מישהי רוצה נשיקה על הלחי???

סינטטית

New member
אז מה,

לבוא אליך ולגשת ישר לעניינים?

חחחח אהבתי את הטור

פעם קרה לי את "הנשיקה המתחלקת" חח בטעות עם אח של גיסי החתיך חחח יואווו איזה מביך זה היהה ישר הסמקתי וברחתי החוצה חח

amir haddad

New member
חחח הסתבכת עם הנשיקות אה?

אהבתי תתור,ממש נכון ויפה:)והכי אהבתי שבסוף אתה זה שמחלק ת'נשיקות חח אפשר אחד?.......אולי שתיים שלוש חח אבל עדיף נשיקה על הלחי מאשר כל שנייה לשמוע מה קורה , מה חדש, מה נשמע? חחחחח פשוט נשיקה וזהו יו והכי מצחיק בעולם לראות שני בנים נותנים נשיקות על הלחי חחחחחחח אני מתחרפנת מיזה שעה עוד לא מספיק הנשיקה יש להם גם איזה חיבוק מיוחד שהולך עם זה ואחרי זה סיסמה כזאת של כולה להגיד שלום .. מילא שרואים שני בנות נותנות נשיקה על הלחי משום מה זה נראה יותר נורמלי איך להסביר את זה נשיקה זה משהו יותר נשי כזה חח לי קרה שתפסו לי את הראש חזק עם היד ונתנו לי נשיקה ואתה מרגיש כזה את כל הכוח שביד שלו נמחץ בך בשביל הנשיקה, חחח אח אח איזה הרגשה כיפית אני ועמירוש תראו------------------>יפתי תתן לי כזה חח

amir haddad

New member
חחחחח אני בעד נשיקה צרפתית

לא משנה באיזה מצב אתה נמצא לא משנה מי מה מו אין כמו צרפתית,סתם ברור שמשנה למי כן חחח או נשיקות בצוואר - הכי סקסי וכיף וגם לי קרה הנשיקה המתחלקת חחח זה עוד היה בסילוסטאר עם ידיד שלי כזה נפגשנו במקרה אז הוא עושה לי כזה בצחוק איך לא הזמנת אותי להתנשק חח כולי כזה סליחה? אתה זה שצריך להזמין ואז כזה באנו לתת אחד לשני נשיקה על הלחי ושנינו הרמנו תראש אז יצא בפה חח איזה מצחיק זה היה כזה מה את מנשקת אותי כזה מה אתה מרים תראש חחח

חחחח איזה פדיחה זהה

חבל על הזמןןן ואצלי עוד כולם היו לידי אמא שלי,אחותי ההורים שלו הסמקתי בטירוףףףף ועוד פעם הייתי דלוקה עליו אז בכלל חחחח

GalAsraf

New member
יפתייי יא סוס חחח הרגת אותי D:

אחד הטורים !! הרגת אותי אח שלי !! D: ובקטע שבנים נותנים נשיקה אחד לשני על הלחי - זה דיי רגיל .. לא? חחח כשאני רואה את חברים טובים שלי - אני נותן להם נשיקה על הלחי וחיבוק ... זה נראה לי טבעי, חברים טובים שלי, אוהב אותם D: וגם בנות ... יענו אני מתקמצן על נשיקה על הלחי? חחחח אם היא רוצה אני אתן לה כמה שבא לה =]

dudig19

New member
אני גולש דרך הפון

איך אני יכול לקרוא את הטור? תודה מראש.

בננונת

New member
חחח...

אני מודה שגמאני הייתי נותנת פעם נשיקה לאמי על הפה
, אז אני מזדהה איתך

למעלה