מישו בבית?

hodayoyo

New member
מישו בבית?../images/Emo60.gif

תתחילו לכתוב, מה נסגר? אז בגלל שגם ככה לא נפתחות פה יותר מידי הודעות אני מרשה לעצמי לפתוח שירשור של סתם, פשוט תכתבו פה מה שבא לכם
וד"א, עוד מעט פורים ובטח יהיו מלא מפגשי פורומים, מה עם אחד משלנו? המפגש קומונה שלנו היה מזמן

אז אני אדבר...

ואכתוב פה לבנתיים שהקדימו לי את הגיוס לסוף אפריל... ושגנבו לי את הארנק השבוע בדיזינגוף סנטר. ושאני עייפה מוות ושאני לא מפסיקה לעבוד. הגיעה קולקציית קיץ. הודיה בואי לבקר בפמילי. ובלהבלהבלה.

ישפרו....

את יודעת שהספא נפתח עוד מעט. וגם הבאולינג והקולנוע. ובגלל שזה עשרה בתי קולנוע וזה בסדר גודל ענקי אז האירוע פתיחה יהיה עם גיא פינס. יו. משו מתחיל לפרוח בעיר המעפנה הזאת

hodayoyo

New member
יווו תקחי אותי איתך ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

מתי הפתיחה? והייתי בישפרו ביום שלישי, זה כזה חור שאני מגיעה אליו פעם בשנתיים וגם זה עם ההורים

יו, דווקא כשעושים סיבוב מוצאים הרבה

דברים. תבואי באחד הבקרים שבוע הבא, אני עובדת כל יום. נעזור לך....

אחד האהובים עלי...

"נזרוק מטבע אל תוך מזרקה, נחזור בעוד שנתיים, נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים.... זה משוגע, אנל'א אפתח לזה ת'דלת, אף פעם עעעם אני אל אפתח לזה תדלת"

didi1309

New member
כן הוא מעולה..

ויש לה עוד כמה פשוט מדהימים.. כל הדיסק שלה הוא תדהמה אחת גדולה..

לחלוטין.

אני לא יודעת איך להחמיא לה כי אני אף פעם לא יודעת להניח את האצבע על הדבר הזה. על הקסם

שיר m

Well-known member
שרשור של סתם.

מפגש זה יופיטופי של רעיון! אז ככה... (זה לא מעניין במיוחד, אבל זה שרשור סתם) היום יום חמישי בערב הביתה מזמן לא חזרתי הביתה בחמישי בערב נחמד מאוד עוד שבועיים פורים עדיין אין לי תחפושת אבל מה, יש חופש בפורים
עוד חודש מפורים- פסח פסח בא פסח בא הכל פורח מסביב... טוב עוד מוקדם לפסח לאט לאט מסתיימת לה שנה ככה זה מרגיש בעצם, יש עוד 5 חודשים... אבל נראה כאילו הם יעברו ממש מהר טוב אין לי מה להגיד אני סתם במצברוח של לדבר יש לזה שם "מצברוח של יום חמישי" וזהו אז שבת שלום לכולם וחודש מצויין משנכנס אדר מרבים בשמחה

didi1309

New member
חחחחח הקטע עם הסוף שנה-

נכון להפליא!.. ממש אווירה של סוף.. יש את הקטע הזה שמפסיקים להשקיע.. ומפסיקים לנסות שהכתב יהיה יפה.. כי זה סוף שנה.. אבל ת'אמת- זה בכלל לא סוף השנה..חח.. זה יעבור מהר- בטוח. שיהיה סוף שבוע רגוע..

hodayoyo

New member
אצלנו בכלל..../images/Emo60.gif

סוף של הלימודים הרגילים, עוד מעט פסח ואז זה רק בגרויות ותרגולים כל היום. עד פסח יש ביום ראשון הכתרה, שלישי-חמישי טיול שנתי ואחר כך פורים ואז כבר נשאר בערך שבוע עד חופש פסח וזהו

red butterfly

New member
מפגש זה רעיון טוב../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

גם ככה בטוח יצא לי להיות בעזריאלי בפורים, אז למה לא? :)

hodayoyo

New member
אז מה אתם אומרים?../images/Emo60.gif

מפגש פורים או שנחכה לפסח כי אז יש יותר חופש? מצד שני בפסח כולם נוסעים/טסים...

red butterfly

New member
פורים../images/Emo45.gif ../images/Emo204.gif

ברור שגם יהיה בפסח (מבחינתי לפחות
) אבל לדעתי אפשר גם בפורים :) למרות שזה יומיים בלחץ, אבל אפשר איכשהו להסתדר..

hodayoyo

New member
יש שלושה ימים חופש../images/Emo60.gif

לפי מה שהבנתי- שני עד רביעי

למעלה