מישו יכול לשלוח לי את הפרקקקקקקקקקק

אסתר1232

New member
מישו יכול לשלוח לי את הפרקקקקקקקקקק

מישו אולי יכול לשלוח לי את הפרק שבו פלור נכנסת להציל את פרנקו בשריפה ושכולאים אותה שם ואז שהיא מאבדתת את הזיכרון??? ומישו יכול לשלוח לי את הפרק שבו פדריקו מגלה שמטיאס הוא חבר של מיה ושהם מתחילים לריב עם הסיףף שלהם??? אני אשמח אם תעזרו לי תודהה... בעי..

אסתר1232

New member
לא הבנתי איפה יש את הפרק???

מה זה יוטיובב??? זה אתר שמשםם מורידים או מה???

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifאחלה אתר../images/Emo3.gif

תכתבי בחיפוש מה שאת רוצה וזה יהיה שם בטוח. נסי לכתוב Floricienta ותיראי מה את מוצאת

אסתר1232

New member
אני מכירה את האתר הזה...

אני מכירה את האתר הזה פשוט לא הבנתי כשרשמת אותו בעבריתת...פשוטט האתר הזה הוא רק לצפייה...ואני רוצה להוריד את זה למחשב שלי...זה מה שאני רוצה אז אולי מישהי מכירה אתר שבו אני יכולה להוריד... אהה ויש לי עוד שאלה...כבר היה את הפרק שמרטין עשהה מופע חשפנות???

רוני160

New member
לא היה את הפרק הזה והסבר...

תמצאי את הסירטון שאת רוצה ביוטיוב.. אז כנסי לאתר הזה http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=247259&blogcode=4087778 ותעבדי לפי ההוראות:))

אסתר1232

New member
אני מכירה את האתר הזה...

אני מכירה את האתר הזה פשוט לא הבנתי כשרשמת אותו בעבריתת...פשוטט האתר הזה הוא רק לצפייה...ואני רוצה להוריד את זה למחשב שלי...זה מה שאני רוצה אז אולי מישהי מכירה אתר שבו אני יכולה להוריד... אהה ויש לי עוד שאלה...כבר היה את הפרק שמרטין עשהה מופע חשפנות???

למעלה