מישהי שאני מכיר נאנסה

Happytom

New member
מישהי שאני מכיר נאנסה

מישהי שאני מכיר סיפרה לי שהיא נאנסה לפני מספר שנים, בקושי יש מי שיודע מזה והיא מעולם לא הגישה תלונה או עשתה משהו עם זה.

אני רוצה שהבן זונה שעשה את יכנס לכלא וישלם על מה שהוא עשה ! אבל היא לא רוצה להתמודד עם כל מה שכרוך ולא מוכנה להגיש תלונה.

בבקשה תעזרו לי, מה אפשר לעשות במצב כזה? האם אני יכול לנקוט איזשהו צעד ללא יוזמה או הסכמה שלה לפעול נגד הבחור? האם מישהו פה התנסה במקרים כאלה שהקורבן מפחדת או כאובה מדי כדי להגיש תלונה ולהתעמת עם האונס הבן זונה.. האם אפשר להביא אותה איכשהו למצב שהיא תגיש נגדו תלונה?

אשמח לייעוץ ועזרה בעניין...

r i n i

New member
הייתי מתחילה עם "מרכז נגה"

מרכז נגה
מרכז נגה למען נפגעי עבירה, הקריה האקדמית אונו, הוא חוד החנית במאבק למען קידום זכויותיהם של נפגעי עבירות במערכת המשפט בישראל.
המרכז שהוקם בשנת 2004 על ידי ד"ר דנה פוגץ' ועו"ד דיקלה טוטיאן בשיתוף הפקולטה למשפטים של הקריה האקדמית אונו, בא לתת מענה למצוקת נפגעי העבירה ובני משפחותיהם אשר אינם זוכים למענים מוסדיים מסודרים, אינם מהווים צד להליך הפלילי ולעיתים קרובות אף אינם מיודעים באשר לזכויותיהם או באשר להתקדמות ההליכים בעניינם.
מוקד נגה הוא המענה המשפטי הראשון שניתן בארץ לכלל נפגעי הפשע, כל אחד מהם יכול לפנות לקבלת סיוע משפטי ראשוני. המוקד מאויש מדי יום על ידי עורך דין וסטודנטים מהקריה האקדמית אונו, המשתתפים בקליניקה ייעודית וייחודית.
המוקד, שהוקם באמצעות מרכז נגה, בשיתוף המוסד לביטוח לאומי והנהלת בתי המשפט, מעניק סיוע ראשוני לנפגעי עבירות מסוגים שונים, קורבנות אשר אינם מוצאים דרכם בביורוקרטיה המשפטית ובסבך ההליכים המשפטיים. בין היתר, מסייע המוקד לנפגעים במתן מידע על ההליכים שעובר התיק, על זכויותיהם השונות ועל הבקשות השונות שעל הנפגעים להגיש לבית המשפט.

למעלה