מישו פה מומחה בגרפיטי ככה?

Dead Olmert

New member
מישו פה מומחה בגרפיטי ככה?

קיצר אנחנו מוציאים פאנזין (fanzine יעני) בקשר לתרבות נגד וכזה, קיצר אם מישו פה מוכן לכתוב ככה כמה עצות טובות ומילות חוכמה לוונדליסט המתחיל מוזמן ביותר לפנות אליי במסרים ! תודה

minyman

New member
אני בשוק...

אגב שמעתי שומועות שאשאירו אותי המום!.. משהו או יותר נכון כמה אנשים לא יגיד טאגים וזה.. סתם פרט שולי.. מתכנן לפתוח בית ספר לגרפיטי.. בת"א.. WTF?!?#!@?#!

bitcho

New member
כן כן

אבל זה לא ביצפר לגרפיטי זה מעין מתנ''ס של תרבות ההיפ הופ יכלול גרפיטי ברייקדאנס וראפ כנראה. המקום יהיה בת''א, עכשיו מעבירים עצומה לעיירת ת''א, אני כבר חתמתי !!! חחחחחחח הלכתי לדה סוויטש אז הציגו את העצומה בפניי , אתה כותב את פרטייך וגם מה העדפה שלך אז בין העדפות --- "סקאצ'ינג" " סקרצ'ינג" ו"בי-בוינג" כפי שרשום. נשמע טוב .

minyman

New member
יכול ליות נחמד..

אבל גרף לא מלמדים.. זה לא כמו ברייק דאנס שאני מראה לך תרגיל ואתה מנסה לחקות אותו.. זה משהו שבא ממך אתה צריך ללמוד את זה לבד.. וגם ככה מגישים לטויז את הכל על מגש של כסף בפורומים... אז חוג לגרפיטי.. ג'יזס..

rasata

New member
מזה השטויות האלה??

כאילו מסכים שאיפשר ממש ללמוד גראפיטי בתור חוג אבל אתה מדבר שטויות! כי ללמוד את הבסיס [מה שעושים בערך בכל חוג בחיים] זה הם כן יכולים לעשות וללמוד מזה בלוקים ומזה פיסים ומזה כל החרא הזה שקשור לגראפיטי אחרי שיש לך את כל הבסיס מגיע כבר הסטייל שלך וזה באמת משו שאתה לא יכול ללמוד מאנשים אחרים וזה בדיוק כמו בברייקאנס! הוא עושה אות אני עושה אות לומד את הבסיס שלה את הצורה שלה והכל ואז מפה אני נותן לדימיון שלי לפתח את זה כבר אתה רוקד ברייקדאנס שאתה יודע?? בברייקדאנס מישו עושה משו אני מחכה אותו בהתחלה כמו שהוא עושה ואחרי זה שאני משלב את זה בריקוד אני מתחיל לפתח לזה סטייל משלי כמו כל דבר אחר בחיים בעצם!

minyman

New member
זה ממש לא אותו דבר..

עזוב ת'ברייק דאנס בצד אתה לא רוצה להכנס לנושא.. לו חוקים משלו... ותאמין לי אני יודע. אני את שלי אמרתי כאן בשירשור... אין לי מה לאוסיף..

minyman

New member
ואם כן זה יעזור לך?

תענה לי ואני יענה לך.. מה אתה כותב...

minyman

New member
אני רוצה לדעת עם מי אני מדבר..

הגיוני לא?... שלח בפרטי..

rasata

New member
זה מאוד יפה שאתה רוצה לדעת עם מי אתה מדבר [=

אתה מדבר איתי... טוב בחור זה כבר הופך להיות לא קשור לנושא וזה הופך להיות חפירה נורא מעמיקה! אז אני חושב שנסגור את העניין הזה פה ונגיד יפה שלום אני אמרתי את טענתי...זהו! להת' חבר P=

esari

New member
זה לא נועד לאנשים כמוך

זה נועד לכל הטויז שבאים לפה ואתם מתנפלים עליהם בצעקות של תעברו על הבסיס תעשו בלוקים. זה מקום ברור יותר וטוב יותר ללמד אנשים חדשים בסיס להתחלה, זה לא שיעורים, זה סדנה. בין היתר, רישום, עיצוב במחשב, ברייקדנס, DJ וכוליי. אל תשללו עוד לפני שזה יצא לפועל

minyman

New member
ומי בדיוק ילמד אותם.. ?

ומה בדיוק הוא ילמד אותם??... ככה לא מפתחים סיגנון ככה לא עושים את זה חבוב... אנשים לא יכול לראות בגרפיטי כשיעור של פעם פעמיים בשבוע.. זה פשוט לא זה.. לא משנה איך תציג את זה.... זה לא זה.

esari

New member
את לא הבנת את הרעיון

וזה בכלל לא היה צריך לעלות לנושא פה, כי זה לא בטוח וזה לא מוכן. תפסיקו כבר לדכא כל דבר שמנסים לפתח בסצנה

minyman

New member
אני לא מדכא כלום אחי

בכיף שינסו... אבל הגרף בעניין נראה לי קצת פסול... זאת דעתי אחי... בכל מקרה בהצלחה שיהיה להם

למעלה