מישהי שמשתתפת בתחרות מיס בייביליס

מישהי שמשתתפת בתחרות מיס בייביליס

מעבירה לי על הבוקר מסר ומבקשת בהתחננות שאצפה בקטע שלה ואתן לה ציון. מעבר לזה שזה נשמע פאתטי שאישה מתחננת שאבחר בה לתחרות יופי טיפשית היא אף הציגה זאת כאילו שזכייה בתחרות זו, זה הדבר הכל כך חשוב שישנה את גורלה מין הקצה אל הקצה. בתכל'ס כולנו יודעים שהנשים היפות באמת לא משתתפות בתחרויות יופי, מפני שיש להם עיסוקים יותר חשובים בחיים. אני מקווה שתקרוס תעשיית האשליות הזו, ויפסיקו את כל התחרויות הטיפשיות האלה בכדי שאנשים שיתחילו לשים לב לדברים הרבה יותר יפים וחשובים מיופי חיצוני,.ויש הרבה! בכל אופן..שאלוהים יסלח לי היא הייתה כל כך פאתטית שקיימתי את בקשתה והצבעתי לה בציון המקסימלי (דמיינתי שהצבעתי לתחרות מיס פאתט..ומתברר שהיא אכן שיחקה אותה בגדול) בכל אופן הוספתי הערה שמאוחר יותר והיא מצאה לנכון להשיב לי... כצפוי, באופן לא משכנע, אך יאמר לזכותה שעדיין באופן סופר סופר פאתט. עצוב

aviavram

New member
שהנשים היפות באמת לא משתתפות בתחרוי

זה נכון רק לגבי נשים יפות חכמות שהנשים היפות באמת לא משתתפות בתחרויות יופי ועעדיין רינה מור השתתפה מיכל מודעי השתתפה להמשיך.... בוקר טוב

אני חושב שזה די "פאתט"

לבקר אנשים שעושים מה שגורם להם להרגיש טוב. את לא חייבת להצביע לה, אבל זה לא הופך אותך לחכמה יותר ללגלג עליה. אכן עצוב.

עצוב שבני אדם עושים מהיופי החיצוני

תחרות שצריך לתת עליה ציונים ועוד יותר עצוב שמחלקים עליה פרס והכי הכי
שזה באמת עושה למישהו הרגשה טובה. להזכירך, היא זו פנתה אלי במסר לבלוג מתוך ידיעה שאני זרה לה פנייתה אלי היתה לשם מטרה אחת שאצביע לה בתחרות הזו. כמו שזכותה לפנות אלי לבקש ולקבל. זכותי המלאה לתת לה מה שהיא מבקשת ולבקר על העניין האישי שלה ועל כל מה שתעשיית האשליות הטיפשית הזו יוצרת. צר לי שאני לא מבינה את הסנגוריה שלך כלפיה. מה לעשות אני וכל תעשיית "שוק הבשר" לא הולכים יחד, וזאת למרות שאני אוכלת הרבה חסה
.

דווקא לא סינגרתי עליה

קיטרגתי עלייך. מה שכתבתי ואחזור על זה שוב, זכותך לא להאמין או לא לאהוב את שוק הבשר, הירקות, היופי והאופי. אני פשוט חושב שלא צריך ללגלג על אנשים שעושים מה שטוב להם, גם אם זה להתחפש לפומיקי ולשיר מיזמורי חג בתחנות אוטובוס, (או להתחרמן מבחורה צעירה מבלי שינסו לעשות ממך בדיחה שנונה...) חוצמיזה שאני בטוח שאת יוצאת עם גמדים מכוערים בעלי לב זהב. זה עוד משהו שכתבת בסקר קושיות, לא? חג שמח

למעלה