מישהי שאלה כאן על העתיד של הילדים

מישהי שאלה כאן על העתיד של הילדים

מפרונטיר, וזה נתן לי רעיון שחשבתי עליו אתמול בלילה ואני אכתוב אותו עכשיו: מה לדעתכם יהיו המקצועות, או מה המקצועות הכי מתאימים, לדמויות מהסדרה? יתקבלו דמויות מכל העונות, גם דיג'יגורלים וגם דיג'ימונים, ואם מישהו כותב על דמות מסייברס שיסמן
ועדיף שגם יכתוב את שם הפרק, כי אני למשל ראיתי עד פרק חמש, אז דמויות שמופיעים עד שם אני יכול לקרוא, אבל לא דמויות חדשות שמצטרפות מאוחר יותר. וזה יכול להיות מקצועות רציניים שמתבססים על האופי של הדמויות (בשביל ליסטה) או סתם מקצועות מצחיקים והזויים שנראה לכם שיתאימו לדמויות (בשביל כל השאר).

Serf SaN

New member
טאי: שחקן כדורגל מקצועי.

XD איזה דמיון מפותח יש לי! ^^

../images/Emo6.gif

פאטאמון: הכדור. או אולי ארמאדילומון. לא זה מתאים כי הוא באמת יכול להפוך לכדור, אבל פאטאמון סתם חננה כזה. בטח כל הדיג'יערסים בכפר הראשונים הביאו לו צ'פחות לגבה. טוב, מספיק
אמ...טאי יכול להיות מעצב שיער. אם הוא מסוגל להעמיד אתכל השיער הזה, ועוד בכזו תסרוקת, יש לו כישרון!

Serf SaN

New member
XDD

דיג'יערסים..אהבתי! XD ומה הבעיה להעמיד את השיער כמו טאי? ם: כל בוקר, מרטיבים את השיער, ומייבשים עם מייבש שיער בצורה שרוצים!
לדעתי טאי התחתן בסופו של דבר עם מימי, והיא בעצם ראש הבית, כי היא מפרנסת אותם. XD מימי גדלה להיות אשת עסקים מפורסמת. כן כן

Serf SaN

New member
נו, זה מה שניסיתי D:

כל כך אירוני, מימי, עבודה. לא הולך ביחד. XD אוקי, און טופיק.. רנאמון הפכה להיות השטיח בסלון בבית של אמא של ריקה! XDD

או המעיל שלה!../images/Emo6.gif

כן, זה המקצוע של רנאמון: היא משכירה את גופה
איזי נהיה מתכנת מחשבים בחברה בינלאומית גדולה ומצליחה (כיום אתם מכירים אותו בשם ביל גייטס, אחרי שהרג את המקורי והשתלט על מיקרוקוף).

Serf SaN

New member
בתאבון ../images/Emo67.gif באמת נראה לי שהיא

משכירה את גופה..מתאים לה דווקא. <: ד"א, איזי..או ביל גייטס בשמו העכשיו, עזב את מייקרוקוף לפני איזה חודש, לא שמעת?? :-O

Ignisu

New member
...

למה לעזאזל רנאמון מככבת בכל כך הרבה דוג'ינשיי הנטאי של דיג'ימון? םם" היא שועל FFS. זה ממש מטריד.

Snake Bandage

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח.

למרות שגם לדעתי Furries זה נורא מפחיד.

Snake Bandage

New member
אנשים מוזרים.

אלה אנשים שנמשכים לדמויות של חיות מואנשות, ובדרך כלל מציירים אותן עם כל מיני איברים שאין להם. ואחר כך הם עוד לובשים תחפושות פרוותיות מוזרות של הדמויות שלהם. זה מפחיד נורא.

Snake Bandage

New member
הממ. טוב.

