מישו היה אתמול בסיטי הול??

Y M C A

New member
מישו היה אתמול בסיטי הול??

הייתה הופעה טובה מאוד נהניתי...

../images/Emo141.gif אני הייתייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הסכיום [מועתק מהפורום הרשמי, אינלי כוח לכתוב שוב
] [יצא "קצת" ארוך, סורי
] הגעתי עם חברה שלי בסיביבות 9 ורבח...ראינו את שלוזה, את חן [סי קרייזי] ואת עדי [שייגעצית] שהיו ראשונות שתור אז נדחפנו אליהן בקיצור , נכנסנו [זה עלה לי 60 במקום 50! תוווווווום]. ישר התמקמנו בשורה הראשונה. פגשתי שם חברה טובה שלי..אז הלכתי איתה ועם כמה חברות שלה לחדר אמנים וראיתי לחצי שנייה את שיקו [לפני ההופעה]. הכתי חולצה שמאחורה כתוב את הבית האשון+פזמון של "אינלי כוח" ומקדימה למעלה היה ת'לוגו של שייגעצ ולמטה היה כתוב "מושיק מכונת תופים שולט".ברוב חוכמתי, באתי עם גופייה לבנה למטהובשיר ה-3 אני חושבת, הורדתי ת'חולצה [עמדתי בשורה 1 בין אבי ליובל] ופרשתי אותה על הבמה. במשך כל ההופעה אבי קרא מה כתוב [כאילו..מה?! אתה לא יודע ת'מילים של אינלי כוח?!] וגם יובל קרא! ובסוף "מרלין" הם עשו ת'קטע של "תן לו, תן לו מושיק"..בלה בלה בלה..אז אני כולי התלהבתי והרמתי ת'חולצה עם החלק של מושיק ויובל עשה לי כזה "נכון" [הנהן] עם הראש... יאיי ובכלל...בפזמון השני של מרלין אני וחברה שלי קבענו שנקפוץ הכי גבוהה שאנחנו יכולות...זה היה כזה מצחיקקק...[וקשה ] וכל ההופעה עשינו לאבי תנועות סגידה [חעחעחע...] וכוווולם [חוץ מאספיס] דרכו לי על החולצה [חעחע] וראו אותה בהופעה.. רציתי לציין שאבייייי שר ת'בית הראשון של מרליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! ב"קשה לי לחשוב" שלחתי לעדי [סופר פעה] אשתי, הודעה שתתקשר אליי והיא שמעה ת'שיר.. ואח"כ את "משקאות" הקלטתי בפלאפון. טוב, נגיע לסוף ההופעה. היו שתי מכוניות גדולות כאלה..[וואנים..או..מש'ו] ואני ואורי [החברה שהייתה איתי] לא ידענו איזו מהמכוניות שלהם. ואז בדיוק בא הנהג [מיקי המלךךך!!!!! תעשה לי ילדוןןןןןןןןןן] ןאז הגיעה מיש'י.. שלפני שהיא הוציאה מילה אמרתי לה "יאא! את מוכרת לי ! היית בניצנים נכון!? עמדתי לידך בכל ההופעות"! חעחע...היאלא זכרה אותי..אבל חפיף...הילדה הכי מדהימה בארץ.. [שמה הוא קדן-Caden] אז התחלנו לדבר עם מיקי הנהג שלהם והכל..והוא נתן לנו לשבת על המדרגה של האוטו אבל אח"כ הוא היה צריך ללכת אז זזנו וישבנו על הרצפה ליד האוטו בזמן שכולם חשבו שהאוטו השני, הוא האוטו של שייגעצ. לקח למעריצים האחרים זמן עד שהם הבינו שלא, זה לא האוטו שלהם והם באו ליד האוטו שאנחנו חיכינו לידו. ואז התחלנו להילחץ..כי חשבו שכשהם יבואו אז יתנפלו עליםה ואנחנו לא נוכל להתקרב. ואז ...אז הגיע מיקייייייי והוא זכר אותנו ממקודם.. שאלנו אותו [אורי, קדן ואני] אם הוא לוקח ת'אוטו למקום אחר והוא אמר שהוא לוקח אותו אחורה.. אז ביקשנו איתו לבוא איתו..