מישו היה אתמול בהופעה

amittzor

New member
שלום לקולם

הייתם אתמול בהופעה של טל שגב היה די מגניב ים קוסיות אבל לא יכלתי להתחיל איתם כי אמא שלי היתה לידה ולא היה לי נעים אבל אולי בפעם הבאה אני יתחיל איתם

ים של קוסיות בנהר שינקין

וגם אצל טל שגב היה אחלה. עמית, באמת היה מגניב. היה ממש טוב, שעשו את גשם חזק עם דרבוקה, ושרו את "על הרצפה" אם "על הברכיים". אתם באים להופעה ב-20 לדצמבר? תבואו, יהיה פוגו וקוסיות. וחם ומגניב.

amittzor

New member
אה גם את היית אתמול

יכול להיות שאת בלונדינית קוסית ועמדת במרפסת הסמלית? כי אם זאת את תדעי לך שמה זה הייתי מת להטחיל איתך אבל אמא שלי היתה שם מצטער הכל באשמת ג´סטין - גם האנשים בפורום הזה, זה באשמת ג´סטין. עמית צור - שווה להכיר.

leynorush

New member
סתם להגיד..אבל....

קוסיות עם "כ"-כוסיות..... וממש כיף לכם שאתם יכולים ללכת להופעות של מוניקה ואנשים טובים של מוזיקה טובה....הלוואי עליי.. אבל! אל יאוש..יגיע יום שגם אני אהיה בהופעה שלהם!!!!!!!

amittzor

New member
על תגידי לי איך כותבים קוסיות

אני קצת יותר גדול ממל, ונראה לי שאני צודק ואת תוהה

leynorush

New member
חחחח

וואלה? גם אני די אוהבת את השירים שלו.... אנשים, דברים קטנים..נכון? הקטע שאני מתה להוריד שיר שלו..שבפזמון הוא אומר..:על ה-ב-ר-כ-י-י-ם-..... הקטע שזה ממש מזכיר לי :על ה-ר-י-צ-פ-ה..אבל מזה משנה..גם זה שיר יפ.. אם אתה יודע איך קוריאם לו, תגיד לי!! ת´נקס

קוראים לו "על הברכיים" ../images/Emo168.gif

כי טל שגב היה אצל יצפאן, ויצפאן אמר את השם...

lifes sucks

New member
עמית צור אתה גרוע

מה זה משנה בת כמה היא לעזאזל!?!? משנה זה שהיא יודעת לכתוב יותר טוב ממך כי אומרים "כוסיות" ו"על הברכיים" לא אלה הברקיים!!!! את כיתה א´ סיימת???

amittzor

New member
כן, סיימתי את כיתה א´

אני עכשיו בכיתה ג´, וכנראה שאני עולה כיתה השנה.

lifes sucks

New member
אל תשחק אותה מפגר כי אתה כבר כזה

אין לי בעיה עם זה שיש לך שגיאות כתיב אבל לפחות תודה בהם !!!! ואל תכחיש את העובדה שאתה כותב גרוע זה עושה אותך עוד יותר מפגר ממה שאתה 

amittzor

New member
איזה שטויות

אין לי צל של מושג על מה אתם מדברים? כל ההודעות שכתבתי עד עכשיו היו לגמרי ברצינות.

space girl

New member
די , באמת די !

הבדיחות שלך לא מצחיקות אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים ??? אני לא מתכוונת לפגוע אבל באמת קצת נמאס אם אתה רוצה להישאר ולדבר על מוניקה אז סבבה אבל אם תמשיך לנגס´ עם ההודעות הדפוקות האלו באמת כדי שתעשה טובה ותלך ....

../images/Emo26.gif

ראיתי תהודעות שלך בפורום הרשמי של מוניקה,שם אתה מדבר כמו בן אדם. אז מה לעזאזל עובר עלייך פה?!?!?!?!?!

למעלה