מישו מגיע מהמרכז... לברבי בכפ"ס להופעה? ומתי זה-כאילו איזה יום תודה מראש
L little bony New member 19/11/03 #1 מישו מגיע מהמרכז... לברבי בכפ"ס להופעה? ומתי זה-כאילו איזה יום תודה מראש
ט טולָה New member 19/11/03 #4 סליחה לע הפיגור אבל - היתה כבר הופעה בכפ"ס.. לא-מה, עוד אחת יו כל יום הם שם... מה עם משועממים או משו לא סתם חח אני כרגע מסטולה לא תהליחס
סליחה לע הפיגור אבל - היתה כבר הופעה בכפ"ס.. לא-מה, עוד אחת יו כל יום הם שם... מה עם משועממים או משו לא סתם חח אני כרגע מסטולה לא תהליחס
P Peach 16 New member 19/11/03 #5 ../images/Emo32.gifבקשר לצוותא../images/Emo26.gif אוקי, אולמות צוותא הם עם כסאות לפי הידוע לי אז יהיה לנו איפה לעמוד בהמהלך ההופעה??
../images/Emo32.gifבקשר לצוותא../images/Emo26.gif אוקי, אולמות צוותא הם עם כסאות לפי הידוע לי אז יהיה לנו איפה לעמוד בהמהלך ההופעה??
• •StrawBerry• New member 19/11/03 #6 יהיה.. התקשרתי לקסטל...אמרו שיהיה ובלי לחץ!! חחח אגבבבב...מי בא?
P Peach 16 New member 19/11/03 #7 אחלה... אחרי הכתבתי את ההודעה הסתכלתי על מיפוי של האולם ובאמת יש שם רחבה לא ממש גדולה אבל חפיף של מקום שאפשר לעמוד..
אחלה... אחרי הכתבתי את ההודעה הסתכלתי על מיפוי של האולם ובאמת יש שם רחבה לא ממש גדולה אבל חפיף של מקום שאפשר לעמוד..