מישה יכול להעלות תמונה של

danezeq

Member
מישה יכול להעלות תמונה של

ג´ון הנקוק בשקאגו ובנק אוף אמריקה בסאן פרינסיסקו? כל הזמן מדברים אליהם פה וכידוע - אני לא טוב בשמות
אבל אני בטוח מכיר

danezeq

Member
וגם

המאסהטורם בפרנקפורט וליברטי פלייס בפילדפיה (משהו כזה:))

danezeq

Member
מה מהם הוא המגדל בפילדפיה?

הבנתי שהחום שנראה כמו שוקולד (לא כ"כ מכוער אבל גם לא יפה בכלל) הוא BANK OF AMERICA?

danezeq

Member
חחחח אתה בטוח?

אין בכלל דימיון בין התמונה הראשונה לאחרות

kyle

New member
בשתי התמונות האחרות הצבע מושפע

מאור השמש, אז הבניין נראה כחול (נראה לי).

ואם כבר תמונות...

למשהו יש תמונה של בנק אוף צ´יינה??? אני רק ראיתי... ציור... אה איך לקרוא לזה... תמונה-ציור, ראיתי אותו במשחק סימסיטי 3000 מהדורה עולמית. יש שם את כל גורדי השחקים בעולם!!! שמתי אותו ליד האייפל שנימצא ליד התאומים שנמצאים ליד האמפייר שנמצא ליד הפטרונוס(ככה קוראים להם???) ממלזיה.

TheIllustrator

New member
אדון קוסם...

לפני שבועיים ארכיטקט השבוע היה IMP שעיצב את הבנק אוף צ´יינה, ובזמנו, פירסמתי תמונות רבות של המגדל. אנא גלול מטה ואחורה(או לעמודים קודמים), ותוכל לצפות במספר רב של תמונות של המבנה הנפלא הזה.
תהנה!

איילת29

New member
ג´ון הנקוק בשיקאגו

מימין לשמאל: mariana city, Chicago John Hancock Center, Chicago (זה מה שרצית...) Lake Point Tower, Chicago איילת

TheIllustrator

New member
הידעת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מגדלי המרינה בשיקגו עוצבו ע"י ארכיטקט יהודי(שכחתי את שמו! DAMN IT! ), שנודע בשל העיצוב ה"ברוטאלי" שלו... מגדלי המרינה סיטי, היו בזמנם מגדלי המגורים הגבוהים בעולם, ו20 הקומות הראשונות שלהם זה מגרש חניה לדיירי הבניין.

איילת29

New member
הארכיטקט היהודי של מגדלי המרינה..

קוראים אותו: Bertrand Goldberg (Associates )1 והנה תמונה נוספת של בנק אוף צ´יינה, למתעניינים.. איילת

reshef

New member
אההה אז קוראים לו ג´ון הנקוק!!

המגדל שמראים ב´אריזה משפחתית´... לפני כמה שנים חשבתי שזהו מגדל הסירס.. אז קצת התאכזבתי אח"כ כשראיתי את מגדל הסירס האמיתי, למרות שהוא יותר גבוה.

TheIllustrator

New member
לגבי הבניינים הנוספים >>>

אני אפרסם תמונה שלהם הלילה, אם לא יפרסמו תמונות שלהם עד אז. אני חייב לזוז עכשיו... צ´או!

למעלה