בבקשה../images/Emo39.gif
השיר באמת לא משהו מובן אבל הבנתי את כולו חוץ ממשפט אחד >>"אתה תדע לגם" ככה זה נישמע אבל נירא לי או שזה "אתה תדע לבד" או "אתה לא תדע גם"
קיצר, כל שאר המילים מדוייקות אני בטוחה! חח גם אני נורא אהבתי ת'שיר הזה.. חח הוא שירת עם ידיד שהיה לי פעם הוא לא היה כזה ג'ובניק הוא שירת בבסיס דיי חרא האמת.. "התמונות שבאלבום" נכנסת אל הטירונות.. נכנסת אל הטירונות פתחו לך ת'תחת,כמו בחדר ההתעמלות,אתה רוצה מקלחת המפקד הבן זונה,הפך לך ת'מוח,מתגעגע להורים, אתה רוצה לברוח... וכשתצא מהצבאאאאא תחזור אל הגיטרה תאכזב ת'משפחה איזה ילד חראא החברים לא מבינים החברה לא זזה אבל אתה יושב מבסוט היא לא תחזור אל עזה (לה לה לה לה... לה לה לה לה לה .. לה לה לה לה לה...) אמרו לך 30 שניות, תקיף את הפלוגה, עוד לא הבנת מה רוצים, אתה תדע לגם(?!?!<<זה הקטע, באמת ממש לא מובן), אתה מתחיל להתבייש , כשאתה בוכה קצת, ולפעמים גם מחשש, מאחורי הרעם(?!?!) וכשתצא מהצבאאאאא תחזור אל הגיטרה תאכזב ת'משפחה איזה ילד חראא החברים לא מבינים החברה לא זזה אבל אתה יושב מבסוט עוד תחזור אל עזה עוד אחד עוד אחד כשתצא מהצבא תחזור אל הגיטרה אתה תשבור ת'משפחה איזה ילד חרא החברים לא מבינים החברה לא זזה אבל אתה תשב מבסוט אתה ראשון יאא חזה... טוב מקווה שעזרתי