מכוער בעיניי אינו חייב להיות מכוער בעיניי כל
אתה יודע זה עניין של נקודת מבט והשקפת עולם. בעיניי הישוב והתושב שעושה את זה מ כ ו ער. הוא לא מחונך ויותר מזה הסביבה והשכנים מענינים לו .... אני אפילו חושבת שלראות את כל הזבל הזה שיוצא מהבתים , כמוהו כמו לתלות בחוץ את הכביסה המלוכלכת. תאר לך מחוץ לבתים תלויים להם תחתונים ומיני כביסה , איך נראה ?? אז שהגזם יגיע פעמיים , אתה יודע מה , שלוש פעמים בשבוע . נראה לך שאז לא יזרקו את הגזם החוצה ?? אתה טועה . הכל עניין של חינוך. לא קשור לכמות הפינוי , לא לשבת ולא לחג. לא לדתי ולא לחילוני. שישימו בחניה בפנים את הזגם ואת הפסולת המגעילה שישאירו בחצר מאחור עד יום ראשון בבוקר או שבת אחה"צ. למה צריך לשים ברחוב , על המדרכה שבה גם הולכים הילדים והתושבים .כאילו שהמדרכות בלפיד כל כך רחבות... , אז תוסיף לזה עוד גזם ואתה נאלץ לעיתים גם לרדת לכביש. לא נראה לך משהו פה לא בסדר ?? למה להסכים לחיות בצורה כזאת. הגיע הזמן שהנושא יכנס לתודעה של כולם ושיתחילו להעיר לתושבים בזמן מעשה "על חם" אפילו אם הוא השכן ליד. התרוצים שלך והסיבות שלך ממש לא מוצדקות . גם לי יש גנן ואני מבקשת ממנו פשוט לקחת את הגזם. מה נראה לך ששקית כתומה עם החתול השחור , סמור השיער ,בערמות ברחוב ,יעשה את הדברים יותר יפים?? אין ברירה צריך להפסיק את התופעה ובמהירות. כמו שבני כתב , כמו בהר אדר. למה לשאוף להראות כמו שכונת אבו... בעזה בוא נשאף ונראה כמו ישובים רבים בארץ. יפים ומטופחים. שבת שלום