מישו זוכר את הסדרה אחת החזקות אבירי האור הקסום ??? פיייי נוסטלגייההההה למישו יש תמונות .???
S Sputer New member 10/1/04 #1 מישו זוכר את הסדרה אחת החזקות אבירי האור הקסום ??? פיייי נוסטלגייההההה למישו יש תמונות .???
T the saiyan prince New member 10/1/04 #3 אז ככה לסידרה קוראים באנגלית ויזונאריס (קאזה - אמרתי יותר מידי כבר) ואתה מוזמן להסתכל בגלריה יש 3 עמודים עם תמונות
אז ככה לסידרה קוראים באנגלית ויזונאריס (קאזה - אמרתי יותר מידי כבר) ואתה מוזמן להסתכל בגלריה יש 3 עמודים עם תמונות
H horse girl1 New member 19/1/04 #8 אני יודעת שזה לא נוגע אליך אבל |רוח תעביר\י את ההודעה ללאקי בבקשה שאני השארתי הודעה שיש בקאזה שירים של כול מיני סדרות מצוירו ואמרתי איך להוריד הוא מחק את זה אבל שאתת\ה כתבתם וגם לא זוכרת מי אמר שהוא הוריד מקאזה את הפרקים של הסדרה לאמחקתם למה? זה כמעט אותו דבר!!!
אני יודעת שזה לא נוגע אליך אבל |רוח תעביר\י את ההודעה ללאקי בבקשה שאני השארתי הודעה שיש בקאזה שירים של כול מיני סדרות מצוירו ואמרתי איך להוריד הוא מחק את זה אבל שאתת\ה כתבתם וגם לא זוכרת מי אמר שהוא הוריד מקאזה את הפרקים של הסדרה לאמחקתם למה? זה כמעט אותו דבר!!!
H horse girl1 New member 19/1/04 #9 תכנס גם לזה..../images/Emo121.gif לא ידעתי אם אתה בן אובת אז רשתי ככה אבל בקתי בכרטיס אישי וראיתי שאתה בן אז תהפוך הכל לזכר....
תכנס גם לזה..../images/Emo121.gif לא ידעתי אם אתה בן אובת אז רשתי ככה אבל בקתי בכרטיס אישי וראיתי שאתה בן אז תהפוך הכל לזכר....
B BearHelm New member 11/1/04 #6 אה!אה! תתפלא אבל עדיין יש לי כמה פרקים על דיסקים למרות שלא באיכות כזאת.
N NightElf New member 18/1/04 #7 אנשושים, יש סה"כ 13 פרקים ../images/Emo13.gif וניתן להשיג אותם באיכות מעולה מקאזה!!! אני חולה על הסדרה הזאת, ורואה אותה כל כמה זמן
אנשושים, יש סה"כ 13 פרקים ../images/Emo13.gif וניתן להשיג אותם באיכות מעולה מקאזה!!! אני חולה על הסדרה הזאת, ורואה אותה כל כמה זמן