אני דווקא לא שנאתי את רוב העבודות של הילדים ב-02. לא, באמת. טאיצ'י שגריר? סבבה. איורי עורך דין? כל כך מתאים לו, הוא כל כך רוצה צדק לכל. דאיסקה בעל עגלה למכירת נודלס שהופכת לרשת ענקית? איך לא חשבתי על זה קודם? זה כל כך מתאים לדביל הזה. העבודות היחידות שלא אהבתי הם העבודה של יאמאטו, כי מה לעזאזל?, והעבודה של מיאקו, כי להיות עקרת בית כל כך, אבל כל *כך* לא מתאים לה. אני חשבתי על יאמאטו כבעל אולפן הקלטות ומבקר מוזיקה, ועל מיאקו כבעלת חברת מחשבים מצליחה שנכנסת ליריבות עם אפל (אחרי שמיקרוסופט מתמוטטת ללא ביל גייטס). עכשיו, טיימרס. מעולם לא אמרו מה קורה עם הילדים בטיימרס. אז חשבתי על זה! אחרי שקראתי פאנפיק משעשע שבו טקאטו ושיוצ'ון עובדים כצוות של צייר-כותב על דוג'ינשי עם תוכן שנוי במחלוקת, החלטתי שכדאי שהם גם ימשיכו עם זה בעתיד כששניהם יתחילו לפרסם מנגה באופן רשמי! מובן שהם לא ממש יהיו זוג או משהו. כי טקאטו יהיה עם ג'ורי. שתהפוך לעובדת סוציאלית. ובאותו זמן, טקאטו ימשיך לעזור להוריו לנהל את המאפיה, בעזרתם של גילמון וקולומון. בינתיים, ג'נריה ימשיך להתאמן באומנויות לחימה עם הסנסיי שלו ובסופו של דבר יהפוך לאלוף אולימפי. מאוחר יותר הוא גם יהפוך לסנסיי בעצמו וילמד ילדים ונערים צעירים בדוג'ו שלו. רוקי תהפוך לשוטרת מדופלמת ויחד עם ריינמון תקרע לרעים את הצורה, ריו יעבוד בחברת היי-טק, ו--הם לא יהיו ביחד. כי ריו כל כך לא בקטע, אם אתם יודעים למה אני מתכוונת. הם ישארו חברים טובים, כמובן. להפתעת כולם, רוקי תהפוך לחברה לחיים של... הירוקאזו! אכן כן. הריבים הדביליים שבטח יהיו להם ישמשו חומר נהדר למופע הסטנד-אפ של הירוקאזו, שיהפוך לקומיקאי מצליח. ומה עם רבע המוח השותף שלו, קנטה? ובכן, קנטה יהפוך לסופר מכובד, ולעיתים יישב עם חברו הטוב הירוקאזו ויכתוב יחד איתו בדיחות למופע הסטנד-אפ. והילדים של פרונטיר... טוב, זה קצת יותר מסובך. ובכלל לא חשבתי על זה. אני עוד אחשוב על זה.

עם כישרון הציור של טאקאטו הוא יכול

להיות מנגה-קה מעולה!
הוא יכתוב מנגה בשם "דיג'ימון טיימרס", ואחר-כך יבססו עליה סדרה וילהקו אותו ואת כולם לתפקידים המקוריים שלהם XP ואחרי שתהיה סדרה חדשה אז שוב נשאל מה הם יעשו בעתיד, וטאקאטו שוב יכתוב מנגה, ושוב יעשו עליה סדרה, ושוב ילהקו אותו! ואז שוב ושוב ושוב. והעבודות שנתת להם באמת מתאימות כל-כך! את חושבת על זה בזמנך הפנוי או משהו? ואם כבר הזכרת את העבודות של העונה השנייה, לא אהבתי גם את של מימי. היא הנחתה תוכנית בישול, לא? זה כל-כך לא מתאים לה. היא צריכה להיות דוגמנית.

Snake Bandage

New member
קודם טקאטו צריך ללמוד לצייר. XD

בגיל עשר רואים שיש לו כישרון, אבל הטכניקה שלו דורשת שיפור. אבל אני בטוחה שהוא ישתפר בעתיד כי - נו, יש לילד כישרון והוא בכל זאת מצייר הרבה, והוא רק בן עשר, יש לו מה ללמוד. הוא יהיה אחלה מנגה-קה. 3= כן, חשבתי על כל זה בזמני הפנוי. יש לי יותר מדי זמן פנוי. ;XD העבודה של מימי דווקא מאוד מתאימה לה!! תחשוב על זה: מה הייתה המומחיות של אמא של מימי? נכון, בישול! אני בטוחה שמימי למדה מאמא שלה המון. חוץ מזה, היא מנחה של תוכנית בישול. היא מפורסמת, ובטח מקבלת על זה המון המון כסף. אולי היא כמו מרתה סטיוארט יפנית, רק בלי העלמות מס. זה כל כך מתאים למימי להיות בשואו-ביז, אפילו אם זה בתור מנחה של תוכנית בישול.

Serf SaN

New member
בשואו ביזנס כן, זה ברור.

אבל בתור מנחת תוכנית בישול? LAME XD שיתנו לה להנחות משהו אחר. זה יהיה יותר מתאים לה XD

Wolf GiRL™

New member
כמו מה?

הדבר ברור ביותר? אופנה? אני שמחה, שלמרות שחלק מהעבודות היו באמת הזויות (מאט אסטרונאוט? WTF?) למימי דווקא מתאים לעבוד כמנחת תוכנית בישול, כי החיים לא נסגרים בגיל 15-16 ואנשים כל הזמן מחליטים מה הם רוצים להיות ומשנים את זה שוב ושוב.

למעלה