מישו נתפס?

noneSHOEnone

New member
מישו נתפס?

תגידו מישו מכם פעם נתפס כאילו ממש תפסו אותו בזמן שהוא עושה או שהגיעו אליו איכשהו? כי זה מזה מעניין אותי לדעת מה עושים למי שתופסים אותו? כי שמעתי איזה רעיון עם SEEN או COPE אני חושב שהוא אמר כזה שתפסו אותו מלא פעמים ת'ם יודעים הם לא נראים כאילו קרה משו רציני איתם בגלל זה, הם ממשיכים לעשות... אז ספרו חוויות למי שיש

MAHone

New member
שוטר סמוי רדף אחריי

והזמין לי סיירת שגם רדפה אחריי אבל הייתי עם אופניים אז תמיד אפשר באמצע כביש מהיר להביא איזו חריקה להסתובב ולהכנס בין הרחובות... אם השוטר תופס אותך הוא יכול לדפוק אותך ב1001 דרכים.. מעצר בית, תיק, קנס, אזהרה לתיק ולקחת פרטים וכאלה...

why71

New member
קרא לי משו דומה ברוף ספוט

עליתי על גג של סופר לרוף ספוט משו בן זונה ועליתי אם תיק מלא ספריי ושהייתי בסולם איזה מישו צעק לי לרדת וברחתי והוא רץ אחרי והוא כל הדרך צעק עצור משטרה ואחרי שרצתי מלא מהרצליה לרמת השרון קפצתי לשיח והוא לא הבין איפה אני

SNK

New member
חחחחחח

תפסו אותי ועוד שני אנשים מהקרו שלי באמצע שהפצצנו ליד איזה בית חולים בחיפה! אשקרה רדף אחרינו שוטר או שומר עם פנס את כל הרחוב עד שקפצנו לאיזה גינה של בית והתחבנו שם חצי שעה! חח אחרי זה שיצאנו לרחוב היו שם איזה 2 ניידות של המשמר האזרחי! ואנחנו כזה פאאקק חחח מה עושים מזה! חחחחחחחחח זה היה אחד הלילות המצחיקים!

למעלה