מישה הייתה היום (או אתמול) בבארי?

בארי

דבר ראשון, הנסיעה הזו גרמה לי לדיסוננס קשה: עד עכשיו טענתי שרחובות זה במרכז, או מקסימום בשפלה. ועכשיו, יצאנו מהבית ונסענו שתי דקות דרומה ונתקלנו בשלט שאומר: "אשדוד, 24 ק"מ". אין קץ למבוכה: אם נמצאים כ"כ קרוב לאשדוד אז באמת נמצאים בדרום. אוף, רציתי להיות במרכז
. דבר שני, בארי זה רחוק! אפילו למי שגר בדרום! זה חור בין עזה לבין שדרות. מאידך, בפעם האחרונה שהייתי באזור נשמעו שם אזעקות של "צבע אדום". הפעם היה רגוע והייתה הופעה של רונה. אכן, מגמת שיפור. אוקי, ההופעה: התכנסנו בבית העם של קיבוץ בארי, כ-50 איש (פחות או יותר) שכללו הומואים, לסביות, הורים רבים (!) ועוד כמה קיבוצניקים שהגיעו להשתתף ולתמוך. כל הורה הכין משהו בבית והביא איתו בשביל כיבוד לאורחים. איזה חמודים. הומו קיבוצניק פתח את האירועים ואמר שהפעם אירועי הגאווה של האשכול קלילים יותר, ורונה אחרי כמה שירים אמרה שזה משעשע שהוא בחר לקרוא להופעה שלה קלילה. לא הושמעו נדירים והיו בסה"כ איזה אממ.. 6 או 7 שירים, משהו כזה. אחרי ההופעה הייתה שיחה על יצירה מחוץ לארון, יציאה מהארון, גילוי עצמי ועוד. אנקדוטה משעשעת הייתה שהיא נשאלה איך מגיב הקהל הסטרייטי להופעות שלה ואמרה "אין לי קהל סטרייטי"
. רעות, שימי לב: את נעדרת מהופעות וכבר לא נחשבת קהל. אח"כ הייתה הרחבה על כך שיואל הביא קהל מבוגר יותר שנע באי נוחות בכיסא אם הוא מקבל מנה גדולה מידי של אהבה לסבית. חוץ מזה אמרה שרוב הקהל הן בנות (האישה הפמיניסטית והמודעת שלי הייתה מתקנת ואומרת נשים). יהוא ירון או הפורום לא הוזכרו
. (לפרוטוקול אני רוצה לציין שקיבלנו הזמנה אישית לאירועי הגאווה של האשכול ממארגני האירוע ושלא סתם התלהבנו ונסענו עד בארי רק בשביל ההופעה. כך גם תמכנו בדרומיים וגם זכינו בהופעה. זהו, עכשיו הכבוד העצמי שלנו נשמר)

chen1litvak

New member
טוב אז אין לי ממש מה להוסיף

רק שאני הגעתי עם החברה שהמשפחה שלה גרה בקיבוץ, וחוץ מזה שהיה לנו איפה להיות כל היום זה אומר שגם הייתה לי קולנועית צמודה שזה בערך הדבר הכי מגניב בעולם ומישהו צילם את רונה ואותי על הקולנועית, ואני רוצה לדעת איך אפשר להשיג את התמונה..

chen1litvak

New member
היו כמה.. אז אני לא זוכרת ממש

שמת לב להוא שיצא בוכה פעמיים? (פעם אחת במבול ופעם אחת במעיין הזוהר)

רעוּת

New member
אני מוחה ../images/Emo46.gif

ואני מכירה לפחות עוד 3 אנשים סטרייטים מלבדי שהיו בהופעות של רונה. אנו מיעוט לא מובטל
.

למעלה