באוטו..אז אחרי כמה "אתן משוגעות!?" הוא הסכים!! אויששששש איזה מושלםםםםם!! אני ישבתי מאחורה ואורי ישבה ליד מיקי כשקדן עלייה. כשניסיתי לסגור ת'דלת עוד מעריצות ניסו להיכנס [שלוזההה...סוריי...אוהבת אותךךךךךךך] בסוף סגרתי ת'דלת ונסענו [זה היה נסיעה של בדיוק שתי שניות] ביקשנו ממיקי להישאר באוטו והוא אמר שהוא לא יכול..אז אורי וקדן יצאו מהאוטו ואני לא הצליחה לפתוח ת'דלת!! פאקינג נתקעתי באוטו של שייגעצ! טוב...ישבתי שם .. ופתאום אני שומעת את אורי צועקת "גלי! גלי!" אז אמרתי לה "אנ'לא יכולה לצאת, טוב חפיף.." חעחע.. והיא ממשיכה לצעוק ולא הבנתי מה קרה.. אז הוצאתי ת'ראש מהדלת הקדמית ואני קולטת את אורי מתעלקת על שיקוווו..ומחבקת אותו כמו מטורפת [חמודע] כולי התגרשות והתלהבות-צילמתי אותם ואח"כ נתתי לו לחתום לי על החוצה ואמרתי לו שיש לו יומולדת יום אחריי [לי ב-15/3 ולו ב-16] אז הוא כתב לי ביומן, "מזל טוב, שיקו פלדמן". טוב, עזרתי לאורי להיכנס לאוטו והיא התיישבה לידי.. כל מיני אנשים הכניסו באותו זמן ת'ציוד אז המאחורה היה פתוח..ותפאום אנחנו שומעות מאחורה "בווווווווו..." *קול של מיש'ו שמנסה להביל* חשבתי שזה עוד אחד מהמעריצים אבל...לא ולא.. זה הי ..-אספיס- בכבודו ובעצמו! כן כן! הוא ביקש מאיתנו לצאת מהאוטו ואז אורן [הוא לא חמוד!!] פתח לנו ת'דלת ויצאנו..ואז הראתי לאספיס ביומן שלי ת'תמונה שלנו מניצניםוהוא הבטיח ש"עוד 5 דק' אני אצטלם איתך, אני חייב להציא ציוד". אחרי כמה דק' אבי יצא.. ואורי ואני נתקפנו הלם!! באנו לדבר איתו והחצוף לא זכר אותנו!! בעעעעעעעעע!!!!! אבל הוא היה כזה ממי!!!! הוא הסכים להצלם איתו! והוא אהב ת'חולצה! וחתם עלייה! ועשיתי ביומן דף שכתוב "אבי מרקוביץ המלך!" + תמונה שלו מניצנים שרואים בה אותי מאחורה, אז הוא אמר "ואוו, איזה כבוד] וחתם. אח"כ אספיס יצא שוב ואמרתי לו "הבטחת" אז הוא הצטלם איתי.. ואח"כ שיקו הצטלם איתי..ואספיס נכנס לאוטו אז נתתי לו ת'חוצה ות'טוש שיחתום עלייה ..ואז..אז יובל הגיע! כולם הת-נ-פ-ל-ו עליו ואני הייתי בכניסה לאוטו, חיכיתי שאספיס יסיים לחתום לי על החולצה..אז יובל התיישב בכניסה לאוטו, לקח מאספיס ת'חולצה [בלי שאני ביקשתיי!!] שאל אותי איך קוראים לי וחתם "לגלי, יובל מנדלסון" ואז העפתי כמה בנות ואמרתי לו שאני חייבת להצטלם איתו והצטלמנו. שמחה וטובת לב עברתי ליד החלון האחורי שאבי ואספיס ישבו שם..אז דפקתי להם על החלון שיסתכלו ואני אצלם..אז אספיס דפק ת'ראש בחלוןחעחעחעחעחע... הא, שכחתי לציין שעדי התקשרה אליי ודיברה עם אספיס וזהוווו...אח"כ חברה שלה לי הודעה שכשאני חוזרת אני אבוא לגן שעשועים כי כולם שם.. אז כשאורי ואני הגענו.. ויצאנו מהאוטו... כולם קיבלו אותנו בקריאות "שייגעצ, שייגעצ" חעחע..[זה היה ציני, הם לא אוהבים את שייגעצ! בלעע עליהם!

