מישו יכול לעזור לי עם שלב 87 במכשפה

מישו יכול לעזור לי עם שלב 87 במכשפה

הזאת שרצה באינטרנט? אני מנסה וקורע כבר שני דפים....

giladznaor

New member
הפעם האחרונה

שקיפלתי את המכשפה הזאת הייתה לפני כמה חודשים. אולי אני אקפל שוב מתישהו (השכנה "גנבה" לי אותה), אבל השלב הזה זכור לי בתור שלב בעייתי. לצערי, זה פחות או יותר כל מה שזכור לי. ההצעה שלי - הידוק את כל הקיפולים חזק חזק כך שהקפלים יהיו חדים, ואז בעדינות לפתוח את הדף, להביט על השלב הבא, ולנסות ולסדר את השכבות מחדש כך שיראו כמו בציור. במקרה שלא הולך, לסגור מחדש (בשביל זי הידוק השכבות - כדי שהקפלים הקודמים יהיו ברורים), ולנסות שוב יותר מאוחר...

gaharoni

New member
מכשפה

צריך להחזיק בשני הקצוות המסומנים, ולמשוך (בעדינות!) לכיוונים מנוגדים. השפיץ האמצעי יעלה למעלה, ויתחיל להשתטח - עזור לו כך שהתוצאה תהיה יפה וסימטרית, כמתואר בשלב 88. בתקווה שזה עוזר!

giladznaor

New member
איך לקפל את המכשפה

הוספתי באתר מאמר עם תמונות שמראה איך לקפל את שלב 87. כדי להגיע למאמר, צריכים לבחור ב"Articles" מהתריט למעלה, ולבחור במאמר על המכשפה. בהצלחה!

וואו, תודה...../images/Emo24.gif

עוד לא המשכתי לקפל, אני מארגן את הטקס של יומעצמאות... נראה לכם צשאפשר לקפל אותה מנייר שהוא לא טישו פוייל? איזה גודל של נייר אתם ממליצים? אני מקפל כיום רק על נייר אוריגמי רגיל של 24 ס"מ, רק מעצלנות... אין לי זמן וכוח לעשות טישו פוייל... אולי בהזדמנות. ד"א, קיפלתי בעבר (עד כיתה ה' בערך) וחזרתי לקפל בזמן האחרון, בזכות הפורום!! (אני בי"י היום) בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות לגודל וסוג נייר בשביל המכשפה. תודה רבה לכם ובמיוחד לגילעד על ההסבר המצויין! ותודה לכל חברי הפורום- שמחתי לחזור לקפל ולגלות שאני לא לבד...

giladznaor

New member
דפים

המומחים הגדולים כאן לדפים מיוחדים הם גלעד אהרוני והרמן מריאנו. אני מקווה שהם יוכלו לתת כמה עצות. אני יודע שהכנת טישו פוייל לוקח הרבה זמן, אבל המכשפה היא דגם פשוט מעולה, ולדעתי זה שווה את זה. אני חושב שדף אוריגמי רגיל של 24 ס"מ הוא מספיק טוב בשביל לקפל את המכשפה, אבל כמובן שיש דפים יותר טובים. ברוך הבא בחזרה לעולם האוריגמי! גם אני הפסקתי לקפל באיזור כיתה ו' וחזרתי לזה אחרי הצבא. בהצלחה!

למעלה