מישו יודע אולי באיזה שעות בדיוק..

The Mighty Lord

New member
מישו יודע אולי באיזה שעות בדיוק..

יתקלטו עופר ניסים אינפקטד ואסטריקס.. כי אני מתחנן להיסבובב בין 4 משאיות שלדעתי יהיה הכי שווה שם ואני לא רוצה להפסיד את הסטים של עופר אסטריקס ואינפקטד.. אז מישו יודע??

sh53

New member
מדובר ב-10 משאיות שונות ומגוונות../images/Emo13.gif

מניחה שעל כל משאית יתקלטו ויהיו DJ שונים. מניחה שיהיה מרווח בין משאית למשאית ולא כולן תהיינה אחת ליד השניה ונשמע את המוסיקה של כל 10 המשאיות יחד (אפשר לתאר לעצמנו שזה לא יהיה הנאה אלא עינוי אם זה היה צריך להיות כך). לא נראה לי שצריך לרוץ/ללכת ליד המשאיות, אלא לתפוס מקום טוב לתצפית ולתת לכל 10 המשאיות לעבור לידנו ובסוף ללכת לגן צ'ארלס קלור. קישור

The Mighty Lord

New member
אז זהו שלא..אני מתכוון ללכת אחרי

המשאיות זה יותר כיף ככה מאשר לחקות להם בצד אני רק לא רוצה להספיד את עופר המלך אינפקטד ואסטריקס

The Mighty Lord

New member
וגם..לא שומעים את כל המשאיות ביחד..

את שומעת רק את זאת שלפנייך ואת זאת מאחורייך טיפה בקטנה כזה.. כי המרחקים בינייהם דיי גדולים..זה ככה כל שנה והייתי כבר ב3 מצעדים יום שישי זה ה4 שלי

sh53

New member
זה המצעד הראשון שלי ../images/Emo13.gif

הולכת להנות ובגדול
מניחה ששמת לב לכך, אין באתר פירוט ולוח זמנים.

The Mighty Lord

New member
כן אני יודע שאין וזה מבאס..

טוב אז נצתרך לרוץ בין משאית למשאית ולראות מי מתקלט

The Mighty Lord

New member
אממ..שנה שעברה לבשתי..

גינס שחור של כן ולא..וחולצה שחור לבן של כאוס עם הסמל הענקי שלהם.. לפני שנתיים הלכתי עם מכנס לבן וחזרתי כולו היה שחור מהכביש אז לא מומלץ לבוא עם לבן ועוד עם הוא קצת גדול עלייכם ומגיע לריצפה.. השנה אני לא יודע מה ללבוש

דנטל

New member
מוזר לי שיש אנשים שאף פעם לא היו

זה בגלל שאני תל אביבית והחברים שלי תל אביביים ברובם. הייתי בכל המצעדים פרט לזה של שנה שעברה שכבר לא היה לי כח אליו. פשוט מיציתי לחלוטין. הקטע הוא שהשנה חשבתי ששוב אין לי ענין ואז התברר לי שסאבלימינל יהיה ואני עובדת ולא יכולה לבוא ומבואסת ברמות קשות
.

RN2

New member
אינפקטד לא יהיו במצעד..איך הגעת

לזה בכלל שהם יופיעו? באתר הרישמי של אינפקטד וגם באתר של המצעד הם לא מוזכרים שם

sh53

New member
איפה קראת שכתבתי שיהיו?

הבאתי קישור לאתר - מה כן יהיה, לא כתבתי שהם יהיו. קישור של האדומה שלנו מה כן יהיה

RN2

New member
אני לא הגבתי לך מותק

הגבתי לזה שרשם שהוא לא רוצה לפספס את אינפקטד.

moonage

New member
חבל שתילחץ

מלרדוף אחריהם כל המצעד. מכירה את הקטעים האלה. לא נראה לי כיף. עופר ואסטריקס גם ככה מתקלטים ברייב אז יהיה לך מספיק מהם. חוץ מזה, אני רק יודעת שעופר יהיה במשאית של שירזי (מן הסתם..)

למעלה