מישו זכה בכרטיס להופעה של שחר
א אובלינה New member 5/12/03 #8 יי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif תגידי לו במפורש שאובלינה אמרה חח.. פליז תעשי את זה
יי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif תגידי לו במפורש שאובלינה אמרה חח.. פליז תעשי את זה
א אובלינה New member 5/12/03 #10 יישש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif תותה תותה
ט טולָה New member 5/12/03 #14 לדעתי הוא משקר-אבל לא בטוחה ../images/Emo85.gif סתםםם תבלה ותספר איך היה אגב, מי אתה חח
D DrKasperrrr New member 5/12/03 #15 מי אני? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif בסדר............ תפסת תחת אגבבבבב.... סתם, סליחה. אני המלך.
מי אני? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif בסדר............ תפסת תחת אגבבבבב.... סתם, סליחה. אני המלך.
ט טולָה New member 5/12/03 #17 סליחה אבל-"תפסת תחת../images/Emo35.gif " ../images/Emo12.gif ../images/Emo85.gif מה נסגר איתך- מאז שאתה מגיב להודעות שלי כל הזמן יש לך משהו נגדי או שככה זה משתמע ממה שאתה כותב-יש לך משהו לומר תהייה מספיק בוגר להגיד אותו גם אני אוכל להבין ולהפנים וגם זה יחסוך ממך את הרמיזות הקטנות האלה פשוט תגיד זהו
סליחה אבל-"תפסת תחת../images/Emo35.gif " ../images/Emo12.gif ../images/Emo85.gif מה נסגר איתך- מאז שאתה מגיב להודעות שלי כל הזמן יש לך משהו נגדי או שככה זה משתמע ממה שאתה כותב-יש לך משהו לומר תהייה מספיק בוגר להגיד אותו גם אני אוכל להבין ולהפנים וגם זה יחסוך ממך את הרמיזות הקטנות האלה פשוט תגיד זהו
D DrKasperrrr New member 5/12/03 #18 חחחחחחח ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif איזה רמיזות אני בכלל לא מכיר אותך..חח סתם..מצטער..אני נורא עצבני לייטלי..מכל מיני סיבות סורי שהוצאתי עלייך, אני זיו, נעים מאוד! ומי את?;]
חחחחחחח ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif איזה רמיזות אני בכלל לא מכיר אותך..חח סתם..מצטער..אני נורא עצבני לייטלי..מכל מיני סיבות סורי שהוצאתי עלייך, אני זיו, נעים מאוד! ומי את?;]
ט טולָה New member 5/12/03 #19 מקווה שיסתדר לך הכל ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אממ חפיף טל-הי נעים מאוד
ט טולָה New member 5/12/03 #20 ../images/Emo32.gifכככככככווווולללללםםםם ../images/Emo85.gif במיוחד זיו וכל המתלוננים המעצבנים סתם הכל ברוח טובה החלפתי חתימה!! אני אוהבת את המשפט הזה ראיתי איפשהו כתוב לי גם באיסיקיו.. פכלפן תהיו שמחים אממ ולא שמתי קודם כי גם הקודם הצחיק אותי שראיתי איפשהו.. זהו וסופ"ש בסססססט לכולם
../images/Emo32.gifכככככככווווולללללםםםם ../images/Emo85.gif במיוחד זיו וכל המתלוננים המעצבנים סתם הכל ברוח טובה החלפתי חתימה!! אני אוהבת את המשפט הזה ראיתי איפשהו כתוב לי גם באיסיקיו.. פכלפן תהיו שמחים אממ ולא שמתי קודם כי גם הקודם הצחיק אותי שראיתי איפשהו.. זהו וסופ"ש בסססססט לכולם