מישו יודע משו לגבי ההופעה היום?

• פותח הנושא פז6
  • פורסם בתאריך

פז6

New member
מישו יודע משו לגבי ההופעה היום?

למישו יש מושג אם היא תהיה אותה הופעה בדיוק כמו ההופעה הקודמת שלהם בכפר סבא?

onev

New member
../images/Emo41.gif היתה הופעה סוף הדרך ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היינו 8 חברה "זקנים" (בני 32 +-) ונהננו בטירוף , הלהקה מדהימה , איתי וזיגי מתוקים , אייל וגיא חתיכים ומוכשרים בקיצור היה מוי כיף

../images/Emo41.gif הייתה הופעה מדהימה!

באמת שמזמן מזמן לא נהנתי ככה מהופעה שלהם. באתי עם 2 חברות וידיד של אחת מהן ורקדנו כמו משוגעות, באיזשהו שלב פשוט לא יכולנו יותר ורצנו לצד של הבארבי ליד הכניסה וקפצנו ורקדנו בטירוף. לא חשבתי אי פעם שאני ארקוד ככה בפומבי, חחח.
וההדרן היה גאוני!!! הם עלו והתחילו לבצע את "יום יום" של זהר ארגוב [המלך], ואז באמצע השיר מישהו "מהקהל" עלה לבמה [מה שכן הוא והם שיחקו את זה ממש טוב וזה היה בהתחלה מבלבל] ולקח כזה לאיתי את המיקרופון ושר, ואז איתי נעלב וירד מהבמה, והוא כזה המשיך לשיר ואז עצר אותם ועוד העז להתבלבל בשם שם איתמר ולבקש ממנו עוד לנגן נמוך יותר. ואז הוא שאל אם זה בסדר שחברה שלו ליטל תעלה לבמה גם... והיא כולה "מפודחת", והם אמרו לו "טוב נו..." והיא עלתה, והוא הכריח אותה לשיר- "אתם יודעים אולי לנגן משהו באנגלית? תנגו תנגנו, היא כבר תשיר היא שרה יפה!" "אני לא יודעת לשיר!! דיי נו למה אתה עושה לי פאדיחות?". ובמבטא ישראלי כבד כביכול היא שאלה אם הם יודעים לנגן את "ת'ינק", יענו "Think" של ארית'ה פרנקלין הענקית [מוכר מ"האחים בלוז"]... לא האמנתי שמבלונדינית קטנטנה חמודה וצפצפנית קלות יצא הקול השחור האדיר הזה, היא ביצעה אותו מעולה כל כך ויצאה אלופת העולם. באמת שהרשימה אותי, ואת הקהל, והשאירה את כולם עם פה פעור. לא הבאתי הפעם מצלמה לצערי הרב, אבל צילמתי תמונה גרועה של ליטל מההדרן בפלאפון, אני אעלה אחרי שאני אסיים עם התמונות של ההופעה שעברה...
וד"א- בין הקהל [המאוד מאוד גדול יש לציין, ח"ח] ניתן היה לשים לב לאבי נוסבאום, רוני סופרסטאר, ושירי מימון. משעשע, בדרך כלל פחות רואים סלבס בבארבי כפ"ס.

The vishi

New member
ירדן

תעשי לי ילד:) חולה לך על התחת. ויש[אחת מהחברות שירדן רקדה איתן בהופעה]

RTur

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה בעסה שלא הייתי שם..

שמח שנהנית..

למעלה