מישו שאל לפני כחודש אם מישו קיבל תשובה ממבקר המדינה

לצערי לא עקבתי. גם אני מתכוונת לפנות אליהם למרות שנראה חסר סיכוי שהם יענו. מישהו כאן פנה פעם?

הסיבה: פניתי לפנצ בנק הפועלים. ענתה לי שם חייזרית. בהמשך קיבלתי מהם תגובה בכתב עוד יותר הזוייה

הבנתי חיש קל שאין שם עם מי לדבר ופניתי למפקח על הבנקים. גם שם ענה לי סוג של חייזר (בכתב) התנער והפנה אותי לעו"ד

איזה גוף יושב מעליהם. חשבתי לפנות למבקר המדינה. האם יש טעם

אני מודעת לכך שהמערכת הבנקאית כאן מושחתת כמו שטען ד"ר גיא רולניק מייסד דה מָרקר בתכנית מגש הכסף

תודה

נערך לאחרונה ב:

R 1 3

Well-known member
לצערי לא עקבתי. גם אני מתכוונת לפנות אליהם למרות שנראה חסר סיכוי שהם יענו. מישהו כאן פנה פעם?

הסיבה: פניתי לפנצ בנק הפועלים. ענתה לי שם חייזרית. בהמשך קיבלתי מהם תגובה בכתב עוד יותר הזוייה

הבנתי חיש קל שאין שם עם מי לדבר ופניתי למפקח על הבנקים. גם שם ענה לי סוג של חייזר (בכתב) התנער והפנה אותי לעו"ד

איזה גוף יושב מעליהם. חשבתי לפנות למבקר המדינה. האם יש טעם

אני מודעת לכך שהמערכת הבנקאית כאן מושחתת כמו שטען ד"ר גיא רולניק מייסד דה מָרקר בתכנית מגש הכסף

תודה
כן קיבלתי תשובה . בעקרון הם פונים לגוף שהלנת עליו ומנסים לקבל תשובה אותה מעבירים לך.
לדעתי זה כן עזר. הבעיה נפתרה אבל במקביל פניתי גם לעו״ד - ביחד עם הרבה תכתובת. לקח חודשים.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
נציב קבילות ציבור במשרד מבקר המדינה עונה ומגיב טוב לדברים הקשורים למדינה(רשויות מקומיות, משרדי ממשלה וכיו"ב), איני בטוח שיספק רצונך בעניין הבנק כי איני יודע מה הבעיה, בדרך כלל זה מעניין הגופים שפנית אליהם, אם תציגי כאן את הבעיה יתכן ונוכל ליעץ
לנציב תלונות הציבור ניתן לפנות גם דרך האינטרנט, מנסיון העבר שלי הוא יעיל, פעולתו הראשונה היא לפנות לגוף שעליו מתלוננים ולבקש תגובתם, ברוב המקרים זה מספיק כי מטבעם הגופים האלה לא אוהבים שמחפשים אצלהם.

תודה. אפנה לנציבות קבילות ציבור במבקר המדינה. טעיתי כשכתבתי תלונות ציבור כלליות

הבעיה: אחותי סגרה חשבון בבעלות אימי ז"ל ובבעלותי (שלושתינו) בלי ליידע אותי.

בטוח שביד אחת עם פקידת הבנק ופתחה חשבון אחר באותו סניף וצרפה את בנותיה. הן רוקנו את החשבון כמובן ללא ידיעתי ובטח ללא ידיעת אימי

למי כדאי לפנות: לסניף עצמו או למבקר המדינה

הרבה תודה

נערך לאחרונה ב:

GoldenEyes

Well-known member
מאוד מודה לך. כן, אני יודעת שתלונות ציבור מטפלים יפה.

בטוח שביד אחת עם פקידת הבנק ופתחה חשבון אחר באותו סניף וצרפה את בנותיה. הן רוקנו את החשבון כמובן ללא ידיעתי ובטח ללא ידיעת אימי

הרבה תודה
קודם כל יש לפנות להנהלת הבנק , לא לסניף.
רצוי בלי האשמות , אלא עובדות בלבד
אם תשובת ההנהלה לא תספק אותך , יש לפנות למפקח על הבנקים בבנק ישראל
מבקר המדינה אינו הכתובת לענין , אלא גם אם בנק ישראל יענה לך תשובה לא עניינית.

מעבר לכל זה , השאלה היא האם אמך השאירה צו ירושה או צוואה שבו היא מורישה את הכסף לכן.
"ובטח ללא ידיעת אימי" - סליחה , אחרי שהיא נפטרה , היא לא יכולה לדעת.

קודם כל יש לפנות להנהלת הבנק , לא לסניף.
רצוי בלי האשמות , אלא עובדות בלבד
אם תשובת ההנהלה לא תספק אותך , יש לפנות למפקח על הבנקים בבנק ישראל
מבקר המדינה אינו הכתובת לענין , אלא גם אם בנק ישראל יענה לך תשובה לא עניינית.

