מישהי שלחה לי מסר מאיים, אז מהפחד באתי עכשיו בסדר,נופר?????? חחחחחחחחחח
מ מוצרלה New member 14/12/03 #1 מישהי שלחה לי מסר מאיים, אז מהפחד באתי עכשיו בסדר,נופר?????? חחחחחחחחחח
מ מוצרלה New member 14/12/03 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי שזה פורום תואם פורום מתכונים. רק בקטן יותר (זה הקטן גדול יהיה!!!)
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי שזה פורום תואם פורום מתכונים. רק בקטן יותר (זה הקטן גדול יהיה!!!)
נ נירהמ1 New member 14/12/03 #7 חחחח - מוצי...../images/Emo39.gif אחרי שאת תסחפי אחרייך חברים מפורום "מתכונים" (כמו שעשית בפורום "עקרות בית), הפורום הזה יגדל וייתרחב בדיוק כמו שקרה ב"עקרות בית" לאחר הפלישה הגדולה של חברי "מתכונים".
חחחח - מוצי...../images/Emo39.gif אחרי שאת תסחפי אחרייך חברים מפורום "מתכונים" (כמו שעשית בפורום "עקרות בית), הפורום הזה יגדל וייתרחב בדיוק כמו שקרה ב"עקרות בית" לאחר הפלישה הגדולה של חברי "מתכונים".
נ נופר א New member 14/12/03 #5 למה באת כל כך מאוחר??????????? נראה לי שהמסר לא כל כך מאיים, איפה היית?????? מה בישלת ומה עשית???
מ מוצרלה New member 14/12/03 #6 וואלה לא בישלתי כלום. עשיתי רק קיש פטריות ובצל וקוגל מתוק. מה עשיתי לך? לא רוצה, את מפחידה אותי. מדינה......... תגידי לה
וואלה לא בישלתי כלום. עשיתי רק קיש פטריות ובצל וקוגל מתוק. מה עשיתי לך? לא רוצה, את מפחידה אותי. מדינה......... תגידי לה
1מדינת ישראל New member 14/12/03 #8 נופר ../images/Emo124.gifאני אומרת לך "טוב מאוד" מעיזה לא לרשום מתכון אחד אפילו, תראי איך היא גורמת למיצי הקיבה שלי לעבוד עם כל התאורים של מה היא הכינה חחחחה
נופר ../images/Emo124.gifאני אומרת לך "טוב מאוד" מעיזה לא לרשום מתכון אחד אפילו, תראי איך היא גורמת למיצי הקיבה שלי לעבוד עם כל התאורים של מה היא הכינה חחחחה