מישהי רוצה להכיר?

• פותח הנושא iba90
  • פורסם בתאריך

iba90

New member
מישהי רוצה להכיר?

בן שלושים וארבע בקרוב
מרגיש שהגיע הזמן לאהוב
ולכן על מנת הזדמנות לא לפספס
אהבה בפורום החלטתי לחפש

מבחינה חיצונית כמה נתונים
אני מתנשא לגובה 1.80
מבחינת מבנה גוף אני נראה ממוצע
ואני בטוח שמי שלא תהיה -תהיה מרוצה.

מבחינת אופי אני די מורכב
שקול ורציני אבל גם ילד שובב
חביב ,קצת שקט ומאוד מנומס
ולפעמים כשצריך יוצא ממני ערס

מחפש להכיר חסרת ניסיון "כביכול"
שנוכל שנינו ביחד ללמוד ו"לגדול"
שנוכל לגלות עולמות חדשים
אהבה אמיתית או סתם ריגושים

מבחינה חיצונית העדפה מכרעת
למישהי רזה עד ממוצעת
אבל היא צריכה להיות מלאה בטוב לב
על מנת שאליה אוכל להתקרב

חפרתי על זה מספיק בשרשורים
אני חוסך לדירה וגר עם ההורים
ככה שאם את מחפשת "ארנק חלופי"
אני רק יכול להגיד "יאללה ת'חפפי"

אז הנה זרקתי את הכפפה
מקווה שתהבהב לי בקרוב המעטפה
"שלחתי את לחמי על פני המים"
והשאר תלוי במלאכי השמיים.

A 26 cm Schlong

New member
בנות, כדאי לכן

בנוסף לכל מה שכתב על עצמו, תקבלו גם משורר!

בואנ'ה IBA, שיחקת אותה בענק!

בהצלחה!

Elle992

New member
שים את זה בלוח הכרויות-אתן לך קישור

למה אני צריכה להכנס ללוחות>הכרויות ושם לגלות שהכל ריק? אבל מצד שני הלוח מודעות "הרגיל" מלא במודעות שלאו דווקא קשורות ישירות לפורום,

בכל אופן הנה הקישור הישיר ללוח>הכרויות-http://www.tapuz.co.il/forums2008/board/default.aspx?forumid=2353&cId=5067

ובאמת חבל לי שלא הרבה מודעים ללוח הזה, חשבתי שצריך לבנות אחד כזה אבל אני רואה שיש כבר קטגוריה של הכרויות בלוח, אני מזמינה את כולם לכתוב שם במידה והם מעוניינים להכיר, לפעמים...יש מזל

Reyn

New member
הייתי נתון תחת הרושם שהפורום עצמו אמור לשמש

גם כלוח הכרויות.

Elle992

New member
בווודאי, הבעיה שעקב השרשורים הודעות כאלה

עוברות מהר למטה, וחבל..בנאדם השקיע הודעה והיא עוברת ולא כולם יכולים לצפות בה(בייחוד כאלה שמגיעים אחרי שהיא ירדה למטה) המטרה של הלוח הכרויות להפנות אנשים שרוצים להכיר ללוח ושם יותר קל לצפות במודעות ללא הגבלת זמן

Elle992

New member
נו ו..? מזה יתן..

אין לי בעיה להעביר ואעשה זאת, אבל לוח הכרויות בהחלט יותר יעיל. אבל אעביר עכשיו להודעות נבחרות

זה תלוי בפורום

לוח ההיכרויות עלול להתמלא בג'אנק, או להיות שומם ואף אחד לא יסתכל בו (נראה שכאן אלו שתי האפשרויות...)
אם מדור ההודעות הנבחרות יתפתח בכמות ובאיכות, סביר להניח שיותר אנשים יסתכלו בו, ולהודעות מוצלחות יהיה אפקט לטווח ארוך.

נ.ב. אני מבינה שההודעות הנבחרות

גם מופיעות בטאגליינז למעלה, כך שלעתים גם אנשים שלא מודעים ל"כלים ומידע" בפורום עשויים להסתכל שם.

Elle992

New member
שמתי את השרשור שם...

תחת הכותרת "הכרויות" כי לא ידעתי תחת איזה כותרת לשים וזה נראה לי הכי מתאים.

דווקא יש כמה מודעות שממש לא קשורות לפורום כגון מסאז'ים וכד'...לדעתי צריך למחוק את זה אבל בנתיים אני לא אעשה כלום עד שאור יחזור ואדון איתו על כך

ומה הכוונה ג'אנק? לוח הכרויות אמור להיות רק מלא במודעות הכרויות, ג'אנק שלא קשור אמור להמחק. ודווקא בגלל שאחוז גדול כאן כן מעוניין להכיר לדעתי ללוח הכרויות שיש פוטנציאל...רק צריך לדעת לממש אותו

ג'אנק = דברים לא קשורים כגון מסאז'ים...

אני לא חושבת שאת צריכה לדון בנושא עם אור, הוא עצמו כתב שם שההודעות בלוח צריכות להיות קשורות לנושא הפורום.

Elle992

New member
אוקיי, הבנתי..נהדר אעשה זאת

לדעתי זה לא מתורבת ולא יאה לפרסם מודעות כאלה בפורום שכזה
המסאז'ים וזה

הדברים שיוצאים...

מהלב...

הם הדברים האמיתיים,חשופים לכל מבלי מגננות...

מאחלת לך שתיבת המסרים שלך תתפוצץ מרוב הודעות...ושתמצא בקרוב את אותה אחת שתרעיד ותפרוט לך על מיתרי הלב...

מגיע לך!!

askimosi

New member
יפה על ההשקעה והיוזמה,קבלו רעיון לשדרוג....

למנהלת,מציע לנעוץ את המודעה לפחות ל 24 שעות הקרובות ואז זה יעבור ללוח הכרויות,ככה מספיק אנשים יחשפו וזה ישאר רלוונטי לעתיד.

עוד הצעה מי שמעוניין בהכרות שישלח למנהלת הודעה קצרה שהוא מעוניין ואז מידיי תקופה יונעץ שרשור שיהיה מיועד בדיק למטרה זו.

שיהיה בהצלחה

Elle992

New member
תודה על העצות...אבל נדמה לי שלא ניתן

להעביר אותה ללוח הכרויות, הבנאדם צריך לכתוב בעצמו את ההודעה שם.

והעברתי כבר את ההודעה להודעות נבחרות תחת הכותרת "הכרויות" לנעוץ...זה לא פשוט לנעוץ כי יש כמה מודעות נעוצות בו זמנית אבל אבדוק ואם זה מתאפשר אעשה זאת

למעלה