מישו מתכנן טיול לדרום בשבת בבוקר?

IlanShacham

New member
מישו מתכנן טיול לדרום בשבת בבוקר?

אשמח לשמוע ואולי אפילו להצטרף

zipcom

New member
אפשר גם להתקשר בקשר לטיול ?

אנחנו 2 שמחפשים טיול לשבת כמובן... נשמח להתטרף לטיול מענין ומאתגר .

MatureMTBrider

New member
../images/Emo6.gifאלונה אפשר להצטרף ?

אלונה שלום ראיתי את המודעה ואשמח לדעת אם אפשר להצתרף מחר לטיול ? אשמח אם תתקשרי ותשאירי הודעה עם פרטים על נקודת מפגש ומסלול מתוכנן זה רלוונטי רק אם אתם מעוניינים לצרף אליכם עוד רוכב בברכה ירון 050-260525 תודה ירון

alonaski

New member
מתנצלת...

לא שאלתי את שמך כי לא כ"כ יכולתי לדבר כשהתקשרת אלי ב 22:30 והייתי בדיוק בעיצומה של ארוחה משפחתית, ישובה סביב השולחן... אני לא נוהגת לתאם הצטרפויות לרכיבה, עם אנשים שאני לא מכירה באוםן אישי - בדקה ה 90 ... אז אתה שהתקשרת אלי באותה שעה (אולי אמרת לי את שמך ואני לא זוכרת... אמרת שהצטרפת לטיול הלילי שארגנתי בקיץ האחרון בנחל אלכסנדר, אבל היו שם, אם אתה זוכר... "רק" 50 איש... ככה שאין לי כ"כ מושג מי היית אתה מביניהם...) - אשמח מאוד אם תרצה להצטרף אלי לרכיבות הבאות בתיאום קצת יותר מוקדם... אני פנויה לרכיבות בעיקר באמצע השבוע, סופ"שים - זה מאוד נדיר מבחינתי... אז אם מתאים לך - יש לך כבר את הטלפון שלי, אולי נוכל לתאם משהו... וגם, מתנצלת אליאב (??...) ממש לא הספקתי לחזור אליך...

liorshalev

New member
הגמל האדום - ערד מצדה

אילן, אם אתה מעוניין, אנחנו (מריק ואני) רוכבים את מסלול הגמל האדום. נפגשים ב 9:00 בערד בחניון המלונות. צור קשר עד 1:00 - 054200052.

למעלה