מישו פה
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 5/6/04 #1 מישו פה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif
מישו פה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 5/6/04 #2 טוף! הבנתי אותם אני רוצה שאפ'חד לא פה!! ואני משועממת רצח אז החלטתי.. לעשות ת'משחק האהוב עלי..חחח יפעת כבר ניחשת?! חחחח יאאלה.. מתחילה!! -היי את.. כן כן את... למה את לא עונה לי??
טוף! הבנתי אותם אני רוצה שאפ'חד לא פה!! ואני משועממת רצח אז החלטתי.. לעשות ת'משחק האהוב עלי..חחח יפעת כבר ניחשת?! חחחח יאאלה.. מתחילה!! -היי את.. כן כן את... למה את לא עונה לי??
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 5/6/04 #3 ההממממששששךךך -בוא'נהה תעני לי!!! מה את שותקת!! בוא'נה את רוצה מכות?!?!
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 5/6/04 #4 המשך...... צ'רלי- מה יש לך מאט? מה אתה רוצה? מאט-תיראה ת'היא היא לא עונה לי!! ג'יימס-כן.. כן... מצבך באמת מידרדר... לא לקחת ת'כדור שנתנו לך בבוקר? ....
המשך...... צ'רלי- מה יש לך מאט? מה אתה רוצה? מאט-תיראה ת'היא היא לא עונה לי!! ג'יימס-כן.. כן... מצבך באמת מידרדר... לא לקחת ת'כדור שנתנו לך בבוקר? ....
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 5/6/04 #5 עוד... מה קורה איתכם?? יש לכם בעייה??? משו לא מובן פה? רגע שאני יבין..... חחחחח
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 5/6/04 #6 עעעעעווד למישו יש אש?? איפה המצית שלי נעלמה?? היא הייתה לי בתוך הכיס.. פאקקקק... יש למי יש אש???
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 5/6/04 #7 אחרון.. וזה דני ממקפליי... : היי היי היי היי היי עוד צעד אחד ואני שובר ת'רדיו.. אל תתקרבו... אתם תתצטערו על זה! גרררררררררררררררררר
אחרון.. וזה דני ממקפליי... : היי היי היי היי היי עוד צעד אחד ואני שובר ת'רדיו.. אל תתקרבו... אתם תתצטערו על זה! גרררררררררררררררררר
M MolsBolsRules New member 5/6/04 #8 ../images/Emo6.gif ענק! אבל.... שכחת את דנייייייייייי LOL שימי את התמונה שלו - אני שרופה עליו