וגם אצל טל שגב היה אחלה. עמית, באמת היה מגניב. היה ממש טוב, שעשו את גשם חזק עם דרבוקה, ושרו את "על הרצפה" אם "על הברכיים". אתם באים להופעה ב-20 לדצמבר? תבואו, יהיה פוגו וקוסיות. וחם ומגניב.
יכול להיות שאת בלונדינית קוסית ועמדת במרפסת הסמלית? כי אם זאת את תדעי לך שמה זה הייתי מת להטחיל איתך אבל אמא שלי היתה שם מצטער הכל באשמת ג´סטין - גם האנשים בפורום הזה, זה באשמת ג´סטין. עמית צור - שווה להכיר.
קוסיות עם "כ"-כוסיות..... וממש כיף לכם שאתם יכולים ללכת להופעות של מוניקה ואנשים טובים של מוזיקה טובה....הלוואי עליי.. אבל! אל יאוש..יגיע יום שגם אני אהיה בהופעה שלהם!!!!!!!
וואלה? גם אני די אוהבת את השירים שלו.... אנשים, דברים קטנים..נכון? הקטע שאני מתה להוריד שיר שלו..שבפזמון הוא אומר..:על ה-ב-ר-כ-י-י-ם-..... הקטע שזה ממש מזכיר לי :על ה-ר-י-צ-פ-ה..אבל מזה משנה..גם זה שיר יפ.. אם אתה יודע איך קוריאם לו, תגיד לי!! ת´נקס
הבדיחות שלך לא מצחיקות אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים ??? אני לא מתכוונת לפגוע אבל באמת קצת נמאס אם אתה רוצה להישאר ולדבר על מוניקה אז סבבה אבל אם תמשיך לנגס´ עם ההודעות הדפוקות האלו באמת כדי שתעשה טובה ותלך ....