמללת את הילדים וכל המשפחה, שהיא פשוט לא מאפשרת להם להנות מהחיים גם שכביכול מותר. הם ממש פוחדים ממנה וראו את זה בעינים של הילדים ובטח של הבעל שהיא חזרה וגילתה שהילדים הלכו עם נעלים בבית - שומו שמיים! יש אנשים מטורפים שזה חבל"ז. דווקא סידרה נחמדה וקלילה.

למעלה