מעבר לכל זה , השאלה היא האם אמך השאירה צו ירושה או צוואה שבו היא מורישה את הכסף לכן.
"ובטח ללא ידיעת אימי" - סליחה , אחרי שהיא נפטרה , היא לא יכולה לדעת.
זה קרה לפני שאימי נפטרה. לא קשור לצוואה. מדןבר בסגירת חשבון ללא ידיעת אימי וללא ידיעתי. בכלל לא משנה אם נפטרה או לא. במקרה היה לה אלצהיימר. ציינתי שהבנק חייב היה ליידע את אימי ואותי. סגירת חשבון ללא ידיעת הבעלים הינו דבר חמור

במענה הקולי של הנהלת הבנק נאמר לפנות רק מחר. גם זה הזוי. הטלפון של הסניף לא פעיל

עו"ד בנקאות המליץ לי לפנות לתקשורת או לבימש

נערך לאחרונה ב:
פניתי ישירות לפנצ הבנק. מאחר וקיבלתי תשובה הזוייה ולא מטופלת, פניתי למפקח על הבנקים. ציינתי הכל

ברזילי הציע לי לפנות ישירות לסניף

קלייטון.ש

Well-known member
מאוד מודה לך. כן, אני יודעת שתלונות ציבור מטפלים יפה.

הרבה תודה
זה נשמע כמו מקרה שצריך להתייעץ עם עורך דין שיקבל ממך את כל הנתונים.
על פניו יש בעיה של סכסוך במשפחה בקשר לירושה.
במכתבים שאת שולחת על דעתך לגורמים השונים את עלולה להצהיר הצהרות שאחר כך יזיקו לך.
עדיף שעורך דין ייעץ איך להמשיך.

מדובר בעובדות. לא הצהרות. יש בידי את כל המסמכים אותם שלחתי לפנצ הבנק ולבנק ישראל

קלייטון.ש

Well-known member
מדובר בעובדות. לא הצהרות. יש בידי את כל המסמכים אותם שלחתי לפנצ הבנק ולבנק ישראל
כן אבל קיבלת תשובות שאת לא יודעת מה לעשות בהן.
אז כנראה מה שיש לך להגיד להם לא מייצר לעצמו תוצאות.
אז או שאין לך משהו בעל ערך - מבחינתם - להגיד להם, או שאת לא יודעת להציג בפניהם את הטענות שלך בדרך יעילה.
ככל שהדבר יגיע לבירור משפטי כל מה שכתבת ומה שעוד תכתבי יוצג בפני בית המשפט.
בדברים האלה צריך להיזהר מה אומרים.
ממליץ לך מאד לפנות לייעוץ מקצועי של עורך דין.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אם אמך לקתה באלצהיימר, מאד יתכן שמונה אפוטרופוס ואולי (וללא ידיעתך) זו הייתה אחותך.
אז נכון שאם היא האפוטרופוס, הייתה לה אפשרות לפעול בחשבון ללא ידיעתך.
אבל לאחר הפטירה, בודקים צוואה או שעורכים צו ירושה. קצת מוזר שלא היית שותפה לעניין,
כי לפני שקיים צו, אין שום אפשרת לגעת בכספי הנפטר.
כעת, יהיה עלייך לאתר מסמכים, צוואה ו/או צו ירושה ומאלה תדעי מה קרה ומתי.
מאד יתכן, שתיאלצי באמת להפעיל עו"ד, שיידע לנווט טוב ממך את ניהול העניינים ואת המעקב הנכון (או המוטעה) אחר תנועת הכסף.

אתה סוטה מהנושא. גם אם אחותי היתה אפוטרופסית (היא מונתה כמה שנים אחרי המקרה) אסור לה ולבנק לסגור חשבון בזדון בבעלות אימי ובבעלותי ללא ידיעת שתינו

לפתוח חשבון אחר ולרוקן אותו. ציינתי הכל

נערך לאחרונה ב:

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אתה סוטה מהנושא. גם אם אחותי היתה אפוטרופסית (היא מונתה כמה שנים אחרי המקרה) אסור לה ולבנק לסגור חשבון בזדון בבעלות אימי ובבעלותי ללא ידיעת שתינו

לפתוח חשבון אחר ולרוקן אותו. ציינתי הכל
אם היה חשבון בבעלותך את יכולה לקבל רישום של התנועות בו, בגלל הזמן שעבר יתכן וזה כרוך בתשלום, נראה לי שכדאי לבקש זאת וזה יאמת את חשדותייך או יוכיח לך שזה חשד שווא

אם היה חשבון בבעלותך את יכולה לקבל רישום של התנועות בו, בגלל הזמן שעבר יתכן וזה כרוך בתשלום, נראה לי שכדאי לבקש זאת וזה יאמת את חשדותייך או יוכיח לך שזה חשד שווא
תודה. יש לי את כל המסמכים. ממש לא חשד,שוא. אני מתפלאת איך פקידת הבנק (פקידתה האישית של אימי) עשתה דבר כזה. היא הרי יודעת שזה לא חוקי

למעלה