מישה יכול בבקשה

LuZ dE EsTrElLa

New member
מישה יכול בבקשה../images/Emo92.gif../images/Emo24.gif

לספר טיפה על הכנס בלונדון מי יהיה מה יהיה וכו' (כלומר, את מי ואת מה אני מפסידה

*neta*

New member
קצת קשה לענות אבל

מהצצות בלו"זים של כנסים קודמים, יהיו שיחות של שחקנים, קברט, ההופעה של רנה, ארוחת בוקר משותפת, מסיבת קוקטיל בערב (שישי או שבת) ויש בטח עוד..

קברטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!

קליירי ודניאל!!! הנה משוואה לדוגמא: קליירי+דניאל^אותה במה=מיכל=
=|מתעלפת|(אני מודעת לעובדה שאין אייקון כזה) או, משוואה אחרת: קליירי+מיכלי^אותה במה=|חם, רותח ומה לא...|(אפשרי... |מיכלימחזיקהאצבעות|(
) אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!

shanyz

New member
חחה=) איזה מצחיקה...../images/Emo6.gif

אוקי אז אתם יכולים להגיד בדיוק איזה אנשים יהיו? לא הבנתי אם רנה תהיה או לא? והיא תהיה רק בחדר שלה ותחתום? ו.. אתם יכולים לכתוב פה סופית מי נוסע ומי עם מי בחדר באיזה תאריך אתם נוסעים ומתי חוזרים? =)

shiri_b

New member
בטח שרנה תהיה!

אותה ואת שאר הכוכבים תוכלי למצוא בחדר של נטע ושלי
.

shanyz

New member
חחה..:)

כשזה יקרה, תתקשרו אלי, אבוא אבוא גם=) חחה אוקי אז את ונטע ביחד וחדר.. את יודעת איך האחרות מסודרות..? ו.. מקודם אמרתן שרנה לא תהיה...אני לא מבינה, היא לא תעלה להופיע או שהיא כן? כאילו, ומי עוד יהיה שם..?

*neta*

New member
מטעמי בריאות, מספר החדר שלנו חסוי

ומי נוסע.. בוא נראה.. שתי המעצבנות האלה שירי ונטע (משוגעות אני אומרת לך) החדר המסוכן לשתי המעצבנות: ירדן תמר ומיכל. עדי והילה. וניבה כמובן. ומתי אנחנו נוסעים? תלוי אם נרצה (טוב נו אם יהיה כסף) לטייל בלונדון כמה ימים לפני או לא. מה שבטוח, חוזרים בראשון בספטמבר.

shiri_b

New member
אותי מעניין יותר כמה יחזרו...

מי יודע אולי נביא איתנו לארץ עוד אנשים (קלייר, דניאל, רנה...) ואולי נטע ואני לא נחזור כי נהיה זרוקות איפשהו אחרי קרב עם ירדן..

*מקריבה את עצמי בשביל קלייר*

שקלייר תבוא לארץ, אני אהיה במזוודה (כל עוד היא לא יושבת בין נטע ושירי, כי אז היא תתחיל להצטער
)

shanyz

New member
חחה..): אמ יש משהו ביניכן לבין

ירדן שלא ידעתי עליו?:) במפגש האחרון שלכם, התקיימה איזשהי קטטנה קלה ביניכן?:) חחה.. ספרו לי מה פשק הרמיזות האלימות האלו!!!!!!!! חההה

shanyz

New member
ושאלה קטנה

מה הגובה של לוסי? ואתם ידועים כמה היא שוקלת..? ואותו הדבר לגבי רנה.... ?

ErikaG

New member
אני חושבת שהגובה של לוסי הוא..

אם אנחנו רוצים לדייק - 5.11 פיט. שזה בערך 1.74 מטר. וסתם לידע כללי: 1 אינץ' = 2.45 ס"מ, 1 פיט = 12 אינץ'.

ErikaG

New member
../images/Emo12.gif אוי!! טעיתי!

אינץ' אחד שווה ל- 2.54 ס"מ (לא 2.45)... אני תמיד מתבלבלת. אז הגובה של לוסי הוא 1.80 מ'........ וואו! היא גבוהה! ..כמעט ב-20 ס"מ מרנה!!

האמת...

שבקשר לעובדה שלוסי היא 1.78 אני בטוחה... כי היא נמוכה מקלייר ב5 סנטימטר, וקלייר 1.83...

ErikaG

New member
אבל..

בכל מקום כתוב שלוסי בגובה 5.11, לפי זה אני חישבתי. בכל מקרה, זה לא ממש משנה, זה סה"כ 2 ס"מ.. זה עדיין נורא גבוה (לאישה). נתפשר על 1.79, טוב?

gabrielle

New member
חחח שני...

אל תתיחסי אליהן... הן פשוט לא יודעות להפסיד בכבוד

לא! ../images/Emo3.gif

אומרים תמיד NEARLY! אלא אם כן היא גבהה בסנטימטר... קלייר יותר גבוהה!!!

ErikaG

New member
??מה כבר אמרתי../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

לא אמרתי שלוסי יותר גבוהה מקלייר!!! את מתחילה להפחיד אותי..
כל מה שאמרתי זה שלפי מה שכל האתרים כותבים, לוסי בגובה 5.11
זה הכל! רק אל תהרגי אותי..

למעלה