מישו רוצה לבנות איתי אתר של

• פותח הנושא spoop
  • פורסם בתאריך

spoop

New member
מישו רוצה לבנות איתי אתר של

שר הטבעות?יש לי כבר חלק גדול מוכן מי שמעוניין שיגיד!

אלרוס

New member
אני ממש לא רוצה לזלזל אבל

כדאי לחכות עם אתר עד שאת מבינה בנושא מספיק (את אמורה להבין יותר מכל מי שנכנס לאתר שלך), האתר בלי לזלזל כמובן לא מראה על רמת ידע נרחבה, הוא די מצומצם ואם היית קוראת קצת היית יודעת שלירון (מנהלת הפורום) בונה אתר לסרטים שבינתיים הוא ברמה ממש גבוהה (אני חלק מהצוות), בנוסף, רוב החומר על הספרים הוא העתקה מהכריכה האחורית, על הדמויות זה בכלל לא מפורט, לא כל הדמויות וחלק שם לא נכון. אני מציע לך שבמקום להקים אתר חובבני כמו זה להתנדב לעזור באתרים בבניה שעוזרם להבם הרבה יותר אנשים וכך לקחת חלק בפרוייקט עצום.

spoop

New member
אתה צודק ב-100%

פשוט אני ממש רציתי לבנות ארת לסרטים לא בשבילי אלא בשביל אנשים שלט יודעים אנגלית טובה ורוצים אתר בעברית אז אם בונים אתר גדול זה אחלה!!!! ואיך בדיוק אני מתנדבת לעזור?

אלרוס

New member
מסר אל המנהלת

וזה בינתיים אתר מדהים (של המנהלת), אני כתבתי שם הסברים על המקומות ועל ג'ון ריס דיוויס (בקשר לדמויות, חכי לעוד חודש וחצי...)

S a p i r 2 5 5

New member
../images/Emo4.gif

מאד קל להעתיק קטעי מידע ממקורות שונים ולבנות מהם אתר, אפילו אין ציון של המקום שממנו הם נלקחו...

moe777

New member
כפויי טובה !

זה כל שאוכל לבטא. כן, אפשר לשפר, כמובן. אבל למה להיות קטנוניים ? אלא אם כן בוער בכם יצר הפיכת "שאר הטבעות" לכת ("כת טולקין", כבר קיימת, לא?), ללכת בעקבותיהם של הTREKIES... מממ... בעיני הרעיון מדבר מצויין למי ש
לא מכיר היטב את הסדרה. כמובן שהיה עדיף להקים את האתר לפני שלוש שנים, אבל אני בטוחה שישנם אנשים שימצאו עניין ואשר טרם נחשפו אליו מסיבות שונות, בין אם מדובר בילדים שגדלו, בין אם אנשים המנותקים מקולנוע, ואינם קוראים ספרים או עתונים או צופים בחדשות (...אולי מישהו שהציב בבונקר בהתחלות) כל הכבוד על היוזמה ! ובהצלחה !

moe777

New member
ש-א-ר הטבעות,

כלומר מה שנש-א-ר מהשר. שוב עשיתי שגיעה, אווווף עם התפוז הזה שלא ניתן לתקן בו הודעות.

S a p i r 2 5 5

New member
משעשע../images/Emo6.gif עד כדי גיחוך../images/Emo150.gif

אמרתי עובדה, לא נתתי דעה או כל דבר אחר. ועוד דבר אחד - תלמדו לשרשר!!!

למעלה