מישו יכול לתת לי את האקורדים...

itaig99

New member
מישו יכול לתת לי את האקורדים...

של dogs המדוייקים ...אני כל הזמן נתקע בגרסאות מחורבנות ולא נכונות... תודה חברים..

meandmeandme

New member
אממ...

אין לידי גיטרה כרגע אז אני לא יכול להיות בטוח אבל זה נראה לי ככה: קודם כל זה סולם Dm. בסולוים גילמור מוסיף את ה5B וה7b לפי הצורך וכרגיל גם את ה4 וה7. בבתים(You've Gotta be crazy וכו): Em7add2\B Bb6add5b\C Bsas2add4\A Bbsas2add5\F את הקטע האינסטרומנלטי אני לא זוכר את האקורדים זה על בסיס Dm וC בעיקר. And When You Lose Control: Dm C X6 Dm Dm F ואז הקטע הגרובי יותר: Dm Dm Dm Dm Dm C Dm Bb C Bb C Dm A A F A Dm ואז יש את הסולו קלידים הפסיכודלי שגם אותו אני לא זוכר ואז שוב הבית שכתוב למעלה ואז סולו קצר על Dm C Dm C Dm C Dm Bb F E F E Dm אני לא בטוח שזה נכון ואז הבית המסיים: F C Dm C X10 F C Bb A A F Dm וזהו נראה לי

rainbow demon

New member
אגב.. חפש בחנויות מוזיקה

יש להם בד"כ חוברות תווים שלמות של אלבומים של פינק פלויד (ראיתי של החומה ושל דארק סייד אבל בטח יש גם של אנימלס). זה קצת יקר(100+ לכל חוברת), אבל שווה

itaig99

New member
ביום שאני ישקיע..

את מיטב כספי על החוברות המחורבנות האלה.. זה ביום שאני יהיה חירש ויצטרך לנגן פינק פלויד בשביל כסף

rainbow demon

New member
היי דבר יפה.

זה לא חוברות מחורבנות, הן שוות כל גרוש! אלא אם כן אתה נגן מחורבן ואז הן לא יעזרו לך כבר:)

adiville

New member
ספיקינג אוף תווים.....

למישהו במקרה יש תווים לפסנתר של פינק פלויד ? או יודע איפה אפשר להשיג און ליין ? מה לעשות, לא למדתי לנגן על גיטרה

rainbow demon

New member
יש שתי דרכים

אתה משתמש באותה חוברת שהמלצתי עליה קודם או שאתה שואל במליון פורומים אם למישהו יש.. לדעתי הפתרון הכי מניח את הדעת כרגע זה לקחת קובץ מידי ולקרוא את התווים שלו באיזשהי תוכנת סיקוונסר (יש עשרות אם לא מאות כאלה ברשת)

VeraLynn

New member
יש לי את החוברת של החומה

הביאו לי את החוברת ליום הולדת שלי רק שאין לי סורק... אז אם תבקשי שיר ספציפי אני יוכל להביא לידיד שלי לסרוק או משהו :)

Marmaduke

New member
תשמע...

אני מעדיף לחפש את הדברים האלה באינטרנט אם זה תווים אקורדים או טאבים מאשר להשקיע מחיר שהוא מוגזם ברמה מטורפת.. כל אחד ווהעדפות שלו... ולא ידעתי שתיקח את זה כל כך קשה...אז סליחה אם פגעתי...

rainbow demon

New member
לא נפגעתי, אל תדאג

המחיר הזוועתי (מסכים בהחלט שהוא זוועתי) הוא בגלל זכויות יוצרים. אפשר להתמודד עם זה... כמה חברים אוספים כסף, קונים חוברת אחת ומצלמים אותה לכולם (עניין של עוד 10 שקל לכל אחד) חוץ מזה, לא עדיף כבר לקנות חוברת עם התווים האמיתיים והמקורים מאשר לחפש ברשת ולמצוא גרסאות של מעריצים , שלא תמיד מדובר בתווים מדוייקים, או המלאים?

Marmaduke

New member
בזה אתה צודק...

אין ספק שבחוברות האלה התווים מדויקים להפליא... ובאמת אחלה רעיון נתת לי לקנות עם חברים ואז לצלם..

למעלה