בואו לצ'אטט נורא משעמם לי =[
L L i R a N 2 1 New member 28/1/06 #7 רוצו לראות את " הר ברוקבק"../images/Emo99.gif סרט חובה ! פשוט חובה! ולא רק בגלל ג'ייק ג'ילנהול המעלף!!!!!
רוצו לראות את " הר ברוקבק"../images/Emo99.gif סרט חובה ! פשוט חובה! ולא רק בגלל ג'ייק ג'ילנהול המעלף!!!!!
P Pure Frost New member 29/1/06 #8 טוב ש.. לא בכיתי שם כאילו זה קרה לי!!! וואי.... באמת סרט טוב.. כלומר בהתחלה כמעט נרדמים אבל לאט לאט הוא מתגבש והכל מקבל צורה.... וכמו בכל סרט טוב... בוכים... מאוד מאוד מומלץ למי שיש לו סבלנות לחכות... אני אישית אהבתי
טוב ש.. לא בכיתי שם כאילו זה קרה לי!!! וואי.... באמת סרט טוב.. כלומר בהתחלה כמעט נרדמים אבל לאט לאט הוא מתגבש והכל מקבל צורה.... וכמו בכל סרט טוב... בוכים... מאוד מאוד מומלץ למי שיש לו סבלנות לחכות... אני אישית אהבתי
L L i R a N 2 1 New member 29/1/06 #12 פששש...איך שינית דיעה פתאום../images/Emo35.gif הרי ביום שישי לא הפסקת לצרוח עליי על זה שלקחתי אותכם לסרט הזה. ידעתי שנהנתם - סרט כזה עצובבבבב ואיך שאתה,רם,עמית,יוני וגיל לא הפסקתם לבכות...אני היחידי שלא בכה. וזה לא הגיוני - עוד אחרי שהרגו לי את ג'ייק ג'ילנהול שלי...
פששש...איך שינית דיעה פתאום../images/Emo35.gif הרי ביום שישי לא הפסקת לצרוח עליי על זה שלקחתי אותכם לסרט הזה. ידעתי שנהנתם - סרט כזה עצובבבבב ואיך שאתה,רם,עמית,יוני וגיל לא הפסקתם לבכות...אני היחידי שלא בכה. וזה לא הגיוני - עוד אחרי שהרגו לי את ג'ייק ג'ילנהול שלי...
א איזבל הורודה New member 30/1/06 #18 מה?!?!??! הרגו אותו?!?1?!??! איך אפשר להרוג את אחד משבעת פלאי עולם לעזאזל?!
ש שעטנז New member 30/1/06 #25 יאאאאא, גם אנייייי! איזה באסההה... וכמה דיברנו שנראה את הסרטטטטט טוב שלא הרבצנו לכל אחד שאפילו רמז על הסוף באסההה... אניווי, אם מישהו אפילו חושב על לגלות את הסוף של "קינג קונג" - הסססססססס
יאאאאא, גם אנייייי! איזה באסההה... וכמה דיברנו שנראה את הסרטטטטט טוב שלא הרבצנו לכל אחד שאפילו רמז על הסוף באסההה... אניווי, אם מישהו אפילו חושב על לגלות את הסוף של "קינג קונג" - הסססססססס
P Pure Frost New member 30/1/06 #27 תסלחו לי אבל פעם הבאה... תראו שרשמתי ספוייייייייייייילרררררר למעלהההההה!!!!! ואז אולי לא הייתם פותחים את ההודעהההההההה
תסלחו לי אבל פעם הבאה... תראו שרשמתי ספוייייייייייייילרררררר למעלהההההה!!!!! ואז אולי לא הייתם פותחים את ההודעהההההההה
ז זכוכיות New member 30/1/06 #29 אני אספר לך משהו אחר על קינג קונג סרט אסונות משעמם, משחק מוגזם, בעיקר צרחות ו"הו הא הו". אל תעשה את זה לעצמך!
אני אספר לך משהו אחר על קינג קונג סרט אסונות משעמם, משחק מוגזם, בעיקר צרחות ו"הו הא הו". אל תעשה את זה לעצמך!
L L i R a N 2 1 New member 30/1/06 #31 זה לא כזה משנה... תמיד שווה לראות את מה שקורה לפני שהוא מת - ואת זה לא סיפרתי
M Missing Person New member 29/1/06 #10 גם אני רוצה וואי זה נראה אחד הסרטים מקוה שאני לא אתאכזב ממנו מרוב ציפייה
A Annabel Lee Fairy New member 30/1/06 #46 אושר.../images/Emo54.gif היא הסכימה ללכת איתי לראות את "הר ברוקבק". אושר!
D DiGiDiZi New member 29/1/06 #15 ../images/Emo26.gifהבדידות הורגת..../images/Emo7.gif היום החבר הכי טוב שלי כבר סיימנו את הקשר.....כי אי אפשר יותר... בעע ל-ב-ד ל--ב--ד ל---ב---ד
../images/Emo26.gifהבדידות הורגת..../images/Emo7.gif היום החבר הכי טוב שלי כבר סיימנו את הקשר.....כי אי אפשר יותר... בעע ל-ב-ד ל--ב--ד ל---ב---ד