מישו ? \= , ייעוץ ? \=

Just Naomi

New member
מישו ? \= , ייעוץ ? \=

אוקי .הכל התחיל לפני 4 חודש היה לי חבר שבחיים לא אהבנו ככה ממש הה מושלם והכל ..בין החודש ה3 ל4 היה ממש זוועה כל יום רבנו ..הוא כתב לבנות במקושרים ואז גילתי אותו לאמשנה ..היה ממש גרוע והרגשתי שירד לי ממנו המון ...החלטתי להיפרד ממנו סופית [ראוי להדגיש שלפני זה כל ה4 חודש האלה ביקשתי ממנו להיפרד או הפסקה 6 פעמים , מבינים איך פגעתי בו ? ] קיצר ...אנחנו כבר 18 ימים לא חברים ..בהתחלה הרגשתי שסבבה ..אולי משום שדי הדחקתי ..ופתאום זה בא לי בבום .. פתאום התחלתי לחשוב עליו להתבאס להיות בדכאון לרצות להתקשר אליו ..פשוט כל היום בראש שלי ...וחזרנו להיות ידידים כמו פעם ... ופתאום ..איכשו יצא מין קירבה כזאת ובום - התנשקנו ! הוא עצר באמצע אמר לי " דיי דיי " בנימה מבולבלת כזאתת ואמר לי שהוא צריך ללכת לשיעור אח'כ הוא אמר לי " בקשר לנשיקה זה לא היה צריך להיות " ואני אמרתי לו צודק ...קיצר ישבנו ביחד אחרי ביצפר לעשן ..ואיכשו שוב התנשקנו וכל פעם אחרי הנשיקה שנינו כאלה מבולבלים לא יודעים מה לעשות אם עצמנו ..בעיקר הוא , רואים לו אתזה על הפנים .. מפה לשם ..ביום שישי הזה לפני 3 ימים אמרתי שדי . נגמר המשחקים האלה של הנשיקות , כי לא יוצא לנו מזה כלום חוץ מבלבול ..[ רצוי להגיד שאני רוצה לחזור אליו ואני אוהבת אותו המון ובגלל זה לא יכולתי שלא לנשק אותו ] קיצר יום שישי במקרה ראיתי אותו אמר לי בואי לצד דקה ..הלכתי איתו לצד ...אמר לי כמה שהוא אוהב אותי ושהוא חושב עליי וכל יום לפני שהוא נרדם הוא מדמיין אותי ליידו ומכל מיני כאלה ..ואמרתי לו שגמאני אוהבת אותו.....המון .. והוא ניסה לנשק אותי במשך שעתיים ! ולא פשוט אמרתי לו דיי ..זה לא ייתן לנו כלום זה יבלבל ומכל מיני כאלה ופתאום זה קרה ! התנשקנו ....ופשוט כל הערב התנהגנו כאלו אנחנו חברים ..ויום אחרי [שבת] לא מתקשר לא כלום ...יום ראשון הוא מתייחס אליי בתור ידידה כאלו מה שהיה בכלל לא היה ! הדבר היחידי שאני מבינה מזה שהוא פשוט נורא נורא מבולבל והוא אוהב אותי והכל פשוט הוא פוחד לחזור כי הוא פוחד להיפגע שוב ....[ שכל פעם הייתי נפרדת ממנו או משו] בכל אופן כל הנשיקות האלה עשו לי ממש רע זה רק גורם לי לחשוב עליו יותר והכל ..ואמרתי לעצמי אתמול די ! אני מבקשת לחזור אליו כן כן לא לא ..אם הוא יגיד לא אני ידע שזה נגמר לנצח ...ופתאום רבנו אתמול לא משנה למה, ריב קאסח אמר לי מילים ממש פוגעות " אני מצטער על הרגע שהתאהבתי בך , ומצטער על זה שכרגע אני אוהב אותך] ממש פגעתי בו ממש בטעות וביקשתי סליחה ...חשבתי שאני אהיה מחוקה אצלו בתור ידידה בתור הכל !ונסכנסתי לדכאון בגלל זה כי בדיוק חשבתי לבקש לחזור אליו \=.. והיום הוא לא פנה אליי לא כלום ביקשתי סליחה..עשה לי פרצופים של דחייה אז התעלמתי ואמרתי לעצמי דיי . תפסיקי להיות בדכאון ממנו והכל ..ופתאום אחרי שעה הוא בא ומחבק אותי מאחורה וכל זה...ומקודם ראיתי אותו והוא כאלו לא דיבר איתי או משו ואז אמרתי לכולם ביי ואז הוא עושה לי " ביי " מודגש כזה אז באתי ונתתי לו נשיקה בלחי ואז אחרי זה הוא הזיז תראש שלי ונתן לי נשיקה ענקית בלחי ואז עוד נשיקה קטנה קרובה לפה ... וכל זה גורם לי לכלכך הרבה בלבול שאני מתה ..אני יודעת שכל המשחקים האלה משחקים של ילדים קטנים והכל ..אבל לא אנחנו לא ילדים קטנים ולא כלום . כבר לא יודעת מה לעשות ..חשבתי לבוא אליו בכל זאת ולהגיד שאני רוצה לחזור...אני פשוט לא יודעת אם זה הרגע המתאים ..בגלל הריב של אתמול .. קיצר ...... מה אני עושה לעזאזל ?!?! , תעזרו לי , אני ממש מיואשת ודיי נמאס לי ..אני כל כך אוהבת אותו . מצטערת על החפירה \=

יונתנטן

New member
לא יודע מה איתכם

נראה לי יותר נוח לו המיזמוזים האלה של הנשיקות. לא יותר מזה. לא נראה שהוא באמת אוהב אותך ורוצה אותך בתור חברה. לא צריך לחשוב הרבה על פרידה. פשוט להיפרד בתור ידיעה שהוא לא אוהב אותך וזהו. או שתקחי אותו שיחה רצינית באמת בכי להתנשק. יום טוב

למעלה