מישו יודע על

• פותח הנושא Uda7
  • פורסם בתאריך

Uda7

New member
מישו יודע על

האסקי סיבירי זכר או נקבה גזעיים למסירה? אבל רק גזעיים

Noaal

New member
ממש לא חסר בעמותות

תסתכל בעמוד של הקישורים ותתחיל להתקשר ולברר (לא להסתמך על התמונות באתרים). מה קרה לגורה שלך?

Uda7

New member
רשמתי את זה גם בפורום כלבים

והחזירו לי את אותה תשובה מה קרה לגורה שלי לא קרה לה כלום אבל לא אכפת לי להביא עוד האסקי הביתה אני לא יודע לחפש וכל זה עם את יודעת על איזה משו אבל רק גזעי אז תגידי לי תודה לך

Noaal

New member
גזעי = תעודות

לא כל האנשים "שטרחו" להשאיר את ההאסקים שלהם בעמותות טרחו להשאיר את התעודות שלהם. מדוע חשוב לך שזה יהיה רק גזעי?? מוזר לי שאתה מעוניין להביא עוד כלב כאשר עדיין, לא לחלוטין, השתלטת על הגורה שלך (ועוד הוצאות רבות לפניך - עיקור ועוד, לא?!). חוץ מהצעתי שתתקשר לעמותות (מה שאני עושה כשפונים אלי אנשים שאני מכירה שמחפשים כלב/חתול), אתה יכול להתקשר לרכז הגזע ולשאול על כלבים, שמסיבות כאלה ואחרות (תברר היטב למה) "הוחזרו" או שהם למסירה (סיכוי קלוש אבל קיים). ד"א, כניסתי לפורום הזה אינה מותנת בכניסתי לפורום כלבים - כלומר, אין לי מושג מה כתבו לך שם!!!

Uda7

New member
הכלבה שלי עדין אצלי עם את רוצה

לראות אותה בשיחת ועידה את מוזמנת עם לא הבנת אני מתכוון שיהיה גזעי אבל בלי תעודות זתומרת לא אכפת לי תעודות אבל שהוא באמת יהיה גזעי מצידי בלי תעודות אבל שההורים שלו יהיו האסקים בקיצור כמו הכלבה שלי

Noaal

New member
נראה לי שלא הבנת אותי -

כלב גזעי הוא אך ורק כלב עם תעודות. עם כל הכבוד לכלבה שלך, היא לא גזעית (אתה מתכוון לעקר אותה, נכון?), ולא משנה מי היו ההורים שלה. בעמותות אין כמעט (ואם יש אז הם נחטפים) גורים של האסקי (בטח לא כאלה ששני ההורים הם האסקים), אם כבר תוכל למצוא האסקים בני שנה ויותר.

Uda7

New member
אני הבנתי שבלי תעודות לא נחשב גזעי

אבל את הבנת אותי מה אני רוצה לאמץ שיהיו בני שנה עם את יודעת על משו תגידי לי

Noaal

New member
מהדברים שלך עד כה לא היה נראה

כי הבנת (המשכת לכתוב שאתה רוצה גזעי). אם אתה רציני, תתקשר לעמותות ולרכז הגזע ותשאל אם יש. אם אני אשמע על משהו, אתה וכל הפורום תדעו על כך. מקווה שלא תיקח גור מהמלטה פרטית בכדי לא לעודד הרבעות של "גזעיים ללא תעודות".

ba890

New member
למה אתה משאיר הודעה

אחרי כל הודעת מסירה? כמה כלבים כבר יש לך? אם אני לא טועה כבר הגעת לזה עם ויכוח עם מישהו מפוום אחר, ואז היו לך 2כלבים..

למעלה