מישו ראה את זה?

xenafan

New member
למה נעלמים לי כל הקישורים?

http://www.mirrorblue.com/pl/articles/lelundi0902/index.shtml http://www.mirrorblue.com/pl/articles/listener202/index.shtml לא ברור לי מה קרה עימכם הסליחה ע

stephanie w:p

New member
תרגום הכתבה בצרפתית...

בהתחלה מדברים על זה שאיימו על חטיפת הילדים שלה ובגלל זה היא עשתה רשיון לנשק והיא מסתובבת עם מאבטחים. אחר כך מסופר על מקרה שחטפו בן של כומר באוקלנד וכולם שם היו בתדהמה משום שזה לא קורה שם. מוסיפים שיש לה חגורה שחורה בקראטה ושהיא אומרת שמי שיתעסק איתה או עם הילדים שלה היא לא תעשה לו הנחות. בשנה האחרונה לוסי ורוב נהנו משנה של זיגיות "פורחת" ושנה שבה כל המשפחה נהנתה מאוד יחד וחוותה רגעים יפים. בהמשך כתוב על זה שלוסי עמדה בראש פרוייקטים לגיוס כסף לבתי חולים ולארגונים של ילדים נזקקים ואמהות חד הוריות. היא אומרת שככל שחולפות השנים היא מתקרבת לילדים שלה ולילדות בכלל. היא אומרת שהיא לא יודעת איזה עולם יהיה לדור הבא כי בעולם היום אף אחד לא בטוח וה-11 בספטמבר מזכיר זאת. ובסוף היא מסכמת בזה שכשהיא חושבת על כל זה היא חושבת שהילדים שלה זקוקים לאמא אוהבת ולא לשחקנית קולנוע.

*neta*

New member
חגורה שחורה

רשיון לנשק...אמא קשוחה
ותודה על התרגום

Cally1

New member
תודה רבה

חגורה שחורה...נחמד נחמד:) נתחיל גם אנחנו בדרכינו הארוכה מאד לזה?:)

*neta*

New member
אני מעדיפה רשיון לנשק ../images/Emo8.gif

יותר מהיר מחגורה שחורה..

*neta*

New member
אני מעדיפה רשיון לנשק ../images/Emo8.gif

יותר מהיר מחגורה שחורה..

THANATOS

New member
הרוצים בנשק- טעות בידכם!

בתור האדם הכי קרוב למומחיות בשימוש בנשק אני הייתי מעדיף לדעת אומנות לחימה כלשהי ברמה טובה מאשר נשק אישי כי אומנות לחימה הופכת לתנועות אינסטינקטיביות ולכן ההגנה היא מיידית (תשכחו מהדו קרב בסרטים- אף אחד לא מסתובב עם יד צמודה על הנשק כשהסוגר בטיחות פתוח, ושתי התנועות הללו לוקחות זמן רב מדי) שלא לדבר על זה שנשק דורש טיפול ותחמושת (שאוזלת במהרה כשאינך מיומן) לעומת אומנות לחימה שלא דורשת דבר, והדבר הכי חשוב-כשיש נשק יש סכנה לתאונות לעומת מה שנאמר למעלה נשק הוא ההגנה המהירה ביותר ללמידה (כל קורס הגנה עצמית דורש זמן רב פי עשרה כדי להגיע לרמה טובה בכדי להגן על עצמך). THINK AND DO THE MATH (_______MORT

THANATOS

New member
אמממ... אוי הבושה

כשאמרתי שאני האדם הכי קרוב למומחיות בשימוש בנשק התכוונתי לומר שאני בעל הידע הכי רב בנושא בפורום הזה וגם אז אני לא יודע הכל על הכל, בעיקר על תאוריות שימוש והרבה הרבה מידע על תאונות ומעצורים ברובים ואקדחים. שלא תחשבו שאני איזה רמבו עם אגו מנופח... מה שכן- I AM THE LAW!!! (_______MORT

shiri_b

New member
תודה על התרגום!../images/Emo24.gif

היא עומדת בראש הרבה פרוייקטים של צדקה זה ממש נחמד מצידה. והיא צודקת שהיא מעמידה את המשפחה שלה מעל הקריירה, זה לא אומר שלא נשמח לראות אותה על מסכי הקולנוע
.

gabrielle

New member
תודה סטפני!

אני דווקא מעדיפה את החגורה השחורה... או אולי רשיון לנשק? אפשר את שניהם?

LLRO

New member
אני גם רוצה להיות הבת שלה....

איזה אמא מגניבה, למה אמא שלי לא כזאת? ודרך אגב, תודה רבה על התרגום

למעלה