מישו יודע

היי את בארשבעית..

ידידה של יאיש נכון? ואורית ודורית..?
המממ בעיקרון יש מוצ"ש הקרוב הופעת פריצה בברקה.. 4 שירים.. אבל זה ליין חוגרים תבדקי אם יכניסו אותך לפני שאת באה.. וההופעה הבאה בב"ש היא ב-27.9, גם בברקה, ללא הגבלת גיל.. הנה הולח הופעות בכל הארץ- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1330&msgid=60480949 תהני :)

:)

המון תודה!! לפי מה שהבנתי יש גם לירז צ'רכי ב10 לחודש..בברקה ולא הגיוני שגם וגם..איך אפשר לברר לדעתך?

לירז צ'רכי

מופיעה מחר.. אני ממש ממהרת.. כנסי לפורום באר שבע כאן בתפוז, חפשי באחד האשכולות הראשונים, מישו שאל על יהלי סובול.. תראי מה כתוב שם... ומה שכתוב שם סגור כאילו.. אל תדאגי בית הבובות סגור מופיעים במוצ"ש

מכתב

טוב,הנה בשבילכם הלוח המעודכן ביותר... אני רוצה לראות את כולכם בהופעות מובן???? קדימה! 2/9 - באר שבע - ברקה - פריצה 3/9 - קיבוץ מצובה - פאב לינקולן 5/9 - ליפס ראשל"צ 8/9 - פטריה - קיבוץ דן + הופעה לחיילים ברמת הגולן 9/9 - קיוג'ה כפר ויתקין 10/9 - פריצה ברקה 15/9 - בארבי כפר סבא 24/9 בארבי תל אביב 27/9 - ברקה באר שבע - הופעה מלאה 1/10 - פאבלול - בית השיטה 4/10 - אינדיקה - בנימינה 19/10 - פסטיבל בראשית 25/10 - בארבי תל אביב 9/11 - בי באר - שדרות לאחר ההופעה בשדרות הלהקה תצא לפגרת חורף קצרצרה כדי לעבוד על הדיסק השני.. ומה נותר לנו אם לא לאחל לה בהצלחה??? אז שיהיה המון בהצלחה!! תעשו שירים טובים לפחות כמו אלה מהדיסק הראשון.. הרי יש לכם התחלה חזקה מאוד עם שירים כמו "ליד הגורל" ו"אם לא אז בשביל מה?" תחזרו אלינו מהר!!!! קרדיט לליפז

shan kinky

New member
לפלדי פלדמן

איפה אני יכולה לשמוע את השירים החדשים שלהםם??

למעלה