מישו יודע פרטים על ההופעה

jacoby308

New member
טוב, אני די אהיה שם..

נראה לי דווקא שב-28 ההופעה, וחבל שהצופים יהיו שם. טוב לא נכנס לזה. ההופעה תתקיים בסוף כנס תנועות הנוער למען הנגב, כלומר, תנועות הנוער + סיירות... ורק אתמול הודיעו לי שתהיה הופעה אחרי הכנס

טאאאאל

New member
וואיי אממ אני לא ממש יודעת..

מה שכן אני אהיה שם, וגם הייתי שנה שעברה כשמוש בן ארי הופיע, ויש שם המווווווון המווווווווווון צופים.. אז אם אתה לא טיפוס של צופים וכאלה ולא ממש אוהב לא הייתי ממליצה לך לבוא..

אני בת..

אמ וזה לא בעיה שיהיו שם הרבה צופים.. השאלה היא אם יתנו לי להכנס לאיפה שזה לא יהיה או שיבדקו או משו... כי אין לי מוסג מה ילך שם..

טאאאאל

New member
אממ תראי בעיקרון זה לא תמיד ברור אם

באים לעצרת עם חאקי או לא.. ואני גם לא ממש זוכרת זה נראה לי משתנה משנה לשנה.. אבל רוב הסיכויים שיכניסו אותך כאילו יש מלא ביטחון וכאלה, כי זה אירוע גדול, אבל פשוט תיראי כאילו את מקבוצה מסויימת ותיכנסי :))

k l i p s o

New member
ההופעה

ההופעה היא ב29.12 אבל אני די בטוחה שזה רק לצופים גם לפני זה יש עצרת תנועתית או משו כזה כי זה בסוף טיול חנוכה לשכב"ג של תנועת הצופים בכל מקרה זה בפארק גולדה או משו כזה

k l i p s o

New member
אה...

וזה כן עם חאקי ואי אפשר סתם להצטרף ולשחק אותה כאילו באתם עם שבט כלשהו... כי מספר האנשים ספור והם סופררים את זה בכניסה... אבל לכי תדעי אולי תצלחי להידחף...

למעלה