מישו יכול להסביר לי בבקשה את עניין הסיבוב פרס

alonaski

New member
מישו יכול להסביר לי בבקשה את עניין הסיבוב פרס

הסיבוב פרסה?... לא הצלחתי להבין איך עושים את זה ומה עושים בזה? איך זה עובד בדיוק? הרי היו היום כמה זוגות ששמו להם כרטיס לסיבוב פרסה ולמרות זאת כשהגיעו ללוח - הכריזו בשמחה שאיזה מזל שהם לא מעוכבים.... ולמה טום ואידל כן זכו לסיבוב פרסה? ולמה אחרי שסיימו עם הדליים - רצו למשימת הקניידעלך?... משימת המכוניות היום היתה גדולה!!!!!!!!!!!!!!!! אני השתנתי מצחוק מהקטע של ההידחסות לתוך המכונית הקטנה הזאת!!!
כל הכבוד למקומיים שם ששיתפו פעולה בכייף ובחבר'ה-מניות!

3 זוגות הצביעו נגד טום ואדל וזה היה הכי הרבה

ובגלל זה הם עוכבו סיבוב פרסה זה אומר שצריך לעשות 2 משימות בחירה ובגלל זה טום ואדל נאלצו לעשות גם את הקניידלך

mmeny

New member
סיבוב פרסה זה מי שמקבל הכי הרבה קולות?

או שהחל מ-3 הצבעות עושים סיבוב פרסה? האם יתכן ש-2 זוגות יעשו סיבוב פרסה?

MotheRonit

New member
לא קשור אבל חייבת להוציא את זה מהסיסטם-אדל

תינוקית והיא מטריפה אותי, וטום עוד יחסית מכיל אותה ומנסה לדבר איתה והיא לא מקשיבה לו ו/או קוטעת אותה. והיא יודעת בדיוק על אילו נקודות ללחוץ לו ובסוף הוא עוד שמבקש סליחה. על כלום. היא מעצבנת והוא מתעצבן. זה הגיוני.

N o a m V

New member
כל פעם משנים את זה

פעם אחת סיבוב פרסה גרם לאחד הזוגות (אם אני לא טועה האחים) לעיקוב של 20 דקות. ובפרק האחרון מי שקיבל היה צריך לעשות גם את המשימה השנייה, זאת שהוא לא בחר מתוך השתיים.

לא נכון....

האחים קיבלו "עצור" ולא "סיבוב פרסה". אמנם שניהם מתבצעים ע"י הצבעה ו"הרוב קובע" אבל בעצור סתם מעוכבים לפני הפיטסטופ ובפרסה מבצעים שוב הצד השני של משימת צומת.

למעלה