מישו יכול להגיד לי מה היה היום??

את תקציר המלא ניתן להשיג

באתר של פנאי פלוס, לפרשנות הרד"ק הקליקי כאן

ה-../images/Emo23.gif השבור של רמונה נגע לליבי..

ותהרגו אותי אבל הייתי רוצה דווקא שרמונה תגיע לג'נואה ותנהל רומן סוער עם הויקטטור שלנו, מה יש?! לנערת הכפר לא מגיע גם?!

אור2221

New member
הרמוניקה!!

את רצינית?? היא רדפה אחרי ויקטור (אחרי שלקח לה 3 חודשים להבין שאולי צט הוא לא בן אדם טוב בגלל שהוא שומר אותו כבן ערובה WHAT THE FUCK???) אנחנו עדיין לא יודעים מה היא שמה לו בתה, והיא פיתתה אותו בלילה הזה על הספה, שרמוטה כזאת לא ראיתי מזמן. אין לי דמעות בשבילה.

מזמן רציתי לשאול...../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

על מה מדברים פה בכותרת?
על איזו נקמה בדיוק?, אולי הנקמה של ויק על זה ש"סידרו" אותו עם הילדה שלו ושל אש?!

אור2221

New member
הממ...(S)

זו לא בדיוק נקמה (אלא אם כן הם מתכוונים לזה שויקטור מוריד את ניקולס מהניהול של החברה, ואז זה הגיוני, זה קרה היום בפרק של ארצות הברית). לגבי אשלי ואבי, כל מה שהוא רוצה זה זכויות ביקור, שזה לא הרבה, אבל בראד ואשלי מתנהגים כאילו הוא רוצה חזקה בלעדית או משהו, הוא האבא, רימו אותו, מגיע לו להכיר את הילדה שלו. ניקי גם תומכת (בלית בררה, אבל תומכת).

(S)- ולמה בדיוק הוא עושה זאת...?

מה ניק עשה הפעם? פתח חנות גלידה קטנה?
ויקטור ממש מגזים לפעמים בשליטה שלו, את הקטע שהוא עשה לניק עם סגירת המועדון בתמורה לכיסא בחבר המנהלים ממש לא אהבתי... עם אבא כזה מי צריך את האבוטים והקרלטונים בתור אוייבים

אור2221

New member
אההה (S)

הסגיר אותו למשטרה וניסה להכניס אותו לכלא?? ויקטור שיחד מישהו באיזה חנות כדי שהמוצרים של TUVIA (החברת תמרוקים ששיכת לניומנס שויקטור קונה) יקבלו עדיפות על פני המוצרים של ג'בו, וניקולס החליט שהוא משחק קדוש, ולא היסס לפני שהסגיר את ויקטור למשטרה. מאנייאק קטן שלא ראוי להקרא ניומן, את זה שבלי ויקטור, הוא עדיין היה יושב בכלא על הנסיון רצח של מאט - הוא לא זוכר, את זה שכשהוא התחתן עם שרון, ויקטור היה התומך היחיד - הוא לא זוכר. רק את הדברים הרעים.

אור, תאמיני לי שיש יותר גרועות ממנה

אם זו היתה מישהי אחרת שנמצאת בסיטואציה הזאת של להיות מבודדת עם ויקטור ניומן כמה שבועות נגיד: דיאן, טרישה, גרייס..., בחורות כאלה על ההתחלה היו משכיבות את ויק שלנו בכוח או לא בכוח, רמונה לפחות התאפקה עד שכבר לא יכלה, כי מה שבעצם שבר את גב הגמל היתה הידיעה שהיא גילתה שניקי לא כ"כ קדושה... אז למה שהיא תהיה...? שיקוי האהבה של רמונה
לצהוב- אני באמת מזן מיוחד... לא רק אתה אחד ויחיד !

אור2221

New member
זהו...

