מישו יכול לעזור לי?

DannyMcFly

New member
מישו יכול לעזור לי?

עשיתי טוויטר אבל אין לי מושג איך להישתמש בו.... מישהי יכולה להסביר לי??

../images/Emo175.gif../images/Emo26.gif

טוויטר זה אתר שעובד רק על תגובות.. את כותבת את התגובה שלך ומפרסמת אותה וכל מי שעוקב אחריך יכול לראות אותה.. אם את רוצה לעקוב אחרי אנשים.. את מחפשת את הכינוי שלהם וליד התמונה שלהם יהיה כתוב לך פולוו אבל כאילו באנגלית
ואת יכולה לראות את כל ההודעות של אלה שאת עוקבת אחריהם.. אני מקווה שהבת אם לא.. תשאלי אותי במסן אני ינסה לנסח את עצמי אחרת

JuSt My LuCk

New member
איך אפשר להגיב לאנשים ושהם יראו את התגובה?

כאילו הם חייבים לעקוב אחרי? .... אני לא מבינה איך אפשר לשלוח הודעות ><

../images/Emo84.gif../images/Emo26.gif

תלכי לעמוד שלהם, וליד התגובה האחרונה שלהם בצד ימין תראי חץ קטן טכוכב קטן, תלחצי על הכוכב ואז יפתח לך חלון קטן ותוכלי לכתוב שם מה שתרצי לאותו אדם :] מקווה שהבנת :S

DannyMcFly

New member
הבנתי....תודהה

איך קוראים לך שם?? אני יוסיףף אותך לפולו

../images/Emo207.gifדחוף ><

שומעות .. אני באמת לא רוצה לעצבן את מי שהאובת את האחים ג'ונס וכמעט מלאכים .. אבל חפרו להם על הצורה בראש 1 !! והיום פתחתי את העיתון ושיא העתצבנתי והתקשרתי אליהם ואמרתי להם שהעתון משעמם אותי וכל יום יש רק על האחים ג'ונס ומקפליי !! והיא אמרה לי שהיא תגיד לעורכים והכל כי ממש בא לי להתנתק !! אז ישמצב גם אתן מתקשרים ואומרים להם שיפסיקו לחרוש עליהם !! ? המספר036933933

DannyMcFly

New member
כןן הם לא כובים עליהםם בכלל בזמן האחרון...

תגידו יש מצב אבל שהם עשו עליהם שער שנה שעברה כי אני מנוייה יותר משנתיים ולא קיבלתי עיתון עם שער שלהם ואתמול ראיתי אותם על שער של ראש 1 באיטרנט

DannyMcFly

New member
לא..זה היה שער צהוב

אני יעלה את התמונות שמצאתי עכשיו ומי שרוצה אז גם כתבו באתר כל מיני דברים שהם אמרו אז תגידו לי ואני יעלה את זה =]]

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif|פפצה|אני שמרתי את הגיליון הזה, ומי שבאה

למינימפגש ראתה אותו

למעלה