מישו פה מהנהגת דרום??? שבט במדבר, חצרים, מיתר, מצפה רמון, גדרות... משהו???
Y Yael Floyd New member 6/12/01 #1 מישו פה מהנהגת דרום??? שבט במדבר, חצרים, מיתר, מצפה רמון, גדרות... משהו???
E einzuc New member 6/12/01 #2 אני משבט במדבר!!! ברוך השם סוף סוף מישהו מהנהגת דרום!!! באיזה כיתה את? אני בט´... באיזה שבט את? עינת
Y Yael Floyd New member 12/12/01 #6 גם אני משבט במדבר!!! ואני קצת סנילית ושכחתי לבדוק תגובות פה... אני מח´, איך זה שאני לא מכירה שום עינת בט´???
גם אני משבט במדבר!!! ואני קצת סנילית ושכחתי לבדוק תגובות פה... אני מח´, איך זה שאני לא מכירה שום עינת בט´???
E einzuc New member 12/12/01 #7 כי אני לא מוכרת... ../images/Emo80.gif אני רצינית!!! אף אחד לא מכיר אותי חוץ מבשכבה שלי... חוץ מזה... עכשיו את מכירה עינת מ-ט´... את יכולה לבוא לחפש אותי בפעולות... אגב.. איך קוראים לך? עינת
כי אני לא מוכרת... ../images/Emo80.gif אני רצינית!!! אף אחד לא מכיר אותי חוץ מבשכבה שלי... חוץ מזה... עכשיו את מכירה עינת מ-ט´... את יכולה לבוא לחפש אותי בפעולות... אגב.. איך קוראים לך? עינת
L LOST YAEL New member 8/12/01 #3 אני כעקרון סיימתי י"ב אבל הייתי מכיתה ה´ עד י"ב בשבט דותן אשדוד הנגת דרום