לגבי טריש וויקטור... נו טוב, את תראי, לא רוצה לקלקל, אבל הטירוף שלה מגיע רחוק, מאוד רחוק. דיאן שרופה אצל ויקטור, שלא לדבר על גרייס - הן שתיהן תכמניות ורעות וביציות, וויקטור לא מת על כאלה, הוא לא היה מתקרב אל אף אחת מהן. לרמונה יש את הקטע של התמימה, וחוץ מזה, אני לא בטוחה שה"השכבה" שלה את ויקטור היתה "קושר" - מה היה בתה הזה, עוד פעם?? אור.

(S) אני מקווה שזה לא מה שאני חושבת

בקשר לויקטור וטרישה. זה כ"כ חולני אפילו אם ויקטור התקרב לחולת נפש הזאת. מה יש לו לחפש איתה? הוא היה עד כדי כך משועמם? אני ממש לא אוהבת את הקטע שזונחים את נסיבות מותו של טוני ומתכוונים אח"כ לפתור את התעלומה... זה אחד הפאקים שיש בצח"מ

לפי מה שאני הבנתי (ס)

היא תטען שויקטור ניסה לאנוס אותה, וגם יהיה קטע שהם יגורו ביחד כי הוא ירצה להגן על ויקי מפניה, אז הוא יעמיד פנים שהוא מחבב את הארטרישוק נשמח אם תרחיבי בעניין אור

אור2221

New member
(S)

ויקטור מנסה להוכיח שהיא רצחה את טוני ושהיא לא שפוייה באופן כללי, קית' אחרי שבץ, מגאן עוזבת את העיר, ריאן עם ויקטוריה וויקטור לוקח אותה תחת חסותו כדי לנסות להוכיח את מעלליה, בניגוד לעצת הפסיכיאטרית שלה, שחושבת שהיא מלאך. טריש מסממת את ויקטור בקוקטייל של סמי טשטוש וויאגרה, וכשהוא חסר הכרה היא כנראה (לא ממש ראינו את החלק הזה) שוכבת איתו, או לפחות עושה מספיק כדי שהוא יפלוט זרע בתוכה. אז היא חוזרת לפסיכיאטרית (שגם ככה לא סובלת את ויקטור) ובוכה "אונס", ויקטור בטוח שמעלליה יחשפו, אבל אז חוזרות תוצאות הבדיקות והוא לא מבין מה קרה - עד שהתגלה לו מה היא קנתה בבית המרקחת. עוצרים את ויקטור, ואני חושבת (ואי, התבלבלו לי הזמנים) שאז החתונה של ויקי, וויקטור בורח מהכלא בדיוק כדי לנסות לעצור את טרישה מלירות באורחים, הוא משכנע אותה להוריד את האקדח, אבל אז ויקטוריה חוזרת לאולם וטריש יורה בה, ריאן קופץ וחוטף את הכדור במקומה ומת.

ובקשר לניומן נגד ניומן...../images/Emo59.gif

אני בכלל בשוק מזה שויקטור היה צריך לשחד מישהו כדי להצליח בעסקיו, מפני שויק ידוע כאיש עסקים ממולח שיכול להצליח בדרך הישרה (לא כולל את הנקמות שלו באנשים שזה הגיע להם:כגון- הפיטורים של ליאנה לאב מהתוכנית שלה והדחת דיאן מכיסא המנהלים, מקום שלא הגיע לה מלכתחילה.) כנראה שהוא שתה מהשיקוי שג'יק שתה ממנו לפני שנים, השיקוי שאומר: המטרה מקדשת את האמצעים במיוחד אם זה דופק את הניומנים/אבוטים. ואני גם קצת המומה מזה שניק כזה ממזר. כאילו, ללכת ולהסגיר את אבא שלך??!!! ויקטוריה לא היתה עושה את זה !!! טוב, זה עוד 4 שנים. עכשיו זה נשמע לנו כמו פצצה ביום בהיר אבל ב-4 שנים האלה הרבה מים הספיקו לעבור בנהר והם כנראה לא היו מתוקים בכלל!

אני לא אוהבת שדברים שאני כותבת

ורוצה שאנשים יקראו קופצים למטה למטה כי "מישהו" החליט לסכם עם הרבה הרבה מאוד שורות של הודעות...

למעלה