מישו יכול לתת לי מידע על השישה

charmedman

New member
מישו יכול לתת לי מידע על השישה

אנשים של מארוול שעשו אותם במלחמת העולם השניה? קפטן אמריקה הטיל אשת אמריקה רעם ועוד שנים חזקים פליז הרבה מידע

DDN

New member
מה הכוונה?

האנשים שממש עשו אותם במלחמת העולם השנייה? או הגיבורים שכביכול לחמו בה? כידוע לי, דווקא את סופרמן של DC עשו על סף מלחמת העולם השנייה (1938)

אמיר0

New member
הכוונה, אני חושב,

לסיפור של ספיידרמן שקשור לחתולה השחורה (פלישיה), ולאביה - אחד הממציאים של הטיפול הכימי שיצר את קפטן אמריקה. במהלך הניסויים נוצרו עוד חמישה גיבורים אחרים, שהיו צריכים טבעות כוח כדי להפעיל את הכוחות שלהם.

Silver Surfer

New member
לצערי אני לא יודע הרבה על זה

אבל אני יודע שבמארוולס (marvels) הראשון יש סיפור על קפטן אמריקה ורואים שם את רעם שחור. וכל מידע נוסף יתקבל בברכה!

אני מניח שאתה מתכוון...

...לInvaders שבין חבריהם נמנו קפטן אמריקה, נאמור והלפיד האנושי המקורי. הם היו חבורת גיבורי העל של מרוול בזמן מלחה"ע II. ולמי שניסה להסביר את כל הקטע עם טבעות הכח אם אני לא טועה זה לקוח מסדרת האנימציה הלפני אחרונה של ספיידרמן שאולי הייתה נחמדה אבל צריך לבדוק טוב טוב לפני שמשליכים איזשהו סיפור Origin ממנה להמשכיות (Continuity) הקומיקס.

Silver Surfer

New member
ד"א

אני לא חושב שאלו האינוונדרס שהיו שם. מי שהיו בסידרה נקראו Six Forgotten Warriors

illustrator

New member
מדובר על חוברות משנות הארבעים

בתקופת מלחמת העולם השניה, מארוול סיפרו סיפורים על איך גיבוריהם עוזרים במלחמה נגד הגרמנים והיפנים, עוד לפני שארה"ב נכנסה למלחמה. סיפורים שונים הופיעו בחוברות שונות. כבר על הכריכה של החוברת הראשונה של קפטן אמריקה, הוא נראה מעיף אגרוף להיטלר. ה-Invaders היה שם של חוברת ששילבה כמה גיבורים בחוברת אחת, כמו ה-Avengers של היום.

למעלה