מישו בא ביום חמישי? או יודע מי צריך לבוא?
M m o r s h New member 28/11/04 #5 לגלריות ../images/Emo127.gif לכאן ../images/Emo128.gif כאילו הכוונה שלא קשור לשרשור חח את מוזמנת לפרסם בגלריות
לגלריות ../images/Emo127.gif לכאן ../images/Emo128.gif כאילו הכוונה שלא קשור לשרשור חח את מוזמנת לפרסם בגלריות
R RossandRachel New member 29/11/04 #12 הלוואי ויכולתי...!!!למה????????? אני מתה לבוא!!!אני חייבת לבוא!!!אבל אין כרטיסים!!!!!!אני מתחרפנת..כל יום מתקשרת לבינה 5 פעמים!!!אין כרטיסים!!!!!!!ואני חייבת בתאריך הזה!!!
הלוואי ויכולתי...!!!למה????????? אני מתה לבוא!!!אני חייבת לבוא!!!אבל אין כרטיסים!!!!!!אני מתחרפנת..כל יום מתקשרת לבינה 5 פעמים!!!אין כרטיסים!!!!!!!ואני חייבת בתאריך הזה!!!
M M i R i L e New member 29/11/04 #9 אתם ממש חוצפנים!!! ביום חמישי 2.12 כולכם מוזמנים לחגיגת יום ההולדת ה-18 שלי (באיחור של יומיים) במועדון התל אביב DOME טוב יש בעיה קלה שזה לגילאי 17-18 אבל לא נורא חחחח
אתם ממש חוצפנים!!! ביום חמישי 2.12 כולכם מוזמנים לחגיגת יום ההולדת ה-18 שלי (באיחור של יומיים) במועדון התל אביב DOME טוב יש בעיה קלה שזה לגילאי 17-18 אבל לא נורא חחחח
M mary lou New member 29/11/04 #10 אכן בעיה קלה... אז את לא באה ואני מניחה שגם עידית לא... אה? חח טוב אז נפתח מחר שרשור מזל טוב ג€ג€
Z zionyeo New member 29/11/04 #14 הלוואייייייי ויכולתי לבואאאאא אבל מירקי יודעת שאני מתה עליה העיקר הכוונההההה
R RossandRachel New member 30/11/04 #15 ייפסי דו! אני הולכת!!!יש כרטיסים!! שורה 11 כסאות 678 אם אני לא טועה!! אביטל,here i come!