מישו ראה קטנטנות? היה דווקא מצחיק עם הלילי הזאת...אופפסס...אופססס....חעחחעחעחעח!
פ פלורותם New member 3/9/06 #1 מישו ראה קטנטנות? היה דווקא מצחיק עם הלילי הזאת...אופפסס...אופססס....חעחחעחעחעח!
N nadav1232 New member 3/9/06 #2 כן../images/Emo6.gif אממ את תוכלי לדבר על זה בפורום קטנטנות ופינת אור
מ מ א י י ק New member 3/9/06 #13 ../images/Emo45.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif כיף שם =]
מ מ א י י ק New member 3/9/06 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif לילי מזכירה לי את פלור אבל פלור יותר מאמי *מתגעגע*
../images/Emo45.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif לילי מזכירה לי את פלור אבל פלור יותר מאמי *מתגעגע*
D DiRtY BaTeLL New member 3/9/06 #17 אין כמו פלור פלור יותר קופצנית היא כזאת אמיתי ...זאתי מקטנטנות לא יודעת זה ניראה יותר מידי כאילו היא משחקת אין כמו פלור היא כזאת מהממת!
אין כמו פלור פלור יותר קופצנית היא כזאת אמיתי ...זאתי מקטנטנות לא יודעת זה ניראה יותר מידי כאילו היא משחקת אין כמו פלור היא כזאת מהממת!
D dinora12 New member 3/9/06 #18 ../images/Emo210.gifכן אבל בסדרה אחרת שפלור משתתפת בה משהוא בערוץ עשר היא אחרת לגמרי....הרס לה את כל התדמית
../images/Emo210.gifכן אבל בסדרה אחרת שפלור משתתפת בה משהוא בערוץ עשר היא אחרת לגמרי....הרס לה את כל התדמית
D DiRtY BaTeLL New member 3/9/06 #20 שמעי כל סידרה זה דמות אחרת אין מה לעשות אבל אני יודעת אני רואה בסירטונים מאחורי הקלעים או רעיונות עם פלורנסיה ויש לה משו דומה לפלור היא מתוקה יש לה כזה קסם לא יודעת היא מקסימה אה והסידרה בערוץ עשר{אהבות נעורים} ניראה לי אז זאת סידרה ישנה
שמעי כל סידרה זה דמות אחרת אין מה לעשות אבל אני יודעת אני רואה בסירטונים מאחורי הקלעים או רעיונות עם פלורנסיה ויש לה משו דומה לפלור היא מתוקה יש לה כזה קסם לא יודעת היא מקסימה אה והסידרה בערוץ עשר{אהבות נעורים} ניראה לי אז זאת סידרה ישנה
D dinora12 New member 3/9/06 #21 ../images/Emo210.gifאולי את צודקת../images/Emo88.gif ולא ידעתי שאהבת נעורים זו סדרה ישנה
D DiRtY BaTeLL New member 3/9/06 #22 לא יודעת איך קוראים לזה רגע לא לא אהבת נעורים זה עם קמילה אז זה לא זה נו יש לזה שם דומה אני לא זוכרת
didalf Well-known member 3/9/06 #4 אני ראיתי../images/Emo109.gif לא כ"כ אהבתי. אגב, שמעתי שאוליביה משחקת שם, מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן באיזה פר' היא תבוא ובתפקיד מה?
אני ראיתי../images/Emo109.gif לא כ"כ אהבתי. אגב, שמעתי שאוליביה משחקת שם, מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן באיזה פר' היא תבוא ובתפקיד מה?
ג גמדונת קיבוצניקית New member 3/9/06 #6 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifחח כן זפזפתי ופתאום ראיתי פרצוף מוכר.. אני כזה מסתכלת.. מסתכלת עוד קצת... אוורסיטו!!!!!! אע?! ראיתי רק ת10 דקות האחרונות.. ולא היה משו
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifחח כן זפזפתי ופתאום ראיתי פרצוף מוכר.. אני כזה מסתכלת.. מסתכלת עוד קצת... אוורסיטו!!!!!! אע?! ראיתי רק ת10 דקות האחרונות.. ולא היה משו
נ נועם המתוקה New member 3/9/06 #7 ראיתי טיפה והעברתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif סתם משעמם ומאוס, שישדרו שוב קטנטנות המקורי
ראיתי טיפה והעברתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif סתם משעמם ומאוס, שישדרו שוב קטנטנות המקורי
מ מ א י י ק New member 3/9/06 #11 חח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif מתאים לו התפקיד של הרשע...הוא מגניב ככה
נ נועם המתוקה New member 3/9/06 #10 כבר ביום הראשון?../images/Emo2.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif