מישו' כאן לקח / לוקח רואוקוטן?!

מישוהית

New member
מישו' כאן לקח / לוקח רואוקוטן?!

לי אישית יש בעיה של פצעי בגרות כבר כמה שנים... פעם חשבתי לקחת רואוקוטן ואמא שלי לא הרשתה לי כי היא אמרה שזה ממש לא בריא ויכול לעשות כלמיני נזקים... עכשיו העניין הזה ממש עלה לי על כל העצבים וכבר גדלתי ואני לא שואלת את אמא שלי... וכל מיני רופאים ואנשים אמרו לי שאני אקח את זה ושזה שטויות... שלפעמים צריך לקחת סיכונים בחיים ומה לא... עכשיו בזמן האחרון השתכנעתי לקחת את זה אבל בגלל שאני באמצע טיפול לייזר אני לא יכולה... (אסור ביחד) אבל... כשהפסיכיאטרית שלי שמעה את זה היא ממש לא חשבה כמו הרופאים האלה... כי היא אישית נתקלה במצבים של אנשים שניזקו נפשית כתוצאה מהרואוקוטן!! היא סיפרה לי על מטופלת שהיתה לה שהגיעה למחשבות כפיתיות נ-ו-ר-א-י-ו-ת!! והיא הגיעה למצב שהיא שפוט לא העזה לצאת מהבית ובסוף לאחר שהעבירו אותה מפסיכיאטר לפסיכיאטר ואף אחד לא הצליח לעזור לה (שום תרופה לא השפיעה עליה בגלל שזאת היתה השפעה של התרופה) עד שבסוף אשפזו אותה... פשוט מזעזע והיא היתה בחורה רגילה ובסדר והכל קרה לה בגלל זה!! והיו לה עוד מקרים שהיא נתקלה בהם שאנשים נכנסו לכל מיני מצבים נפשיים חמורים והכל בגלל התרופה... היא אמרה לי שמאז היא מזהירה את כולם... היא עדיין מזועזעת מהמקרה של הבחורה הזאתי הוא כנראה היה מ-א-ו-ד חמור... היא אמרה לי שבמיוחד בגלל שהיו לי בעבר כלמיני דברים כאלה ועדיין יש לי חרדות וכלמיני בכלל אני צריכה להזהר, כי יש לי יותר סיכון שמשהו כזה עלול לקרות לי כתוצאה מהכדור הזה... אז כמה שקשה לי לוותר על הכדור הזה שכל כך מפתה אותי - אני אעשה את זה!! כי עדיף להיות עם חצקונים וכמו שאני עכשיו,מאשר בלי ו... היא כל כך הבהילה אותי ובצדק!! ורציתי להזהיר עוד אנשים כי אני יודעת מה זה וחבל לי שאנשים ינזקו... אז תזהרו ותחשבו טוב טוב... יומטוב ורפואה שלמה לכולכם!!

נועם124

New member
תיזהרי מראוקטן!!!

זה מחריף בעיות נפשיות!!! אני סבלתי תקופה ארוכה מחרדה חברתית וזאת כנראה כתוצה מלקיחת הראוקטן גם אחיותי לקחו... אחת נכנסה לדיכאון ולקח לה הרבה זמן לצאת מזה והשניה נמצאת היום בהוסטל לחולי נפש. ראוקטן לא מומלץ לאנשים עם בעיות נפשיות.

למעלה