../images/Emo141.gif תיקונים

ואוו ואוו ואוו..כמה טעויות!!! *ורבח=ורבע *שתור=בתור *הכתי=הכנתי *אשון=ראשון *עליםה=עליהם *החוצה=החולצה *תפאום=פתאום *הי=היה *להצלם=להצטלם *איתו=איתנו *ת'חוצה=ת'חולצה ושכחתי לציין [פאק איתי! איך שכחתי?!] שההופעה הייתה פשוט מעולההההה!! הם עלו שם "ששת הימים"!! ואוו זה היה שווהההההה!! והם שרו את "שיקו" ואבי היה על התופים! ואת "את יפה". ות'שיר המושלםםםםםם "שחק את המשחק" [כשדיברתי אח"כ עם שיקו אמרתי לו שהשיר שלו הוא השיר הכי יפה בעולםםםםםםם!]

Y M C A

New member
גם אנחנו חיכינו ליובל ליד החדר

אומנים אבל אח"כ התחילו להגיד לנו לזוז משם...לא נורא <אני לא גרופית>

Y M C A

New member
כשהמתופף (אני לא טובה בשמות...)

יצא לחתום אז הסתכלתי עליו והבנתי כמה שהוא בנאדם רגיל...כאילו זה ממש נראה לי טיפשי לבקש חתימות...

splashi

New member
גם אני הייתי

והיה ממש ממש ממש ממש כיף... אחת ההופעות הטובות שלהם שהייתי.... כל ההופעה הייתי מתחת לעיניים של שיקול'ה והוא היה כזה חמוד וגם בסוף הוא חתם לי שוב על האולסטאר.. עכשיו יש לי שיקו על כל האולסטארים וגם דיברנו עם אסף וזה הוא ממש נחמד וסתם היה כיף...

Lifes Music

New member
כן ככה זה....

גם אני פעם ראשונה שדיברתי איתם לפני שנתיים הבנתי שזה ככה....ומאז זה נשאר פוגש אותם לפעמים בהופעות ואחרי..

SofyTofy

New member
אני הייתי!!!../images/Emo103.gif

והיה מ-ע-ו-ל-ה! התאכזבתי כשלא שרו בכלל את ניו יורק רפיח אבל הייתה ופעה קראתי.. אהבתי את הקטע של "יובל אני חרמנית עלייך" - "גם אני חרמן עלייך!!!"

Y M C A

New member
כן ממש הייתי בטוחה שההדרן יהיה

או ניו יורק רפיח או חייל של מאה שערים...

Lifes Music

New member
מה?!?! לא שרו ניו יורק רפיח

אז זה לא היה הופעה עם לא שרו אתה זה! כועס עליהם כל כך למרות שלא הייתי את השיר שמסמת את הלקה הם לא שרו פשוט בושה!

Y M C A

New member
אל תתעצבן כ"כ...הייתה הופעה טובה

בסה"כ...קצת איכזב וגם הדרן רק של שיר אחד...

IkMfNiY

New member
היה אמור להיות ניו יורק רפיח

היה כתוב בפליליסט.. אבל כנראה שהיה להם חם או משהו אז הם לא עשו אותו.. P: ציפיתי לו.. כי זה שיר שלהם שאני יודעת את המילים שלו ואני לא מכירה עד כדי כך הרבה שירים שלהם P: יעל

למעלה