ואכתוב פה לבנתיים שהקדימו לי את הגיוס לסוף אפריל... ושגנבו לי את הארנק השבוע בדיזינגוף סנטר. ושאני עייפה מוות ושאני לא מפסיקה לעבוד. הגיעה קולקציית קיץ. הודיה בואי לבקר בפמילי. ובלהבלהבלה.
את יודעת שהספא נפתח עוד מעט. וגם הבאולינג והקולנוע. ובגלל שזה עשרה בתי קולנוע וזה בסדר גודל ענקי אז האירוע פתיחה יהיה עם גיא פינס. יו. משו מתחיל לפרוח בעיר המעפנה הזאת
"נזרוק מטבע אל תוך מזרקה, נחזור בעוד שנתיים, נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים.... זה משוגע, אנל'א אפתח לזה ת'דלת, אף פעם עעעם אני אל אפתח לזה תדלת"
מפגש זה יופיטופי של רעיון! אז ככה... (זה לא מעניין במיוחד, אבל זה שרשור סתם) היום יום חמישי בערב הביתה מזמן לא חזרתי הביתה בחמישי בערב נחמד מאוד עוד שבועיים פורים עדיין אין לי תחפושת אבל מה, יש חופש בפורים
עוד חודש מפורים- פסח פסח בא פסח בא הכל פורח מסביב... טוב עוד מוקדם לפסח לאט לאט מסתיימת לה שנה ככה זה מרגיש בעצם, יש עוד 5 חודשים... אבל נראה כאילו הם יעברו ממש מהר טוב אין לי מה להגיד אני סתם במצברוח של לדבר יש לזה שם "מצברוח של יום חמישי" וזהו אז שבת שלום לכולם וחודש מצויין משנכנס אדר מרבים בשמחה
נכון להפליא!.. ממש אווירה של סוף.. יש את הקטע הזה שמפסיקים להשקיע.. ומפסיקים לנסות שהכתב יהיה יפה.. כי זה סוף שנה.. אבל ת'אמת- זה בכלל לא סוף השנה..חח.. זה יעבור מהר- בטוח. שיהיה סוף שבוע רגוע..
סוף של הלימודים הרגילים, עוד מעט פסח ואז זה רק בגרויות ותרגולים כל היום. עד פסח יש ביום ראשון הכתרה, שלישי-חמישי טיול שנתי ואחר כך פורים ואז כבר נשאר בערך שבוע עד חופש פסח וזהו