מישהי ראתה Y ב10?

דורית41

New member
מישהי ראתה Y ב10?

הבן שלי אומר שדברו על ג'קו לפני כמה דקות. יתכן מאוד שהוא עובד עלי.....הוא כמובן מודע לשריטה שלי.מישהי ראתה?

rifkin1

New member
אם זה נכון

לפחות משהו טוב...או שבטח מדווחים על חזרתו או נסיעתו לאמסטרדם

kapit5

New member
דוריתוש-יש שידור חוזר לא???

בבקשה לעקוב ולדווח לפורום.ואם הבן שלך עבד עלייך אז בבקשה תני לו בשמי צ'פחה ווירטואלית.ניסיתי לשים אייקון של פרצוף צוחק אבל האייקונים מסרבים לעלות.

דורית41

New member
אני מבטיחה לבדוק את העניין

בשידור החוזר.אבל יש לי דרך קלה יותר להגעה לאמת-מבטיחה לו לקחת אותו למסעדה שהוא אוהב... אחלה שוחד.גם המשחדת וגם המשוחד נהנים.(אני יודעת שזה נורא לא חינוכי....) . אם הוא עבד עלי,נפתח עוד פורום-של בני משפחה שעובדים על חברות הפורום. הבן שלי,הבעל של שיר....

rifkin1

New member
אוי אוי

ג'קו הזה הולך לצ'פר את כל הילדים של כל הפורום...חחחח[ מאוד מקווה בשביל הקטן שהוא דובר אמת בכדי שהוא יקבל את רצונו.

דורית41

New member
הוא טוען בתוקף שכן.

אבל בכל מקרה זה לא היה קטע ארוך כי דקה אחרי שהוא קרא לי כבר דברו על אמיר פיי גוטמן. אני אעדכן חרי הדידור החוזר. אה....וערב טוב לכווווולן

Karina85

New member
כן דוריתוששש

תעדכני אותנו!!! ומה שלומך?

רנה6

New member
דורית...

זה לא היה בעלי הפעם...זו הייתה כלתי...אומנם האשמתי אותו שהוא נתן יד, אלא שטען שישן כשבישלו את המשימה...על כל פנים, הוא די נהנה לראות שהצליחו לעבוד עלי...

Karina85

New member
מנויות יס...

מישהי יודעת מתי השידור החוזר? שאני אדע מתי להכנס לבדוק :)

talytal

New member
אני גם אבדוק את זה...

סביר להניח שאמרו עליו איזה מילה או שתיים ב"קצרים" שיש בהתחלה, אבל מעניין באיזה הקשר... מקווה שזה יהיה בעניין הנסיעה (
) ולא בעניין התביעה (
). או שאולי משהו אחר לגמרי (
). אוווף, איך אני מתגעגעת להיות כאן יותר. לא כיף כשכל מה שעושים כל היום זה לחרוש למבחנים....
וכדאי שאני אפסיק לפני שאני אשתמש בכל הסמיילים שקיימים בתפוז...

Karina85

New member
טליטלוששש

נשששמה !!! יהיה בסדר!!! גם אנחנו מתגעגעות שתהיי כאן יותר! אבל תלמדי טוב שתיפטרי מהמבחנים וזהו!!!
מממווואאאההההההההה ומקווה שהתמונה לא תהרוס לך ת'ריכוז יותר מדי

talytal

New member
קארינוש מתוקיזה!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוך, באמת שכבר נמאס לי מתקופת המבחנים, והיא עוד אפילו לא התחילה!
המבחן הראשון ביום חמישי, אז אני מחזיקה אצבעות שיהיה בסדר.... מתה עליכן, בנות, ומקווה שסוף סוף נקבל השבוע קצת בשורות טובות לגבי ההמשך. וקארין, מתוקה, ככה עוזרים לי להתרכז?
האמת, המוח שלי כבר קצת מטוגן, אז ג'קו זה בדיוק מה שצריך לקבלת אנרגיות מחודשות...

דורית41

New member
לא היה כלום.עבדו עלי../images/Emo46.gif

טוב,אנחנו מקימים רשמית את פורום בני המשפחה המתעללים נפשית....והבן היקר שלי....יטופל! מזלו שהוא ישן...

Karina85

New member
אאאאהההה

מעצבן!!! טוב לא נורא... תודה על העדכון דוריתוס... לילה טוב יפותיי...

למעלה